Horloge met foto

Horloge met foto bedrukken

Ben jij iemand die niet graag tijd verspilt? Dan hebben wij een must-have voor je die je elke dag zult willen dragen. Onze gepersonaliseerde horloges met foto's zijn ideaal voor mensen zoals jij die niet graag hun tijd verspillen.

Wij hebben verschillende modellen waaruit je kunt kiezen en die je volledig aan jouw wensen kunt aanpassen. Een universum van maatwerk opent zich met onze online editor.

Op onze website tref je modellen zoals horloges voor dames en horloges voor heren, beide met een stalen "Milanese mesh" band. Je kunt ook een "sport" horloge personaliseren (verkrijgbaar in vier kleuren: wit, zwart, rood en donkerblauw) en ten slotte het horloge voor jongeren, dat ook verkrijgbaar is in vier verschillende kleuren (roze, zwart, kastanjebruin en donkerblauw).

Het stalen polshorloge is een meer klassiek, meer traditioneel horloge voor mensen die graag onopgemerkt blijven en niet te veel aandacht trekken. Het is discreet en elegant en tegelijkertijd comfortabel. Het heeft een heleboel kwaliteiten in één en hetzelfde artikel; wanneer je het horloge in je handen hebt zul je ze allemaal waarderen.

Aan de andere kant hebben de sportieve en jeugdige horloges een flamboyant tintje, net als de mogelijkheid om te kiezen uit vier verschillende kleuren. Hun materialen geven ze een meer joviale uitstraling. Ideaal om mee te gaan wandelen of zelfs met ze te gaan sporten. Je hebt de tijd altijd onder controle.

Gepersonaliseerd vrouwen horloge

Het ideale horloge voor jezelf of om cadeau te geven

Je kunt elk van de horloges aan jouw stijl aanpassen: meer klassiek of elegant of meer fun of jeugdig. Dankzij de personalisatie heb je de mogelijkheid om unieke ontwerpen te maken, die iedereen mooi zal vinden. Bovendien zijn het goedkope gepersonaliseerde horloges van goede kwaliteit met een perfecte afwerking.

In onze editor, kun je ze ontwerpen zoals jij dat wilt. Je kunt zelf een foto, afbeelding, een mooie tekening of tekst kiezen en wij drukken die in full colour af en integreren die in de wijzerplaat, zoals jij dat wilt. Je zult iederen die je tegenkomt willen vertellen hoe laat het is.

Wij bieden je ook verschillende voorontworpen sjablonen die u gemakkelijk en snel kunt aanpassen. Creëer je meest persoonlijke accessoire en geef het je eigen stijl. Je zult niet in staat zijn het huis te verlaten zonder.

Wanneer geef je een gepersonaliseerd horloge als cadeau

Horloges zijn het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Met dit cadeau zit je altijd goed. Hoewel zoals met alles is het belangrijk het meest geschikte moment uit te zoeken om een gepersonaliseerd horloge cadeau te geven. Meestal worden ze op verjaardagen of kerst cadeau gegeven.

Maar ze zijn ook ideaal om cadeau te geven op Valentijnsdag , Moederdag , Vaderdag , als cadeau voor een surprise of zelfs voor grootouders .

Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau, dan is dit het horloge voor jou! Bedenk hoe je het wilt personaliseren en wij zorgen dat het gebeurt.

Gepersonaliseerd heren horloge