Sneeuwbollen met foto berdrukken en maken

Er zijn 4 producten beschikbaar

Fotobol bedrukken

Sneeuwbollen bedrukken en maken met foto. Kies uit heel veel verschillende modellen en maak een originele en unieke sneeuwbol met de afbeelding die u wilt.

Als u graag foto's op uw nachtkastje heeft, maar niet het typische frame wilt, kies dan voor onze gepersonaliseerde sneeuwbol. U heeft meer dan vijf modellen om uit te kiezen en daarin kunt u het beeld dat u wilt plaatsen: met uw partner, familie, een mooi ontwerp of een grappige tekst.

Afhankelijk van het model dat u kiest, kunt u het aanpassen voor één of beide zijden. Ook zijn niet alleen met sneeuw, maar ook mogelijk met hartjes en sterretjes en hebben verschillende vormen: cirkelvormig, rechthoekig, hartvormig of magnetisch. Kies degene die u het leukst vindt en plaats de foto die u wilt. Het kan ook een leuk cadeau zijn voor uw partner of een geliefde.

De foto is eruit te nemen bij alle type modellen, alle sneeuwbollen kunnen worden geopend om de foto te veranderen zonder de vloeistof te hoeven morsen. Zo kunt u het beeld van dit originele frame vernieuwen wanneer u maar wilt. U heeft alleen een foto nodig van hetzelfde formaat als het origineel.