Sleutelhanger gegraveerd met gereedschap

Sleutelhanger gegraveerd met gereedschap

sleutelhanger
€ 14,95
Kwantumkortingen

Details
  • Afmetingen: 0,1 cm (dikte) x 3,5ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: roestvrij staal.
  • Kan gepersonaliseerd worden door gravure op de ronde badge. Gepersonaliseerd op 1 zijde.
  • Inclusief 3 miniatuurgereedschappen: hamer, moersleutel en schroevendraaier.
  • Elk gereedschap is ongeveer 2,5 cm lang.
  • ID: #16631
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Sleutelhanger met naam gegraveerd met mini gereedschap

Als je een van die mensen bent die graag op de kleinste details let, ben je hier op de perfecte plaats. Moet je iemand een speciaal cadeau geven en weet je niet wat je moet geven? Met deze gegraveerde sleutelhanger met gereedschap verras je wie je maar wilt.

Het is een mooie gegraveerde sleutelhanger van roestvrij staal. Het bevat 3 miniatuurgereedschappen: een hamer, een moersleutel en een schroevendraaier. Het perfecte cadeau voor de klusjesman in huis. Of voor wie van doe-het-zelven houdt. Elk werktuig is ongeveer 2,5 cm groot, en heeft dus de perfecte maat om op de meest comfortabele manier overal mee naartoe te nemen in je hand, tas of zak.

De personalisatie gebeurt door gravure op de ronde badge die ook in de sleutelhanger zit. Geschenken zijn op zich al bijzonder, maar als ze gepersonaliseerd zijn, zijn ze nog beter. Je hoeft alleen maar te bedenken aan wie je het wilt geven, je kunt het personaliseren met een foto, een naam of een speciale zin als opdracht en die persoon verrassen die je in gedachten hebt.

Het is ook perfect als promotioneel relatiegeschenk, voor je meest speciale klanten. Je kunt een sleutelhanger personaliseren met het bedrijfslogo en het zal zeker een geschenk zijn dat ze elke dag zullen gebruiken. Het zullen niet de typische producten zijn die in een lade belanden, want het ontwerp is zo speciaal dat het uniek maakt.

Gegraveerde sleutelhanger met miniatuur gereedschap

Personaliseer de perfecte gegraveerde sleutelhanger voor jezelf of als geschenk

In deze sectie vind je een heleboel voorontworpen sjablonen, die je naar jouw eigen smaak kunt aanpassen. Het enige wat je hoeft te doen is te bedenken voor welke gelegenheid je het wilt gebruiken of aan wie je het wilt geven, een mooi ontwerp maken en wij zorgen ervoor dat het perfect is.

En als je geen ontwerp vindt dat past bij wat je nodig hebt, hoef je jezelf geen zorgen te maken. Je kunt het ontwerp van jouw gegraveerde sleutelhanger met gereedschap vanaf nul creëren met onze editor. Met een paar muisklikken krijg je een ontwerp dat door jou gepersonaliseerd gemaakt is.

De charme van gepersonaliseerde geschenken is dat er geen twee precies hetzelfde zullen zijn, omdat ze door en voor jou gepersonaliseerd worden. Weet jij al hoe je jouw nieuwe sleutelhanger gaat personaliseren? Of wil je liever een speciaal geschenk voor iemand? Laat je fantasie de vrije loop en wij zorgen ervoor dat het perfect wordt.