Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Speldjes laten maken

speldje
2,95
Geleverd tussen 23-24 juli met spoedverzending. Plaats je bestelling voor 12 uren 10 minuten.

Vorm
Details
  • Afmetingen: 1,9ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Vlindersluiting.
  • Materiaal: metaal.
  • ID: #2125
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Pin een speldje op!

Er is een rage die altijd weer terugkomt. Wie heeft zijn jasje niet met speldjes en buttons gevuld? Nou nu zijn ze weer een trend! Met Wanapix kunt u ze helemaal naar eigen wens ontwerpen en heeft u de keuze uit verschillende modellen: vierkant, rond of rechthoekig.

Personaliseer het met het logo van uw favoriete muziekgroep of serie, uw naam of met een foto. U kunt elke jas op een leuke en informele manier versieren.

Een metalen speldje van kwaliteit

Onze gepersonaliseerde metalen speldje is precies wat u zoekt om uw tas, jas en T-shirt een andere look te geven. Helemaal in stijl, het is een leuke manier om uw outfit mooier te maken.

In tegenstelling tot wat u in de winkels vindt, kunt u bij ons voor de volle honderd procent het speldje zelf maken zoals u dat wilt. U hoeft alleen maar een afbeelding, tekst, logo's te kiezen om uw look de meest gedurfde touch te geven. Denk aan een kleine aanpassing en krijg een exclusief speldje met foto.

De sluiting is met een vlinder, zoals de klassieke van altijd, die zeer veilig zijn. De bedrukking gebeurt in full colour op de voorzijde met een ongelofelijke afwerking. Naast het feit dat het een perfecte aanvulling is, kunt u ook feest speldjes maken, omdat ze een ideaal cadeau zijn voor de gasten bij allerlei evenementen.

We hebben kwantumkorting, dus hoe meer gelijke eenheden u bestelt, hoe goedkoper uw bestelling zal zijn. Begin nu met het creëren van uw eigen speldje en krijg de meest originele die er op de markt is.

Laat uw jas stralen

De pin is weer helemaal terug in de mode. Er zijn veel mensen die het aan hun jas of T-shirts plaatsen, onze gepersonaliseerde speldjes om ze eens andere en unieke look te geven aan hun outfit. Het ideale is om er tussen drie en vijf te plaatsen, zonder de jas te verzadigen, maar net wel dat uw jas er even anders uit ziet.

Ontwerp ze naar wens met uw favoriete foto's, logo van uw favoriete band of idool of uw naam. Krijg unieke modellen om een casual touch te geven aan uw look.

Het heeft een vlindersluiting. Personaliseer het met een foto, logo of ontwerp zoals u dat wilt. U kunt goedkope gepersonaliseerde speldjes verkrijgen als u meerdere eenheden bestelt, dankzij onze kwantumkorting. Ideaal voor feesten, evenementen, bruiloften, doopfeesten, communies, verjaardagen, vrijgezellenfeesten, enz.

Wees anders dan de rest

Het zijn de kleine dingen die het verschil maken. Kies onze gepersonaliseerde speldjes om uw jas, T-shirt of rugzak te versieren. Combineer meer dan één voor een beter effect en probeer uw eigen stijl er aan te geven.

Onze gepersonaliseerde rechthoekige pin kunnen worden ontworpen volgens uw behoeften. Kies de afbeelding, het ontwerp of de tekst die u het beste bevalt. U kunt het logo van uw favoriete band plaatsen of de kleuren van uw vlag, dan is dit het model dat het beste bij u past.

Dit type product is ook ideaal voor evenementen of als merchandising, omdat u ze kunt ontwerpen zoals u dat wilt.