Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Pennen bedrukken en maken

Gepersonaliseerde pennen

Hoewel we leven in het tijdperk van de technologie, is het altijd handig om een pen en papier bij de hand te hebben om op elk moment snel even aantekeningen te kunnen maken.

Nu kun je bij ons originele gepersonaliseerde pennen maken voor evenementen, als relatiegeschenk, of voor persoonlijk gebruik in je dagelijkse leven of als geschenk voor gasten bij doopfeesten, communies, bruiloften of andere evenementen.

Als je niet weet hoe je jouw pennen moet versieren, wees dan gerust. Het is namelijk heel eenvoudig met onze gepersonaliseerde modellen, want je kunt ze helemaal geheel naar eigen smaak ontwerpen. Je zult de pen altijd bij je willen dragen!

Gepersonaliseerde pennen zonder minimum bestelhoeveelheid

Het ideale aan het personaliseren van uw pennen bij ons is dat je geen minimumbestelling heeft, je kunt bestellen van één eenheid tot zoveel als je nodig hebt, zonder minimum of limiet in je bestelling van gepersonaliseerde pennen.

Hoe maak je een gepersonaliseerde pennen

Wij zullen je uitleggen hoe je je pennen kunt personaliseren. We hebben onze verschillende meest economische en pennen met gravure gepersonaliseerde pennen op een rijtje gezet. Wij splitsen de pennen graag op in twee blokken, zodat ze goed van elkaar te onderscheiden zijn:

Promotie- of reclamepennen: Hierbinnen hebben we twee subgroepen, maar beide zijn zeer voordelig om een detail te hebben zonder een al te grote economische uitgave te doen.

Gepersonaliseerde pennen zonder minimum bestelhoeveelheid
  • Klassieke gepersonaliseerde pennen: deze zijn ideaal als detail voor promotie-evenementen, congressen, gala's... Het is gebruikelijk dat hun ontwerp meer corporate is, met het ontwerp of logo van het bedrijf bijvoorbeeld. Wij hebben kwantumkortingen, waardoor de eenheidsprijs lager is hoe meer van dezelfde eenheden je bestelt. Het is het perfecte geschenk om bijvoorbeeld, wanneer je net je bedrijf hebt geopend, aan de aanwezigen van het evenement te geven. Op die manier zul je zeker reclame maken bij de mensen die de pennen zien.
  • Gepersonaliseerde pennen met licht: hiermee zal je naam of je bedrijfslogo met zijn eigen licht schijnen. Deze pennen kunnen worden gepersonaliseerd door ze te lasergraveren. Hiermee kun je elk ontwerp, logo, afbeelding of tekst uploaden die je maar wilt om ze dat unieke tintje te geven. Dit gepersonaliseerde onderdeel zal op een zeer originele manier oplichten wanneer het licht wordt aangezet, wat een zeer opvallend resultaat oplevert. Ze zijn ideaal als geschenk voor evenementen, maar je kunt ook één exemplaar bestellen om aan iedereen te geven die je een origineel detail wilt geven, want er is geen minimum bestelhoeveelheid. Deze pen werkt op een knoopbatterij, die al in elke pen zit.
  • Gegraveerde pennen: Dit is een veel eleganter en soberder model. Ze worden meestal gegeven bij speciale gelegenheden zoals Moederdag of Vaderdag, op verjaardagen, als pensioengeschenk of zelfs aan toekomstige getuigen van een huwelijk om te ondertekenen op die speciale dag. Zij worden gepersonaliseerd door gravure en gewoonlijk wordt er een datum of een speciale tekst aan toegevoegd. Het is een zeer praktisch en zeer persoonlijk geschenk, omdat er geen andere pen als deze zal zijn. Ze worden geleverd in etuis van hoge kwaliteit met een magnetische sluiting, die een sensationele look en verpakking geven aan het geschenk.

Hoe verwijder je inktvlekken uit je kleding

Dit is iets wat ons we allemaal op een bepaald moment in ons leven moeten weten. Als het gaat om het schoonmaken van balpeninktvlekken op kleding, kiezen veel mensen voor zelfgemaakte trucs die meestal niet falen. Als de inkt nog vers is, hoef je alleen maar een schone doek te nemen en zoveel mogelijk inkt te verwijderen.

Hoewel de oudste en meest onfeilbare truc het gebruik van melk is om inkt volledig uit kleren te verwijderen. Verwarm een beetje melk, zonder het te laten koken, en doe het samen met het kledingstuk in een teiltje of bak; het is raadzaam om het kledingstuk een nacht te laten weken. Als je de volgende dag opstaat, wrijf je met je handen over de vlek tot hij weg is en doe je het kledingstuk in de wasmachine alsof het een gewone was is. Wanneer je de kleding uit de wasmachine haalt en droogt, zal er geen spoor meer te vinden zijn van de inktvlek die je zo stoorde.