Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Hobby's en spellen bedrukken en maken

Het is tijd om plezier te hebben!

Lachen helpt om stress te verminderen. En wat is er beter dan familie en vrienden thuis uit te nodigen om samen dingen te doen? Een klein diner, het bereiden van een uitgebreid dessert samen, of gewoon genieten van de klassieke spelen van het leven. Nu kunt u alles vinden wat u nodig heeft om plezier te hebben bij Wanapix.

We hebben dit gedeelte van hobby's en gepersonaliseerde spellen gemaakt om het u makkelijker te maken alles te kunnen maken wat u zich voorstelt. Want bij ons kunt u alles tot in het kleinste detail personaliseren met uw favoriete foto's, een baanbrekend ontwerp of een motiverende tekst.

De beste familiespellen

Er gaat niets boven het genieten van familietijd. Nu kunt u die zondagmiddag redden door te genieten van mythische bordspellen. De gebruikelijke klassiekers zijn terug en ze zijn een ideale manier om uw kindertijd te herinneren, met het verschil dat u ze nu kunt ontwerpen zoals u wilt. Dit zijn een aantal van de dingen die u op onze website kunt vinden:

  • Puzzels voor het hele gezin: Puzzels zijn leuk voor jong en oud en hebben tal van voordelen voor hun ontwikkelings- en concentratievermogen.
  • Ganzenbord en Mens-erger-je-niet kunnen niet ontbreken: dit zijn de gebruikelijke spelletjes waar iedereen van heeft gehoord. Nu kunt u het naar uw eigen smaak aanpassen met bijvoorbeeld foto's, en zo een heel speciaal model maken.
  • De kracht van de kaarten: Hoeveel kaartspellen zullen er in de wereld zijn? Er zijn er zoveel en zo divers dat het onmogelijk lijkt, want zelfs als we het over hetzelfde spel hebben, afhankelijk van het gebied, zullen misschien enkele regels veranderen. Nu kunt u zich met vrienden amuseren met onze kaartspellen die u op een originele manier kunt personaliseren.
  • Domino, een andere klassieker: naast het feit dat het erg vermakelijk is, is het een klassieker die we altijd al hebben willen heruitvinden door middel van personalisatie. Nu kunt u een uniek model laten ontwerpen door en voor u; er zal geen andere zoals de uwe in de winkel liggen!

U vindt veel meer artikelen op onze website die u kunt aanpassen met onze vooraf ontworpen sjablonen of, als u dat liever heeft, met uw favoriete foto's.

Hobby's, een andere aanwijzing om het ideale geschenk te vinden

In deze sectie vindt u ook de beste geschenken die u kunt geven aan iedereen die u wilt afhankelijk van hun hobby's. Dit is een heel belangrijk aspect om rekening mee te houden als u niet weet wat u moet geven. Bent u een sportman? Bent u een kok? Denk dan aan een heel praktisch waarmee u kunt genieten van uw hobby.

We hebben alles wat u nodig heeft, zodat u iedereen kan verrassen die u in gedachten heeft. U hoeft alleen maar het gewenste product te kiezen en het op een exclusieve en originele manier te personaliseren. We zijn er zeker van dat u met gepersonaliseerde cadeau in de roos zult schieten.