Sleutelhanger gebroken hart graveren

Sleutelhanger gebroken hart graveren

sleutelhanger
€ 14,95
Kwantumkortingen

Details
 • Afmetingen: 3,4 cm (Breedte) x 2,7 cm (hoogte) x 0,2 cm (dikte)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Materiaal: staal.
 • 2 onafhankelijke sleutelhangers die in elkaar passen wanneer ze samengevoegd worden.
 • Maatwerk op 1 zijde. Graveer methode: laser.
 • Inclusief draaibare karabijnhaak met drukknop.
 • ID: #15584
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gebroken hartvormige gegraveerde sleutelhangers

Een van onze meest originele en romantische geschenken voor koppels en geliefden. Het bestaat uit een pakje van 2 sleutelhangers, elk in de vorm van een half hart, zodat ze bij elkaar passen in de vorm van een hart. Kies een foto of zet namen of data, en we graveren deze in het hart door middel van een lasergravure. U zult het hart in zijn geheel personaliseren, zodat wanneer u elke sleutelhanger afzonderlijk neemt, elke sleutelhanger de helft van het beeld heeft. Het kan aan één kant worden gepersonaliseerd.

Elke sleutelhanger is onafhankelijk, met zijn metalen bol om de sleutels te bewaren. De sleutelhangers zijn metaalachtig, zeer resistent en worden in een koffer geleverd voor een betere presentatie.

Deze set van twee hartvormige sleutelhangers "gebroken" is een perfect cadeau voor Valentijnsdag, jubilea, of gewoon om je partner te verrassen op elk gewenst moment.

Waarom dit pakket van 2 gegraveerde sleutelhangers een geweldig cadeau is voor geliefden

Een gegraveerde "gebroken hart" sleuelhanger cadeau geven heeft verschillende voordelen die het speciaal en uniek maken. Zoals we al eerder zeiden, bestaat deze sleutelhanger uit een pakje met 2 gepersonaliseerde sleutelhangers, elk met de vorm van een half hart, zodat wanneer de 2 sleutelhangers in elkaar worden gestoken, het figuur van een compleet hart perfect wordt gevormd met de foto of zin waarmee het is gepersonaliseerd.

Hier zijn enkele voordelen van het kiezen van dit type sleutelhanger als cadeau:

 • Romantische symboliek: De "gebroken hart" sleutelhanger symboliseert de liefde tussen twee mensen. Door het cadeau te geven, breng je een boodschap van liefde en trouw over, want het vertegenwoordigt de vereniging van twee harten die elkaar aanvullen: dat van je partner en dat van jou (ohhh... hoe romantisch!).
 • Aangepast ontwerp: De mogelijkheid om het hele hart te personaliseren met een zelfgekozen foto of ontwerp maakt deze sleutelhanger echt speciaal. Pas wanneer de twee sleutelhangers in elkaar worden gestoken, komt de gewenste afbeelding of het ontwerp volledig tevoorschijn, wat een opvallend en romantisch effect creëert.
 • Onverslaanbare prijs: het is een "2 voor 1" geschenk.: De "gebroken hart" sleutelhanger heeft dezelfde prijs als andere gegraveerde sleutelhangers, met het grote verschil en voordeel dat je eigenlijk 2 aparte sleutelhangers koopt voor de prijs van één, waardoor het een heel voordelig cadeau is.
 • Gedeeld cadeau: Deze sleutelhanger is perfect voor verliefde stelletjes, omdat elk lid van het stel een helft van het hart bij zich kan dragen. Het is een symbolisch cadeau dat het koppel samenbrengt en hen herinnert aan hun speciale band telkens als ze hun sleutels gebruiken.
 • Een praktisch cadeau: Naast al deze romantische betekenis is het nog steeds een pakket met sleutelhangers! Het heeft dus de praktische kant van het gebruik van sleutelhangers, namelijk dat je al je huis- of autosleutels gemakkelijk bij je kunt dragen zodat je ze niet kwijtraakt.
Set van 2 gegraveerde Gebroken Hart sleutelhangers