Gegraveerde sleutelhanger hartvormig bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Twee opties: aan één zijde of aan beide zijden gegraveerd.
  • Materiaal: staal.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beoordelingen
Google Reviews

Helemaal goed.

Mary de Groot ()

Top gedrukt op het t-shirt voor Vaderdag erg leuk geworden ??.

Bahadir (Gelderland)

Netjes verpakt en op tijd geleverd.

Süeda (Overijssel)

Beschrijving

Gegraveerde sleutelhangers hartvormig

Verras uw partner of iemand waar u veel om geeft met onze gegraveerde sleutelhanger in hartvorm. Het is het meest romantische die u in onze catalogus vindt, want naast dat het in hartvorm is, kunt u het personaliseren door het aan één of beide zijden te graveren.

De hartvormig sleutelhanger heeft een afmeting van 4,3 x 3,7 cm, ideaal om te allen tijde mee te nemen om de sleutels gemakkelijk te kunnen vinden. U kunt erop graveren wat u maar wilt, van een foto tot een romantische tekst. Kies gewoon welk type gravure u wilt (enkel- of dubbelzijdig) en maak vervolgens de mooiste personalisatie.

U kunt de graveertechniek kiezen die u wilt dat wij gebruiken: laser- of diamantpunt. Met beide technieken wordt de afbeelding op het metalen oppervlak gegraveerd. Als uw afbeelding veel details heeft, raden we u aan de lasertechniek te gebruiken.

Het resultaat is zeer elegant, dus we raden dit soort details aan bij de meest romantische gelegenheden om dit voor uw partner te maken en te hen te verrassen: Valentijnsdag, jubilea of verjaardagen. Begin nu met het creëren van het meest exclusieve model en verras iedereen, ze zullen het geweldig vinden.