Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Trofee maken graveren en bedrukken

Gepersonaliseerde trofeeën en prijzen

Als je op zoek bent naar gepersonaliseerde gedenkplaten, prijzen, trofeeën of herdenkingsplaatjes, ben je hier op de juiste plaats. We hebben verschillende modellen, met verschillende vormen, verschillende materialen en zelfs verschillende prijzen, zodat we je de perfecte opties kunnen bieden als je op zoek bent naar goedkope gepersonaliseerde trofeeën of meer "Premium" modellen.

Al deze producten kunnen 100% naar wens worden gepersonaliseerd, met elke foto, tekst, namen van personen, opdrachten, zinnen, jaartal, pictogrammen, logo's, ontwerpen, etc. Elke gewenste compositie of ontwerp is mogelijk. Bovendien kun je een van de vooraf ontworpen sjablonen gebruiken die wij je ter beschikking stellen. Je hoeft het alleen te bewerken met je teksten en dat is het. Of, als je liever iets volledig persoonlijks wilt, kun je het ontwerp van de plaquette of trofee helemaal zelf maken.

Bij welke gelegenheden deze gepersonaliseerde trofeeën cadeau geven

Er zijn vele gelegenheden, evenementen en situaties waarbij deze personaliseerbare trofeeën een ideaal product zijn. En het is een souvenir dat in de boekenkast thuis of in een prijzenkast kan blijven staan, voor een levenslange herinnering aan een belangrijk moment. Bijvoorbeeld:

Sportevenementen

Voor school- of volwassenentoernooien, amateur of professioneel, team- of individuele sporten. Of het nu gaat om voetbal, basketbal, handbal, atletiek, zwemmen, tennis, etc. Hier kun je een gedenkplaat of sporttrofee voor de kampioen (of kampioenen in het geval van een team) personaliseren. Je kunt het schild of logo van de club toevoegen, de naam van het team of toernooi, het jaar of de datum van de viering, etc.

Zo maak je je eigen gepersonaliseerde trofee met alle details van het toernooi, als souvenir dat de winnaar levenslang zal bewaren, als herinnering aan zijn of haar sportieve prestatie. Het eindresultaat is zeer elegant en aantrekkelijk.

Gepersonaliseerde trofeeën voor sport of herdenkingen

Geschenken voor speciale dagen

Gedurende het jaar zijn er verschillende speciale dagen waarop een gepersonaliseerd en uniek souvenirgeschenk nodig is. Voor Moederdag of Vaderdag is het bijvoorbeeld gebruikelijk om namens de kinderen een trofee te geven met een zin als "Voor Sara, de beste moeder ter wereld" of "Papa Lucas, vader nummer 1". Je kunt een soortgelijke inscriptie op de gedenkplaat, of zelfs een foto, naam of datum toevoegen.

Je kunt ook gepersonaliseerde trofeeën maken als aandenken voor leraren, als eindejaarsgeschenk van alle moeders of vaders op school. Of om opa- en omadag te vieren, door een plaquette te geven voor "Beste oma" of "Beste opa ter wereld", met namen of persoonlijke emotionele toewijding.

Hulde en herdenkingen

Een ander soort gelegenheid is een eerbetoon, bijvoorbeeld bij pensionering. Of details ter erkenning van een carrière of professioneel werk. Evenals herdenkingen, jubilea, enz. Bij al deze gelegenheden, die kunnen plaatsvinden in bedrijven, op kantoren, of op familie- of privéniveau, kunt u ook een gepersonaliseerde trofee maken met namen, foto's, data of een tekst op de plaquette waarin de reden van het geschenk wordt uitgelegd.

Omdat het gepersonaliseerde producten zijn, vind je ze niet in andere winkels, want ze dragen de naam, de foto of het logo van de persoon of groep die deze gepersonaliseerde prijs zal ontvangen.