Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Glas graveren

Gepersonaliseerd glaswerk voor drinken in stijl

Geef een speciaal tintje aan je huis met prachtig gepersonaliseerd glaswerk. Je hebt nu de keuze uit eindeloos veel producten, die je helemaal naar jouw smaak kunt personaliseren. Versier de tafel niet alleen op speciale dagen op de meest originele manier. Verwen jezelf en drink je favoriete drankjes in onze glazen met jouw eigen ontwerp enzovoort. Nu kun je jouw eigen glaswerk ontwerpen, voor het dagelijkse leven en voor andere speciale dagen in jouw leven.

Ze zijn gemaakt van glas van hoge kwaliteit. De personalisatie gebeurt door lasergravure, die het glas erodeert en het door jou gemaakte ontwerp blijvend markeert.

Versier jouw tafel niet alleen wanneer je gasten hebt; elke dag is speciaal en we zijn er zeker van dat familiemaaltijden met jouw gepersonaliseerde glaswerk een uniek moment zullen worden. Fleur je tafel elke dag op en geniet van elke slok, op de meest speciale manier, met al jouw dierbaren.

Als je geen ontwerp vindt dat past bij wat je in gedachten had, hoef je jezelf geen zorgen te maken. Met onze online editor kun je al je gepersonaliseerde glaswerk gemakkelijk en snel vanaf nul creëren. In een oogwenk is de ideale personalisatie voor jouw glazen, trofeeën en andere glasproducten klaar. Je vindt duizenden ideeën, zo veel als je jezelf maar kunt voorstellen.

Verras je gasten en familie elke dag met een mooie tafel. Je kunt alles personaliseren, van waterglazen tot cocktailglazen, zodat je na de maaltijd bijvoorbeeld een lekkere gin en tonic kunt drinken.

Het is niet alleen perfect voor bij je thuis. Als je een bedrijf hebt is het belangrijk om zelfs aan de kleinste details aandacht te besteden. Dan is het een manier om het meer zichtbaarheid te verkrijgen; de glazen zullen een verschil maken en klanten zullen het opmerken. In bars en restaurants kun je een vleugje originaliteit en persoonlijkheid geven met gepersonaliseerd glaswerk met het logo van jouw bedrijf. Zodra een klant een van jouw glazen in zijn of haar handen heeft, zal hij of zij het gepersonaliseerde ontwerp zeker opmerken. Op die manier zal je klant het gevoel zal hebben dat het een plaats is waar aan elk detail is gedacht; dit zal de klanten vertrouwen geven in jouw zaak.

Laat je fantasie dus de vrije loop en creëer nu je eigen gepersonaliseerde glaswerk.

Gegraveerde kristallen glazen

Bij elke belangrijke gebeurtenis wordt er geproost, ook wel een toost genoemd, of het nu gaat om een huwelijksjubileum, een bruiloft, een afstudeerfeest of zelfs een etentje met vrienden. Bij Wanapix willen we dat die gedane heilwens met een heildronk door de jaren heen op een heel speciale manier wordt herinnerd. Daarom hebben wij deze gegraveerde kristallen glazen gemaakt, zodat je het glas kunt kiezen dat het best past bij dat moment van geluk in jouw leven en dat een onvergetelijke herinnering wordt.

Ze zijn ideaal voor bruiloften en andere speciale vieringen. Deze fijne en delicate gepersonaliseerde kristallen glazen zijn gemaakt van zeer transparant kristal. Ze hebben een onovertroffen glans en zijn vaatwasmachinebestendig, zodat je jezelf geen zorgen hoeft te maken om ze zo goed als nieuw te houden.

Ze zijn milieuvriendelijk, aangezien er bij de fabricage geen lood wordt gebruikt. Ze hebben een dunne getemperde rand waardoor ze perfect passen bij elke slok. Ze zijn slijtvast en de kwaliteit van hun materialen maakt ze heel duurzaam. Wij willen dat jouw nieuwe gepersonaliseerde glazen tijdens vele heildronken nog lang zal bijblijven.

En het beste van alles is dat je ze helemaal naar je eigen smaak kunt personaliseren. Ze worden gepersonaliseerd met gravure. Er zijn tal van voorontworpen sjablonen om het personaliseren heel makkelijk te maken. Maar als je geen ontwerp vindt die past bij wat je in gedachten had, kun je jouw gegraveerde kristallen glazen ook vanaf nul creëren. Een ontwerp speciaal voor u gemaakt.

Elk drankje in zijn eigen gepersonaliseerde glas

Wij weten hoe belangrijk het is om aan elk detail te denken, want hoe klein het ook mag lijken, het zal van dat moment iets bijzonders maken of, integendeel, iets unieks en onvergelijkbaars. Nu kun je het perfecte glas voor jouw favoriete drankje kiezen en het beste van alles is dat het zal worden gepersonaliseerd, zodat er geen twee hetzelfde zullen zijn. Het zal het ideale glas voor jouw moment zijn!

Gepersonaliseerd wijnglas met gravure

Personaliseer het perfecte glas voor dat speciale moment

De glazen zijn perfect ontworpen voor elk drankje. En nu kun je ze personaliseren om ze perfect te maken voor dat speciale moment. In deze rubriek vind je zowel het perfecte glas als een heleboel voorontworpen sjablonen die je naar eigen smaak kunt aanpassen. Maar als je er geen vindt die past, kun je jouw gegraveerd glas vanaf nul personaliseren. Wij geven je ook enkele ideeën voor personalisering:

  • Personaliseer het glas met een speciale datum, die datum die je wilt onthouden: jullie verloving, de datum van je huwelijk, een verjaardag, pensionering of gewoon de dag waarop je op jezelf ging wonen en dat wilde vieren. Je hebt zeker duizend momenten om te vieren. Een glas gegraveerd met die speciale datum zal perfect zijn voor de gelegenheid.
  • Jouw initialen op een gegraveerd glas: dat wordt jouw identiteitszegel. Bovendien kun je kiezen uit vele lettertypes. Zo kun je het lettertype kiezen dat het beste bij jouw persoonlijkheid en jouw smaak past. Geen twee glazen zullen precies hetzelfde zijn. Het zal vanaf nu je favoriete kopje zijn.
  • Met bedrijfslogo: als je ondernemer bent of een eigen bedrijf hebt, is het altijd leuk om een glas te hebben met het logo erin gegraveerd. Dan kun je proosten op elk succes of op elk jaar dat je in dienst bent geweest. Het zijn eenvoudige details, maar de belangrijkste momenten worden geboren uit de eenvoudigste dingen.
  • Een speciale zin voor jou of voor jullie: je hebt vast wel een zin die een omslagpunt je leven kenmerkt. Een motto dat je in je hoofd hebt gegrift. Nu kun je dat motto ook graveren op jouw eigen gepersonaliseerde glas.

Er zijn eindeloos veel ideeën om het perfecte glas te personaliseren; je hoeft alleen maar te bedenken wat je erop wilt zetten en wij zorgen ervoor dat het perfect is. Ontwerp je eigen glas, hef het en je hoeft dan alleen maar het magische woord te zeggen: ... Proost!

Champagne glas met gegraveerde namen en afbeeldingen