Gegarandeerde levering Vaderdag

Sleutelhanger met foto

Sleutelhanger met foto

Bij Wanapix zijn wij gespecialiseerd in het maken van sleutelhanger met foto bedrukken. We hebben veel verschillende modellen sleutelhangers zodat je de sleutelhanger kunt kiezen die jij het mooiste vindt. De sleutelhanger kun je in een paar minuten creëren met een foto voor jezelf, of om als cadeau te geven.

We hebben zoveel sleutelhangers dat we ze op verschillende manieren kunnen indelen, op vorm of materiaal, zoals:

Sleutelhanger in verschillende vormen

 • Rechthoekig
 • Rond
 • Vierkant
 • Hartvormig
 • T-shirt vorm
 • Stervormig
 • En andere vormen (flessenopener, fotoboekje, enz.)

Sleutelhanger van verschillende materialen

 • Hout
 • Metaal
 • Plexiglas
 • Glas
 • Leder
 • En andere diverse materialen
Sleutelhanger met foto

Hierbij willen wij je onze gegraveerde sleutelhanger introduceren. In plaats van de foto op de sleutelhanger te bedrukken, kunnen we ook een tekst of een logo graveren met behulp van een diamant techniek of met de nieuwste generatie lasergraveren.

Ontwerp ideeën

Bij het bedrukken van jouw sleutelhanger kun je een foto van jezelf, familie, vriend of partner, etc. uploaden. Of je kunt een originele sleutelhanger maken met een afbeelding van jouw favoriete hobby of sport.

Naast de sleutelhangers met persoonlijke foto's, worden de meeste sleutelhangers verkocht met ontwerpen van Star Wars, Games of Thrones, met eenhoorn, de kleuren van een voetbalclub, Harry Potter, Dragon Ball, het spel Clash Royale of sleutelhangers met een emoji. En nog veel meer hobby's en interesses die je kunt vastleggen om geek sleutelhangers, voetbalsleutelhangers, grappige sleutelhangers, of een andere optie te maken.

We merken ook dat vaak nagedacht wordt over de persoon voor wie de sleutelhanger bedoeld is. De sleutelhangers voor stellen zijn niet hetzelfde als de sleutelhangers voor leraren als je een leuk detail aan een juf of meester wilt geven. Er zijn ook verschillende voorkeuren als het een mannelijk of vrouwelijk cadeau is.

En ze zijn een perfect cadeau voor speciale gelegenheden in het jaar, zoals Vaderdag sleutelhangers, Moederdag, Valentijnsdag, etc. De reden is dat het een zeer economisch, origineel en praktisch geschenk is: iedereen gebruikt immers sleutelhangers!

Sleutelhanger natuurlijk hout met naam graveren

Hoe maak je een gepersonaliseerde sleutelhanger

Het is heel eenvoudig om sleutelhangers te bestellen. Kies gewoon het model dat je wilt, klik op de knop van personaliseren en je bevindt je in onze online editor, om jouw foto's, tekst, afbeelding, naam, datum en/of ontwerp te uploaden, wat je maar wilt.

Twijfel niet over hoe je een originele sleutelhangers kunt maken omdat je het kan maken met elk ontwerp voor de mooiste sleutelhanger, helemaal zoals jij dat maar wilt.

En hoewel we veel praten over het concept "sleutelhangers met foto", kun je ook kiezen voor gepersonaliseerde sleutelhangers met naam. Dit wordt ook vaak gekozen met naam, een speciale datum of een korte tekst.

Goedkope bedrukte sleutelhangers

In onze winkel hebben we "kwantumkortingen". Dit betekent dat hoe meer eenheden je van dezelfde sleutelhanger bestelt, hoe goedkoper elke eenheid zal zijn. Dit is een groot voordeel voor diegenen die op zoek zijn naar grote bestellingen, bijvoorbeeld voor sleutelhangers met reclame, om als detail te geven bij evenementen zoals huwelijken, doop en communies, of voor elk ander motief waarvoor je gepersonaliseerde sleutelhangers online moet kopen.

Dubbelzijdig gepersonaliseerde sleutelhanger

De meeste van onze sleutelhangers kunnen aan beide zijden worden gepersonaliseerd, met twee verschillende foto's of ontwerpen. Je kunt dus een foto op de ene kant zetten, en bijvoorbeeld een zin of datum op de andere kant. Deze dubbelzijdige sleutelhanger is de bestseller uit onze catalogus, juist vanwege die mogelijkheid om twee verschillende ontwerpen te gebruiken. Op de individuele productpagina van elke sleutelhanger kun je controleren of deze aan 2 zijden te personaliseren is.

In het kort, als je op zoek bent naar mooie sleutelhangers, zijn gepersonaliseerde sleutelhangers het antwoord van jouw zoektocht.

Metalen sleutelhanger met familie foto bedrukken

Waar kun je gepersonaliseerde sleutelhangers bestellen

Als je hier bent gekomen op zoek naar een winkel waar je gepersonaliseerde sleutelhangers kunt laten maken, dan bent u hier aan het juiste adres. Als je denkt aan gepersonaliseerde sleutelhangers, denk dan aan Wanapix. Door de verscheidenheid aan verschillende modellen, materialen, vormen en maten, alsook de prijs en het gemak van het gebruik van de online editor, kun je hier jouw sleutelhanger helemaal naar jouw eigen smaak samenstellen. Kies gewoon het model dat je verkiest, en je zult zien hoe je stap voor stap sleutelhangers kunt maken, op een gemakkelijke en leuke manier.

Hoe maak je houten sleutelhangers met namen

Hoewel de meeste van onze sleutelhangers van metaal en kunststof zijn, hebben wij ook modellen die volledig van natuurlijk hout zijn gemaakt. In onze online editor kun je de teksten schrijven die je wilt. Zo kun je dus houten sleutelhangers maken met namen, datums of eender welke boodschap. Een origineel, economisch en ecologisch geschenk.

Waar kan ik sleutelhangers voor koppels kopen

Je bent misschien op zoek naar een website waar je sleutelhangers voor koppels kunt kopen met foto's van jou en je partner. In dit geval is het een goed idee om twee sleutelhangers met dezelfde koppelfoto te kopen, zodat jullie allebei altijd jullie romantische sleutelhanger bij je hebben.

Het leuke van personalisatie is dat je sleutelhangers kunt maken met elke foto of ontwerp, of het nu van stelletjes, moeders, vaders, vrienden, kinderen, zussen, leraren is.... jij beslist!

Filmrol sleutelhanger