Gitaar plectrum bedrukken (Set 4)

plectrumset (4 stuks)
€ 14,95
Geleverd tussen 25-26 juni met spoedverzending.

Details
  • Afmetingen: 2,7 cm (Breedte) x 3,2 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Set van 4 harde gitaarplectrums met een dikte van 1 mm.
  • Je kunt elke plectrum naar wens verschillend personaliseren.
  • Bedrukt aan één zijde. De andere zijde is wit.
  • ID: #226
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Zelf ontworpen plectrums bedrukken

Ze zeggen dat muziek wilde beesten temt, en in veel gevallen is dit een waarheid ... als een koe. Muziek is heel belangrijk in het leven van veel mensen; het helpt ons te ontspannen, helpt ons mooie momenten te herinneren door naar een melodie te luisteren en het is iets dat een belangrijk deel van ons aller leven uitmaakt sinds we klein zijn.

En wie heeft er nog nooit een gitaar solo gehoord? Of het nu gaat om een rock concert, een flamenco gitaar of een jazz concert, de gitaar is een universeel instrument met een enorme aanhang. Wij hebben het perfecte artikel voor jouw gitaar, gepersonaliseerde plectrums.

De plectrums hebben gegarandeerd de beste prestaties in termen van hardheid, flexibiliteit en grip. Je zult geen andere plectrums als deze hebben, waarmee je een statement zult maken.

Als je een band hebt, gitaar speelt of iemand kent die gitaar speelt en een speciaal cadeau voor die persoon wilt maken, zijn onze gepersonaliseerde gitaar plectrums precies wat je nodig hebt om de juiste noot te raken.

Plectrums met foto bedrukken

Hoe personaliseer je jouw gitaar plectrums?

Bij ons kun je gitaar plectrums personaliseren in sets van vier. Ze zijn super praktisch; doordat ze in verpakkingen van vier komen, heb je er altijd een bij de hand om gitaar te spelen. Je kunt hetzelfde ontwerp kiezen voor de vier plectrums of ze allemaal individueel personaliseren, want elke plectrum kan individueel gepersonaliseerd worden.

Weet je niet hoe je je gitaar plectrums moet personaliseren? We maken het super makkelijk voor je. Op onze website vind je een heleboel rocker ontwerpen van allerlei aard: met zinnen, om er foto's op te zetten, etc. Maar omdat ze 100% aanpasbaar zijn, kun je ook je eigen ontwerp vanaf nul creëren. Kies je favoriete foto's, zet er het logo van je band of je naam op, een baanbrekend ontwerp... Vind een manier om ze anders te maken dan de rest.

Zowel de standaard plectrums als de Jazz plectrums worden aan één kant gepersonaliseerd, waarbij de achterkant wit blijft. De te personaliseren kant zal uniek zijn. Van nu af aan worden dit je favoriete plectrums.

Creëer de jouwe en laat de beste gepersonaliseeerde plectrums maken door en voor jou. Welke gitarist zou zijn gitaar niet graag spelen met gepersonaliseerde plectrums? Bij ons is het mogelijk.

Set van 4 verschillende gepersonaliseerde plectrums

Andere opties voor het geven van gitaar plectrums

Heb je net een band opgericht en wil je die promoten? Dit lijkt ons een super origineel idee. Daarvoor kun je de plectrums met het logo of de naam van je band personaliseren, met iets dat de band identificeert. Je kunt de plectrums cadeau geven aan mensen die je kent, zodat ze voor publiciteit kunnen zorgen. We kunnen geen beter idee bedenken. Promoot je band op de meest originele manier.

Kies je favoriete muziek en neem muziek overal mee naartoe, want muziek is als de soundtrack van ons leven en zonder muziek zou het leven een vergissing zijn.