Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Sneeuwbol met foto

Sneeuwbol met foto

Onze gepersonaliseerde sneeuwbollen zijn een geschenk dat al jaren bestaat en nooit faalt. Zij zijn een mooi detail dat je geheel naar eigen smaak, of die van de persoon die het zal ontvangen, kunt personaliseren. Kies uit een veelheid van verschillende modellen en creëer een originele en unieke sneeuwbol met de afbeelding van jouw keuze.

Als je graag foto's op je nachtkastje hebt, maar geen typische fotolijst wilt, zijn onze gepersonaliseerde sneeuwbollen de perfecte optie voor jou. Je kunt kiezen uit vier modellen: de klassieke sneeuwbol, een rechthoekige voor de meest moderne ontwerpen, een hartvormige voor de meest romantische en een bolvormige maar dan met kindermotieven op de basis die de sneeuwbol heel schattig maken. En binnen deze vier opties zijn er nog veel meer, sommige met vallende sneeuw, sommige met vallende sterren, andere met vallende rode hartjes, en zelfs een met zand erin, ideaal voor foto's van die zomer aan het strand die je nooit zult vergeten. Je kunt er allerlei afbeeldingen in kwijt: foto's van je partner, je gezin, een mooi ontwerp of een motiverende tekst. Telkens wanneer je uit bed stapt, zie je het en begin je de dag met goed opgeladen batterijen.

Afhankelijk van het model dat je kiest, kun je één of beide zijden van de sneeuwbol personaliseren. Kies de sneeuwbol die je het mooiste vindt en voeg de foto toe die je wilt. Het zal een perfect cadeau voor je partner, vriend of een geliefde zijn.

De sneeuwbol heeft een speciale eigenschap waarvan wij zeker zijn dat je ervan zult houden. De foto is in alle modellen namelijk verwijderbaar. Alle sneeuwbollen kunnen worden geopend om de foto te veranderen zonder dat de vloeistof of de decoratie binnenin naar buiten komt. Zo kun je de afbeelding van deze originele lijst vernieuwen wanneer je maar wilt. Je hebt alleen een foto nodig van dezelfde grootte als het origineel en je kunt het zo vaak veranderen als je wilt.

Bolvormige sneeuwbol met foto gepersonaliseerd

Hoe personaliseer je jouw sneeuwbol

Op onze website vind je een eindeloos aantal modellen om te personaliseren, met zinnen voor alle tijden van het jaar. Het meest populaire model is sinds vele jaren zonder twijfel het model met foto's.

Als de uitgekozen sneeuwbol aan beide zijden te personaliseren is, kun je aan de ene kant een foto plaatsen en aan de andere kant een zin en een datum of een felicitatiezin of zelfs een andere foto. Zo kan je door de bol om te draaien de afbeelding die je ziet vernieuwen zonder een nieuwe foto af te hoeven drukken.

Met onze editor, die super eenvoudig en intuïtief is, kun je elk van onze bollen personaliseren. Laat je fantasie de vrije loop en creëer de perfecte sneeuwbol om elke hoek van je huis te versieren.

Wanneer geef je een gepersonaliseerde sneeuwbol cadeau

Het lijkt erop dat in de populaire cultuur wordt aangenomen dat de sneeuwbol gewoonlijk alleen met Kerstmis cadeau wordt gegeven, maar dat is niet het geval. Het is een super origineel cadeau dat geschikt is voor elk tijdstip van het jaar. Het is bijvoorbeeld ook een perfect cadeau voor Valentijnsdag, een hartvormige bal met hartjesversiering binnenin of voor een verjaardag van een echtpaar bijvoorbeeld met een bal met een mooie foto van die onvergetelijke zomer in Menorca met het zand binnenin. Je kunt in een oogwenk een uniek aandenken maken waarmee je wie je maar wilt zult verrassen door gewoon. Laat je fantasie de vrije loop met onze online editor.

Heb jij je gepersonaliseerde sneeuwbol al in gedachten? Vertel ons hoe jij het ontwerp wilt en wij maken het waar.

Sneeuwbol met jouw foto