Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Fotoalbum en Fotoboek bedrukken en maken

Fotoboeken

Welkom bij onze familie van fotoboeken, waar u uw eigen fotoboek met uw foto's kunt maken. Ze worden allemaal gedrukt door middel van hoge kwaliteitsdrukwerk. Al uw fotoboeken zijn flexibel

Fotoboeken zijn de meest populaire optie voor degenen die een boek willen maken met foto's van hun vakantie of familiemomenten, maar ook met verslagen van bruiloften, doopfeesten en communies.

Al onze fotoboeken hebben als afmetingen 20x30 cm. (gesloten). U kunt kiezen uit verschillende diktes, d.w.z. aantal pagina's.

Hoe maakt u een fotoboek

Als u zich afvraagt hoe u een fotoboek moet maken, maak u dan geen zorgen, want het is heel eenvoudig. We zullen het voor u samenvatten in een paar stappen...

   Kies een fotoboekmodel
   Kies grootte
   Personaliseer uw fotoboek

Nu leggen we meer uit over deze stappen:

1. Kies een fotoboekmodel

In onze catalogus ziet u dat we 2 verschillende modellen hebben om uit te kiezen:

 • Klassiek fotoboek: De vellen zijn flexibel, maar de omslagen zijn stijf en gewatteerd, van hoge kwaliteit.
 • Softcover fotoboek: Zowel de binnenbladen, als de omslagen zijn flexibel. De meest economische optie.

2. Kies het aantal pagina's

In al onze fotoboeken moet u uit een verschillend aantal pagina's kiezen. De verschillende beschikbare modellen lopen uiteen van 26 tot en met 200 pagina's.

3. Pas uw fotoboek aan

Hier komt het belangrijke deel. Als u eenmaal een digitaal fotoboek en het aantal pagina's heeft gekozen, dan is het tijd om het te personaliseren. Dat wil zeggen, om alle foto's naar ons platform te uploaden en elke pagina van het fotoboek naar wens voor te bereiden. Hiervoor maakt u gebruik van onze moderne en innovatieve Online Editor.

Voordelen van de Online Editor

Dit zijn de sterke punten van deze applicatie om fotoboeken te maken:

Het is 100% online. U hoeft geen programma's of software te downloaden naar uw computer of apparaat. U maakt het eenvoudigweg volledig online aan, zonder zware downloads.

Bewaar uw projecten. Het maken van een fotoboek kan enige tijd in beslag nemen, want er dienen verschillende foto's geplaatst en pagina's bewerkt te worden. We weten dat u, zeker als u oog voor details heeft, uw tijd wilt nemen en het wellicht in meerdere sessies wilt doen. Dus maak u geen zorgen, u kunt uw projecten opslaan om er later mee door te gaan, op het moment wanneer u het uitkomt.

De snelste en gemakkelijkste optie! Kies de foto's van uw apparaat en het boek wordt automatisch ontworpen. De foto's worden toegevoegd in de volgorde die u bepaalt en plaatsen de foto's op een intelligente manier in de beste positie, want het toevoegen van een landschapsfoto is niet hetzelfde als het toevoegen van een portret. Uw fotoboek wordt in slechts enkele seconden voorbereid, waarna u het eindresultaat naar wens kunt bekijken en aanpassen.

... of creër vanuit het niets. Als u een creatief fotoboek volledig wilt afstemmen op uw behoeften. Elke pagina zal een blanco doek zijn waarop u uw creativiteit kunt loslaten. U beschikt over tal van hulpmiddelen om elke pagina te bewerken en Originele Fotoboeken te maken.

Volledig intuïtief. U zult zien hoe makkelijk het te gebruiken is. Als u foto's, tekst of achtergronden wilt toevoegen ... sleep ze dan gewoon naar de plek waar u ze in uw Gepersonaliseerde Fotoboek wilt plaatsen. Of klik op de foto's met 1 klik om ze alleen op de beste plek op elke pagina te plaatsen. Meer hoeft er niet uitgelegd te worden: probeer het maar eens.

Stijlen en ontwerpen. U kunt een thema naar wens kiezen, dat wil zeggen een reeks stijlen en achtergronden voor uw fotoboek. Zomerstijl ontwerpen, geliefden, chique, urban, vintage, baby ... kies de stijl die u het mooist vindt. Of, nogmaals, u kunt ervoor kiezen om uw eigen thema te creëren vanaf nul.

Nuttige hulpmiddelen. Want in een fotoboek verschijnen niet alleen foto's. Er zijn nog andere elementen die u kunt toevoegen, en die we ter beschikking stellen in onze Online Editor:

 • Teksten. Voeg tekst toe, zoals bijschriften, data, namen of beschrijvingen. Kies het lettertype, de kleur en de grootte, en plaats het waar u maar wilt.
 • Sjablonen. Omdat elke pagina anders kan zijn. Misschien wilt u in één keer een paginagrote foto, of een collage met 4 gedraaide foto's. Kijk naar onze sjablonen en zie hoeveel opties u heeft.
 • Achtergrond. Het is fundamenteel: foto's zien er beter uit op een mooie achtergrond, die toepasselijk is voor het onderwerp. Wij bieden u vele achtergronden, zodat u de achtergornd die u het leukst vindt op elke pagina kunt plaatsen.
 • Cliënten. Gebruik onze cliparts, emoticons of illustraties, die uw fotoboek leuker of origineler kunnen maken. Er zijn tientallen, gerangschikt naar thema.

Zoals u kunt zien, heeft onze Online Editor veel voordelen als het gaat om het maken van fotoboeken. Het zal voor u heel gemakkelijk zijn om uw digitale online fotoboek stap voor stap te maken. En het allerbelangrijkste: u zult aan den lijve ondervinden dat het fotoboek van de beste kwaliteit is, zowel qua materiaal als qua helderheid van het drukwerk.

En dat is niet alles: we hebben heel concurrerende prijzen. Dus als u een goedkoop digitaal fotoboek wilt, dan kunt u rekenen op onze geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

Vertrouw op een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de grafische industrie en creëer nu uw eigen Wanapix digitale album.

Fotototijdschriften en Eco-Album

De beste manier om een uniek en onherhaalbaar moment te bewaren is met behulp van fotografie. Met onze fototomagazines en Eco-album kunt u al uw foto's op een voordelige en effectieve manier ordenen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn zeer licht om opgeborgen te kunnen worden waar u maar wilt.

Beiden formaten zijn volledig te personaliseren om uw albums uniek te maken. Organiseer uw foto's en maak bijvoorbeeld thema-albums om het verzamelen van uw foto's te vergemakkelijken. U kunt ook kiezen voor het fotomagazine alsof u een beroemdheid bent.

Als cadeau kan het heel bijzonder zijn bij gelegenheden als verjaardagen, jubilea of Kerstmis. Begin er nu een te maken; uw succes is gegarandeerd en het zal met liefde ontvangen worden.