Gegraveerde sleutelhanger voor muzikanten

€ 14,95
Aantal:
Sleutelhanger
  • Afmetingen: 3,5ø cm (breedte) x 0,1 cm (dikte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Materiaal: roestvrij staal.
  • Het wordt gepersonaliseerd door gravure op de ronde plaat. Gepersonaliseerd op 1 zijde.
  • Inclusief 4 minifiguren: notenbalk, muzieknoot, trompet en microfoon.
  • Elk figuurtje is ongeveer 2,5 cm groot.
  • ID: #16937
Beoordelingen Trusted Shop Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
8bcb16603e88837c0a7c6eafa607942175c527b4
125c66ca5fb2146c94479def1608266435393abd
37d7ea13c0b38be65f8a6059b00f478102106e59

3,67
3 Beoordelingen
5
33 %
4
33 %
3
0 %
2
33 %
1
0 %
Customers Reviews
P
Paula (Odivelas, PT)
22/12/2022
"Op de foto leek het alsof de tekst in zwart was gegraveerd, maar dat was niet zo."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Salomón (Zaragoza, ES)
22/11/2022
"Ik vond het een heel origineel cadeau voor een muzikant. De gravure is perfect, de ornamenten zijn zeer gedetailleerd en de presentatie in de doos is erg gaaf, klaar om cadeau te geven. Ik herhaal, omdat ik zie dat er verschillende modellen zijn."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Beschrijving

De perfecte sleutelhanger voor muzikanten en muziekliefhebbers

Er zijn momenten dat we een speciaal cadeau voor iemand willen maken, gebaseerd op zijn smaak. Vandaag hebben we het in het bijzonder over het perfecte cadeau voor mensen die van muziek houden. Of ze nu professionele conservatoriummusici zijn, artiesten, of gewoon muziekliefhebbers met een passie voor het luisteren naar muziek. We hebben het over de sleutelhanger gegraveerd met muziekbedeltjes. Het is een metalen sleutelhanger met 4 bedeltjes (kleine kraaltjes) die te maken hebben met muziek of instrumenten. In het bijzonder is er een trompet (of het zou een bugel kunnen zijn, als je een kenner van het onderwerp bent), een pentagram met verschillende muzieknoten, een microfoon, en een muzieknoot met het detail dat de punt de vorm van een hart heeft. Het zijn kleine beeldjes, maar vol details die de persoon die dit geschenk ontvangt zullen verrukken.

De sleutelhanger is al heel origineel dankzij al die decoratieve bedeltjes, maar je kunt hem ook naar wens personaliseren met een foto of tekst naar keuze. De personalisatietechniek bestaat uit een gravure op het ronde plaatje dat in de sleutelhanger zit. Je hoeft alleen maar te bedenken aan wie je het wilt geven, en je kunt het personaliseren met een foto, een naam of een speciale zin als opdracht en die persoon verrassen die je in gedachten hebt. Je kunt een foto plaatsen met vrienden, familie, bij een concert? jij beslist! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Gebruik sjablonen of maak je eigen muzikale sleutelhanger vanuit het niets

In deze sectie vind je veel voorontworpen sjablonen die u naar eigen smaak kunt aanpassen, om ze helemaal persoonlijk te maken. Je hoeft alleen maar te bedenken voor welke gelegenheid je het wilt gebruiken of aan wie je het wilt geven, een mooi ontwerp te maken en wij zorgen ervoor dat het er perfect uitziet.

Gegraveerde sleutelhanger met muziekbedels

En als je geen ontwerp vindt dat past bij wat je nodig hebt, maak je dan geen zorgen. Je kunt het ontwerp van jouw gegraveerde sleutelhanger vanaf nul maken met onze editor. In een paar klikken krijg je een ontwerp dat voor jou op maat is gemaakt.

Er zijn kwantumkortingen beschikbaar. Dus hoe meer identieke sleutelhangers je koopt, hoe minder ze je per stuk kosten. Dit is ideaal voor grote bestellingen, bijvoorbeeld van conservatoria, muziekscholen, merchandising van muziekartiesten, enz. Maar je kunt ook kopen vanaf één eenheid. Er is namelijk geen minimale bestelhoeveelheid.

Labels van Gegraveerde muziek sleutelhanger