Pennen bedrukken en maken

Er zijn 3 producten beschikbaar

Gepersonaliseerde pennen zonder minimum bestelling

Hoewel we leven in het tijdperk van de technologie, is het altijd handig om papier en pennen bij de hand te hebben, om snel even aantekeningen te kunnen maken. Nu kunt u originele gepersonaliseerde pen laten maken. Handig te gebruiken voor evenementen, zoals relatiegeschenken of als aandenken voor de gasten bij doop, communies, bruiloften of andere evenementen.

Als u niet weet hoe u de pen moet ontwerpen, is het heel gemakkelijk om dit te doen met de gepersonaliseerde modellen. Want u kunt het voor honderd procent naar eigen smaak ontwerpen. U zal het altijd bij u willen dragen.

Hoe maak ik een gepersonaliseerde pen?

In deze sectie hebben we onze verschillende modellen om goedkoop een pen te bedrukken of een pen te graveren samengesteld. We onderscheiden ze graag in twee verschillende pennen:

  • Promotionele balpen of reclame balpen: zijn de meest economische die ideaal zijn als detail bij promotie-evenementen, congressen, gala's..... Het is gebruikelijk dat uw ontwerp meer zakelijk is, bijvoorbeeld met het ontwerp of logo van een bedrijf. Wij hebben kwantumkortingen, d.w.z. hoe meer gelijke eenheden u bestelt, hoe goedkoper elke eenheid zal zijn.
  • Gegraveerde balpen: dit model is veel eleganter en dus wat klassieker, dus worden ze meestal geleverd bij meer speciale gelegenheden zoals Moederdag of Vaderdag, voor verjaardagen, en voor jubilea, enz. Ze worden gepersonaliseerd door middel van graveren en meestal met een datum of een speciale tekst. Het is een praktisch detail en een zeer origineel, want er zal niet één dezelfde zijn zoals u hem ontwerpt. Het wordt geleverd in zeer mooi doosje met magnetische sluiting, wat een sensationele uitstraling geeft aan het cadeau.

Het verwijderen van inktvlekken uit kleding

Op het moment van inktvlekken uit kleding te halen, kiezen veel mensen voor zelfgemaakte trucs die meestal niet falen. Als de inkt nog vers is, hoeft u alleen een schoon doekje te gebruiken en zoveel mogelijk inkt te verwijderen.

Hoewel de oudste en meest onfeilbare truc is om melk te gebruiken om inkt volledig uit kleding te verwijderen. U dient een beetje melk te verwarmen, zonder dat het gaat koken, en het in een bakje samen met het kledingstuk doen en het hierin een nachtje laten staan. Als u opstaat, wrijft u de vlek met uw handen tot deze verwijderd is en doet u hem in de wasmachine alsof voor een normale wasbeurt. Als u het eruit haalt en droogt zal u geen inkt meer terug zien.