Persoonlijke wanddecoratie

Profiteer van uw foto's

Er is niets persoonlijkers dan het inrichten van alle kamers in uw huis met foto's. Vul uw huis met herinneringen en geef het de meest originele touch. In deze sectie vindt u al onze modellen om te decoreren met foto's.

Of het nu gaat om wanddecoratie bij je thuis, voor fototentoonstellingen, interieurdecoratie in bedrijven of ondernemingen. Er zijn foto's verkrijgbaar in verschillende materialen: fotocanvas op houten frame, directe afdrukken op hout, methacrylaat, foamboard, geborsteld aluminium, glanzend houten paneel ChromaLuxe, of afdrukken op fotografisch papier poster. Materialen met verschillen in dikte, gewicht, textuur en kleuren ... zodat je de meest geschikte kunt kiezen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Collages maken met je foto's

We hebben ook producten die je uitnodigen om creatief te zijn door collages te maken met je foto's. Een goed voorbeeld is de PrinTile: een ultralicht, vierkant, klein en economische lijst, die ideaal is om creatieve collages voor aan de muur met je eigen foto's. En dat alles zonder dat gaten in de muur te hoeven maken! Ze zijn namelijk zelfklevend.

Andere producten, zoals tegelmozaïeken of het drieluik fotodoek, bieden verder de mogelijkheid om één enkele foto te gebruiken en deze in verschillende eenheden te verdelen, waardoor een collage ontstaat die als geheel het beeld vormt van de foto die je hebt opgestuurd.

Foto vergrotingen met lijst

Naast lijsten van verschillende materialen is er ook veel vraag naar ingelijste fotovergrotingen, of gewoon, ingelijste foto's (of fotocollage). In onze catalogus zijn verschillende opties beschikbaar om foto's te personaliseren met een houten of aluminium frame. Wij kunnen jouw foto op canvas afdrukken, in posterformaat om op te hangen, met twee frames boven en onder. Of op fotografisch doek met een Amerikaanse lijst. Of uiteindelijk op ultralicht schuim, omlijst met hout of aluminium.

In het kort beschikken we over vele opties en oplossingen voor wanddecoratie voor particulieren of professionals, niet alleen door de diversiteit in materialen, als ook door de vele afmetingen, formaten, en prijzen.

Gepersonaliseerde wanddecoratie met foto's

Formaten en verhoudingen van de fotos

Om makkelijk een foto te kiezen, hebben we alle beschikbare afmetingen ingedeeld op basis van hun formaat. Binnen elk formaat zijn alle getoonde afmetingen onderling proportioneel. De beschikbare formaten zijn:

  • Rechthoekig formaat 4:3: deze rechthoekige maten hebben een verhouding van 4:3. Dat wil zeggen dat ze voor elke 4 cm. lengte, een breedte van 3 cm. hebben. Het is een rechthoekige vorm die dichter bij het vierkante, dan bij het panoramische formaat staat. Het meest populaire formaat voor dit formaat is 30x40 cm.
  • Rechthoekig formaat 3:2: deze rechthoekige maten hebben een verhouding 3:2. Dat houdt in dat voor elke 3 cm. lengte, je 2 cm. breedte hebt. Het is een rechthoekige vorm die dichter bij het panoramische, dan bij het vierkante formaat staat. Ze zijn vrij langgerekt. Het meest populaire formaat voor dit formaat is 40x60 cm.
  • Vierkant formaat 1:1: alle zijden zijn evenlang, waardoor je een vierkant krijgt. Het is een zeer modieus formaat dankzij Instagram-foto's, die ook vierkant zijn. Het is gebruikelijk om meerdere vierkante lijsten te kopen om collages van foto's met verschillende foto's te maken.
  • Panoramisch formaat 2:1: het zijn zeer langwerpige, panoramische maten met een 2:1 verhouding. De lange zijden zijn twee keer zo lang als de korte zijden. Hoewel ze voor alle soorten fotografie kunnen worden gebruikt, worden ze vaak speciaal gebruikt voor landschappen of panoramische foto's.
Formaten en proporties van de fotoafdrukken