Vlaggen bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Materiaal: 100% polyester.
  • Te bedrukken aan één zijde.
  • Ideaal voor sporten, evenementen, vrijgezellenfeesten enz.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Nordrhein-Westfalen)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Beschrijving

Aangepaste stoffen vlaggen

Kunt u zich voorstellen dat u uw eigen vlag heeft? Als decoratie of voor elk evenement zou een gepersonaliseerde stoffen vlag zeer origineel zijn.

Wij verschepen naar Europa.

Aanpasbare vlaggen

Vanaf nu kunt u volledig aanpasbare vlaggen maken. Ze zijn een totaal origineel product voor voetballers, vrijgezellenfeesten, voor clubs.......

Ze zijn gepersonaliseerd tot een gezicht met de afbeelding of het ontwerp dat u wilt en u kunt de tekst en achtergrondkleur die u wilt plaatsen. De afdruk in stof heeft veel kwaliteit en is zeer resistent.

Voetbalteam vlaggen

Het maken van vlaggen voor sportevenementen is zeer typisch. Het is een zeer originele manier om uw team aan te moedigen en steun te tonen. Maar alle voetbalvlaggen hebben een min of meer vergelijkbaar ontwerp.

Hier kunt u ze echter naar eigen inzicht aanpassen. Door te printen op canvas kunnen we de afwerkingen gedetailleerder maken. U kunt het ontwerp of logo van uw voetbalclub, het schild van uw team of wat u maar wilt toevoegen en een totaal originele vlag maken.

Wasinstructies

Wassen met water en zeep.

Alle afmetingen van dit textiel zijn bij benadering en kunnen worden beïnvloed door het proces van beeldoverdracht.

Kwaliteitsborging

Textielproducten met het OEKO-TEX® -merk garanderen dat al hun componenten voldoen aan de vereiste controlecriteria, inclusief accessoires zoals klinknagels, knopen, ritsen, tussenvoeringen, enz. Textiel met het OEKO-TEX® kwaliteitslabel heeft huidvriendelijke eigenschappen.

OEKO

Gerelateerde producten