Afscheidscadeau juf en meester

Beste verkochte cadeaus voor leraren


Cadeau voor docenten en leraren

Op veel kleuterscholen en scholen is het een traditie dat alle ouders aan het einde van het schooljaar gezamenlijk een afscheidscadeau geven aan de juf, meester of leraar. Hier zijn enkele ideeën om een echt origineel cadeau te maken voor de leraar. Het meest populaire cadeau is een mooi verhaal Mijn Juf, een gepersonaliseerd verhaal; een prachtig verhaal waarin alle kinderen van de klas op de pagina's zullen verschijnen, en ook wordt er verteld wat voor dingen de juf of meester doet voor de kinderen. U kunt ook een oorkonde maken met alle kinderen in de klas, of een deken of een handdoek die gepersonaliseerd is met tekeningen van de kinderen,.... laat de verbeelding de vrije loop! Er zijn verschillende originele gepersonaliseerde cadeaus, waarvan sommige goedkoop zijn voor het geval er een klein budget is.

Bij Wanapix hebben we ons gespecialiseerd in cadeaus voor leraren. En het is omdat we weten dat de originele cadeaus voor juf of meester een heel bijzonder cadeau is. Onze gepersonaliseerde verhalen zijn perfect als originele cadeau voor kleuteronderwijzers en onderwijzers van het basis- of voortgezet onderwijs .

En niet alleen de verhalen, want er zijn nog heel veel andere cadeaus bedrukken voor leraren, waar ook veel vraag naar is:

  • Beker voor leraren, met eigen foto, een klassefoto of een leuk ontwerp met betrekking tot het beroep.
  • Keukenschort voor leraren, bedrukken met b.v. een ontwerp met de naam van de school of de namen van alle leerlingen.
  • Schilderij met alle handtekeningen of een bedrukte oorkonde, waar alle kinderen als aandenken een kleine tekening kunnen maken.
  • Deken voor leraren, met originele foto's of ontwerpen.
Cadeau voor leraren

Wij geloven zonder twijfel dat deze ideeën aan het einde van het jaar, of zelfs op andere momenten ( verjaardag, Kerstmis of andere belangrijke gebeurtenis), een zeer origineel afscheidscadeau zijn voor de leraren.

Afscheidscadeau juf met foto

Bij het bepalen van welk cadeau je de leraar wilt geven (iets wat zeker zal worden beslist in de beroemde "Whatsapp schoolgroepen"), is het belangrijk dat je rekening houdt met het leerjaar waarin je kinderen zitten, dat wil zeggen, met de leeftijden van de kinderen die de leraar heeft onderwezen tijdens de cursus. Het is niet hetzelfde om een cadeau te geven aan een kleuterleidster, die verantwoordelijk is voor kinderen van één of twee jaar oud, als een cadeau te geven aan een docent van de zesde klas van de basisschool, of van de middelbare school, met oudere of adolescente leerlingen. De toon van het geschenk zal veel veranderen, en het kan veel tederer zijn voor een kleuterjuf; en iets "serieuzer" voor een leraar in het voortgezet onderwijs of de laatste jaren van de basisschool.

Daarom zie je op deze pagina dat we ook een reeks categorieën hebben gecreëerd om cadeaus voor leerkrachten voor te stellen volgens leerjaar, verdeeld in: peuter-, kleuter-, lager- en middelbaar onderwijs. Voer de bijbehorende leergang in om de gewenste cadeau-ideeën te krijgen.

Ideeën om aan een leraar te geven

Wat vindt u van dit idee: een deken bedrukken met de handen van alle kinderen, in verschillende kleuren. Om dit te doen, kan elke ouder de hand vol verf op een vel papier drukken en deze laten digitaliseren in JPG, dan kunt u alle handen op het ontwerp van de deken plaatsen.

Wij vinden het zelf een geweldig en origineel afscheidscadeau ! En ze zijn geschikt voor mannelijke of vrouwelijke leraren, volledig unisex.

Cadeaus voor leraren naar leerjaar

Terugkomend op de verhalen, moeten we niet vergeten dat, hoewel de eenheidsprijs hoog lijkt, het een cadeau is van alle kinderen uit de klas. Dus als het bedrag gedeeld wordt door alle kinderen, is het geen hoog bedrag. En een persoonlijker cadeau kan er niet gemaakt worden, van alle kinderen. Het is dus duidelijk dat het een goedkoop cadeau voor leraren is, een cadeau van iedereen.

Leraren, leerkrachten, docenten, juf of meester... Hoe u ze ook noemt, hier heeft u het ideale afscheidscadeau voor hen gevonden.

Hoewel het geen geschenk op zich is, raden we ook aan om een bedankkaart toe te voegen met een persoonlijke toewijding. Je kunt een tekst toevoegen, de naam van de leraar, het schooljaar dat eindigt, de naam van de klas... wat je maar wilt. In onze online shop heb je ook gepersonaliseerde kaarten om te geven tezamen met het "hoofd"-cadeau.