Gegarandeerde levering Vaderdag

Gegraveerde ronde sleutelhanger bedrukken en maken

sleutelhanger
€ 14,95
Kwantumkortingen

Model
Details
  • Afmetingen: 0,2 cm (dikte) x 4ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Twee opties: aan één zijde of aan beide zijden gegraveerd.
  • Materiaal: staal.
  • Inclusief draaibare karabijnhaak met drukknop.
  • ID: #7341
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Elegantie in jouw broekzak

Ontdek onze gegraveerde ronde sleutelhangers, de perfecte oplossing om je sleutels makkelijk terug te vinden in je tas of rugzak. Deze sleutelhangers zijn ontworpen met het oog op functionaliteit en stijl, met het ideale formaat om je sleutels georganiseerd en bij de hand te houden. Bovendien kunnen ze aan één of beide zijden worden gegraveerd, wat ze tot een uniek en personaliseerbaar cadeau maakt.

Onze gegraveerde ronde sleutelhangers zijn niet zomaar een sleutelhanger. Het zijn elegante en verfijnde accessoires waarmee je de kleine details in je dagelijks leven kunt verzorgen. Met de mogelijkheid om ze te personaliseren met een zin, afbeelding of tekst naar keuze kun je je stijl uitdrukken en ze echt van jou maken. Je kunt ervoor kiezen om je naam, een speciale zin of een gepersonaliseerd ontwerp te graveren en elke keer dat je je sleutels gebruikt, zie je dat vleugje persoonlijkheid en individualiteit.

Onze gegraveerde ronde sleutelhangers zijn niet alleen esthetisch, maar ook praktisch en functioneel. Ze zijn voorzien van een karabijnhaak waarmee je je sleutels gemakkelijk aan de lus kunt hangen, zodat ze niet zoekraken onderin je tas of rugzak. Met dit systeem heb je je sleutels altijd bij de hand en kun je er snel en gemakkelijk bij.

De personalisatie van onze gegraveerde ronde sleutelhangers maakt ze het ideale cadeau voor verschillende gelegenheden. Verras je dierbaren met Kerstmis, verjaardagen of als cadeau voor Secret Santa met een uniek en origineel cadeau. Personaliseer de sleutelhanger met de naam van een bijzonder persoon, een inspirerende zin of zelfs een afbeelding die hen herinnert aan een gezamenlijk moment. Elke keer dat ze hun sleutels gebruiken, zullen ze aan je cadeau denken.