Cadeau voor leraren

Op veel kleuterscholen en scholen is het een traditie dat alle ouders aan het einde van het schooljaar gezamenlijk een cadeau geven aan de juf, meester of leraar. Hier zijn enkele ideeën om een echt origineel cadeau te maken voor de leraar. Het meest populaire cadeau is een mooi verhaal Mijn Juf, een gepersonaliseerd verhaal; een prachtig verhaal waarin alle kinderen van de klas op de pagina's zullen verschijnen, en ook wordt er verteld wat voor dingen de juf of meester doet voor de kinderen. U kunt ook een oorkonde maken met alle kinderen in de klas, of een deken of een handdoek die gepersonaliseerd is met tekeningen van de kinderen,.... laat de verbeelding de vrije loop! Er zijn verschillende originele gepersonaliseerde cadeaus, waarvan sommige goedkoop zijn voor het geval er een klein budget is.

Bij Wanapix hebben we ons gespecialiseerd in cadeaus voor leraren. En het is omdat we weten dat de originele cadeaus voor juf of meester een heel bijzonder cadeau is. Onze gepersonaliseerde verhalen zijn perfect als originele cadeau voor kleuteronderwijzers en onderwijzers van het basis- of voortgezet onderwijs .

En niet alleen de verhalen, want er zijn nog heel veel andere cadeaus bedrukken voor leraren, waar ook veel vraag naar is:

  • Beker voor leraren, met eigen foto, een klassefoto of een leuk ontwerp met betrekking tot het beroep.
  • Keukenschort voor leraren, bedrukken met b.v. een ontwerp met de naam van de school of de namen van alle leerlingen.
  • Schilderij met alle handtekeningen of een bedrukte oorkonde, waar alle kinderen als aandenken een kleine tekening kunnen maken.
  • Deken voor leraren, met originele foto's of ontwerpen.

Wij geloven zonder twijfel dat deze ideeën aan het einde van het jaar, of zelfs op andere momenten ( verjaardag, Kerstmis of andere belangrijke gebeurtenis), een zeer origineel cadeau zijn voor de leraren.

Ideeën om aan een leraar te geven

Wat vindt u van dit idee: een deken bedrukken met de handen van alle kinderen, in verschillende kleuren. Om dit te doen, kan elke ouder de hand vol verf op een vel papier drukken en deze laten digitaliseren in JPG, dan kunt u alle handen op het ontwerp van de deken plaatsen.

Wij vinden het zelf een geweldig en origineel cadeau! En ze zijn geschikt voor mannelijke of vrouwelijke leraren, volledig unisex.

Terugkomend op de verhalen, moeten we niet vergeten dat, hoewel de eenheidsprijs hoog lijkt, het een cadeau is van alle kinderen uit de klas. Dus als het bedrag gedeeld wordt door alle kinderen, is het geen hoog bedrag. En een persoonlijker cadeau kan er niet gemaakt worden, van alle kinderen. Het is dus duidelijk dat het een goedkoop cadeau voor leraren is, een cadeau van iedereen.

Leraren, leerkrachten, docenten, juf of meester... Hoe u ze ook noemt, hier heeft u het ideale cadeau voor hen gevonden.