Maak uw handdoek met foto

Nu meer dan ooit is het bedrukken van kleding in de mode, dat maakt het anders dan de rest. Als u deel wilt uitmaken van de mensen die het verschil maken, raden wij u onze handdoeken bedrukken aan. De handdoek met foto zijn helemaal geweldig en nu kunt u ze zelf ontwerpen met de afbeelding, logo of ontwerp die u het mooiste vindt.

We weten dat het online kopen van handdoeken op sommige websites complex kan zijn. Als u niet weet hoe u de bedrukte handdoeken moet maken, maakt u zich dan geen zorgen, want bij ons kunt u het op een heel eenvoudige manier doen. Onze editor is zeer intuïtief en eenvoudig te gebruiken. U kunt ook één van onze sjablonen kiezen of, als u dat wilt, uw eigen ontwerp maken door uw favoriete foto's of tekst toe te voegen.

Als u nog geen handdoek heeft, is het tijd om de handdoek te kiezen die het beste bij u past. Er zijn verschillende modellen beschikbaar: voor het strand, zwembad of badkamer. Op het strand uw bedrukte strandlaken showen, ze zullen allemaal jaloers zijn, als ze uw geweldige ontwerp zien. En als u op zoek bent naar een handdoek voor uw kleintje, hebben we ook een babyhanddoek met capuchon voor uw baby. Allemaal, natuurlijk, te bedrukken door en voor u.

Materiaal van onze handdoeken

Deze goedkope gepersonaliseerde handdoeken zijn van hoge kwaliteit en zijn gemaakt van katoen.

Onze katoenen handdoeken zijn gemaakt van Amerikaanse badstof. Dit zijn de handdoekken die je naar het strand of naar het zwembad meeneemt, of die je thuis in de badkamer gebruikt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

In sommige winkels hebben de handdoeken na verloop van tijd slijtplekken en moet de nare vochtige geur van de handdoek verwijderd worden. Onze handdoeken zijn echter zeer goed bestand tegen deze factoren en u zult in staat zijn om ze voor een lange tijd te gebruiken en ze de zachtheid geven dat u nodig heeft.

Hoe handdoek te maken met foto

Eén van de leukste manieren om een handdoek te maken is om natuurlijk een heel eigen handdoek te hebben die niemand heeft. De meest typische en grappige zijn degene met dieren, hoewel er genoeg ideeën zijn die u kunt laten maken. Afhankelijk van de grootte van het laken, zult u in staat zijn om sommige vormen of andere te maken. Vervolgens geven wij u een aantal ideeën die u op het internet kunt vinden van hoe u de handdoek kunt opvouwen met de vormen van dieren:

  • Zwaan: het is de meest klassieke en één van de meest gebruikte, vooral in hotels. Het heeft geen hoge moeilijkheidsgraad en normaal gesproken worden er grote modellen gebruikt zodat je ze goed kunt oprollen en vouwen.
  • Slang: deze optie is erg grappig en kan nog grappiger zijn als u twee ogen en een tong toevoegt. In kleinere maten vindt u het gemakkelijker en overzichtelijker om te doen.
  • Olifant: dit figuur heeft meer bewerking, e nu heeft twee handdoeken nodig om het te maken. Het is een geweldig idee om ze te geven, vooral voor kinderen.

Merkwaardigheid

Wist u dat er Handdoekdag is? Op 25 mei van elk jaar wordt deze dag gevierd als een eerbetoon aan Douglas Adams, schrijver en auteur van de serie "Het Transgalactisch Liftershandboek". In dit werk stelt de auteur dat elke galactische lifter een handdoek moet dragen.