Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Baby cadeau maken met naam of foto

Baby cadeau bedrukken en maken

Welkom bij onze sectie van baby cadeaus. Op deze pagina hebben we een selectie gemaakt van producten die we het meest geschikt achten voor pasgeborenen en baby's tot 2 jaar. Dus als u een origineel cadeau voor pasgeboren of baby's nodig heeft, hopen we u te kunnen helpen met onze gepersonaliseerde cadeaus met foto of naam van het kind.

En we zijn ervan overtuigd: een product bedrukken met eigen foto of ontwerp, is het perfecte originele cadeau voor baby’s. De reden hiervoor is dat het een uniek en bijzonder cadeau is. Het is niet gewoon gekocht in de winkel, hetgeen iedereen al aanschaft. Het is een persoonlijk cadeau met de naam of foto van de baby met opdruk of geborduurd. Daarom geloven we dat het het perfecte detail is voor deze nieuwe kleine baby’s, die net op de wereld zijn gekomen, of het kan ook al voor de geboorte een goed idee zijn voor een cadeau voor de babyshower.

Op deze pagina hebben wij voor u onze meest geschikte cadeaus voor baby's en kinderen onder de 3 jaar samengesteld. Omdat ze gepersonaliseerd zijn met de foto die u wilt, zijn ze ideaal als cadeau voor de geboorte, doopsel, hun eerste verjaardag, enz. U kunt het cadeau bedrukken en maken met een foto van het kind, of hun favoriete tekenfilmfiguur, en u zult er zeker van zijn dat het goed in de smaak valt. Gepersonaliseerde cadeaus, origineel en nuttig, die ouders kunnen gebruiken voor de verzorging van hun baby.

Meest verkocht

Er zijn enkele honderden producten in onze catalogus, in allerlei soorten en prijzen. Maar hier hebben we enkele geselecteerd die perfect zijn voor baby's en pasgeborenen. De meest verkochte en meest populaire zijn de volgende items:

Slabbetje bedrukken met naam

Een klassieker die altijd nuttig is: alle baby's dragen een slabbetje tijdens de eerste periode van hun leven. Bij Wanapix, vindt u traditionele slabbetjes met aan de binnenkant van badstof en aan de buitenzijde gedrukt, en ook driehoekige bandana slabbetjes.

Baby kussen bedrukken met foto

De kussens zijn erg populair, om de kinderkamer mee te versieren. We hebben ronde, vierkante, rechthoekige kussens.... en te kiezen uit verschillende materialen.

Babykleding bedrukken en maken voor baby's

Als cadeau wordt meestal kleding gegeven, en wij hebben gepersonaliseerde rompertjes voor baby's van 0 tot 2 jaar oud. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en z bedrukken met een foto, ontwerp of een grappige tekst.

Babyfoto in een lijst

Terug naar de decoratie van de kinderkamer zijn gepersonaliseerde schilderijen zeer gewild. Of het nu een canvas, ingelijste foto, posters enz, in onze catalogus vindt u vele mogelijkheden, materialen en formaten om persoonlijke fotolijsten te maken.

Knuffel voor baby bedrukken

Waar zou een baby zonder zijn knuffel zijn? Geef een teddybeer met een geborduurde naam en het zal hun eerste beste vriend zijn, met wie ze 's nachts slapen en ze overdag mee knuffelen.

Goedkope baby deken bedrukken

Zachte gepersonaliseerde deken, om de baby lekker warm te houden tijdens zijn middagdutje terwijl hij ligt of slaapt. Kies het formaat naar keuze en pas het aan met de foto's of tekst die u wilt.

Baby handdoek bedrukken en laten maken

U kunt ook een baby handdoek met capuchon kopen. Een praktisch cadeau dat papa en mama elke dag gebruiken om de pasgeborene na hun badje lekker in te wikkelen en af te drogen.

Baby manden

Tot nu toe hebben we gesproken over losse producten, maar als er cadeaus voor een baby worden gemaakt, is er een zeer populaire gewoonte om een baby mand te maken. Dit is een manier om een set of pakket te maken dat verschillende details bevat. Want als het een cadeau is voor een persoon waar u veel om geeft, zoals uw zus of uw beste vriendin, dan wilt u een bijzonder opvallend en origineel cadeau maken.

Voor deze optie kunt u een baby mand maken, of soortgelijke cadeaus zoals een luiertaart of de eerder genoemde gepersonaliseerde baby mand.

In deze mand kunt u diverse producten kiezen zoals eetgerei, kleding, speelgoed en knuffels, enz. En in ons geval kunt u een aantal van deze producten toevoegen die u kunt laten bedrukken naar keuze. Deze mand heeft natuurlijk veel nuttige cadeaus die 100% gepersonaliseerd zijn, praktisch voor de verzorging van de baby en daarom de perfecte cadeaus voor nieuwe mama’s.