Gegraveerde chef-koks sleutelhanger

sleutelhanger
€ 14,95
Geleverd tussen 24-25 juni met spoedverzending. Plaats je bestelling voor 8 uren 29 minuten.

Details
  • Afmetingen: 0,1 cm (dikte) x 3,5ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: roestvrij staal.
  • Gepersonaliseerd door gravure op de ronde plaat. Gepersonaliseerd op 1 zijde.
  • Inclusief 3 minifiguren: koekenpan met gebakken ei, receptenboek en bestek.
  • Elk figuurtje is ongeveer 2,5 cm groot.
  • ID: #16931
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde sleutelhanger, ideaal voor koks

Als je een cadeau moet geven aan iemand die van koken houdt, als amateur of professionele kok, kijk dan eens naar onze gegraveerde sleutelhanger met keukengerei; hij is erg origineel! Het is een metalen sleutelhanger die 3 miniatuurbedeltjes (figuurtjes) bevat: een koekenpan met een gebakken ei (met de dooier in het geel, om het een kleurtje te geven), een receptenboek met het opschrift "Cook book" op de omslag, en een bestekset met vork en mes. Erg grappige figuurtjes gerelateerd aan de wereld van recepten en koken.

Alleen daarom al is de sleutelhanger erg origineel, maar hij is ook te personaliseren! Je kunt elke foto, logo, tekst of naam uploaden en wij graveren die op het ronde oppervlak van de sleutelhanger. Zo is dit detail echt uniek, want je laat zien dat je het speciaal hebt gemaakt voor die vriend of dat familielid dat graag kookt, en bovendien zullen ze zien dat het gepersonaliseerd is met een foto of tekst die aan die persoon is opgedragen.

De personalisatie gebeurt door gravure op de ronde badge die ook in de sleutelhanger zit. Geschenken zijn op zich al bijzonder, maar als ze gepersonaliseerd zijn, zijn ze nog beter. Je hoeft alleen maar te bedenken aan wie je het wilt geven, je kunt het personaliseren met een foto, een naam of een speciale zin als toewijding en die persoon verrassen die je in gedachten hebt.

Het is ook perfect als promotioneel relatiegeschenk, voor je meest speciale klanten, vooral voor bedrijven die gerelateerd zijn aan de horeca. Je kunt een sleutelhanger personaliseren met het bedrijfslogo en het is zeker een geschenk dat elke dag gebruikt zal worden.

Gepersonaliseerde gegraveerde sleutelhanger voor kookliefhebbers

Personaliseer de perfecte gegraveerde sleutelhanger voor uzelf of om cadeau te geven

In deze sectie vind je veel voorontworpen sjablonen, die je naar eigen smaak kunt aanpassen, zodat ze helemaal van jou zijn. Je hoeft alleen maar te bedenken voor welke gelegenheid je het wilt gebruiken of aan wie je het wilt geven, een mooi ontwerp te maken en wij zorgen ervoor dat het er perfect uitziet.

En als je geen ontwerp vindt dat past bij wat je nodig hebt, maak je dan geen zorgen. Je kunt het ontwerp van jouw gegraveerde sleutelhanger vanaf nul maken met onze editor. In een paar klikken krijg je een ontwerp dat voor jou op maat is gemaakt.

De charme van gepersonaliseerde geschenken is dat er geen twee precies hetzelfde zullen zijn, omdat ze door en voor u op maat worden gemaakt. Weet jij al hoe je jouw nieuwe sleutelhanger gaat personaliseren? Of wil je liever een speciaal cadeau voor iemand? Laat je fantasie de vrije loop en wij zorgen ervoor dat het perfect wordt.