Sokken met foto

paar sokken
€ 14,95
Geleverd tussen 25-26 juni met spoedverzending.

Maat
Details
 • Maattabel
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Maat: S (35-37) / M (38-40) / L (41-43) / XL (44-46).
 • Met zwarte hiel en teen.
 • Geschikt voor wasmachine.
 • Materiaal: 100% polyester.
 • Afdrukken in full colour.
 • Pas elke sok individueel aan.
 • ID: #15762-418627
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Maattabel

In deze tabel kun je de lengte en breedte van elke sok controleren, afhankelijk van de maat die je kiest. Denk eraan dat de volwassen maten (S, M, L) een zwarte hiel en teen hebben, terwijl de sokken in kindermaat dat niet hebben.

De equivalenties van de maten zijn:

 • Kindermaat: maat 34 of kleiner.
 • Maat S: maat 35 tot en met 37.
 • Maat M: maat 38 tot en met 40.
 • Maat L: maat 41 tot en met 43.
 • Maat XL: maat 44 tot en met 46.

Deze afmetingen zijn bij benadering, rekening houdend met het feit dat er bredere voeten, smallere voeten of voeten met verschillende wreefvormen bestaan. De sokken zijn echter zeer flexibel en passen zich goed aan elke fysionomie aan.

Wasinstructies

Wij raden je aan de sokken om te draaien voordat je ze in de wasmachine stopt, voor een beter behoud van de personalisatie.

 • Geschikt voor de wasmachine. Wassen op maximaal 40 graden.
 • Geen bleekmiddel gebruiken.
 • Niet strijkenr.
 • Niet geschikt voor stomerij.
 • Niet geschikt voor de wasdroger.
Sokken met een foto's van je hond

Waarom kies je ons als je gepersonaliseerde sokkenmerk?

 • Product in Europa gemaakt: in tegenstelling tot andere gepersonaliseerde sokkenmerken, worden onze sokken in onze eigen fabriek in Europa ontworpen en gemaak.
 • Een complete personalisatie: je kunt je sokken naar eigen wens ontwerpen, met elk ontwerp of kleurencompositie, en wij maken de sokken met jouw ontwerp op het gehele oppervlak, waardoor er geen marges zijn die niet gepersonaliseerd zijn.
 • Verschillende maten: het maakt niet uit of je kleine, middelgrote of grote voeten hebt; we beschikken namelijk over verschillende maten zodat je die maat kunt kiezen die het beste past bij jouw voet.
 • De meest originele en leuke sokken: jij zult jouw sokken met zelf gekozen afbeeldingen maken, in een collage of in een andere compositie. Bovendien beschik je over een hoop vooraf ontworpen sjablonen, die je naar hartewens aan kunt passen, zonder van nul te beginnen.
 • Garantie van ervaring: ons bedrijf bestaat reeds langer dan 35 jaar. Wij zijn een merk met een veel ervaring, duizenden bestellingen, en we zullen je niet in de steek laten.
 • Strakke prijzen en kortingen: in onze webwinkel kun je sokken zonder minimale hoeveelheid, vanaf 1 stuk, bestellen tegen strakke prijzen. En als je bovendien grote hoeveelheden wenst te bestellen, zul je van kwantumkortingen genieten die je in staat stellen om goedkope gepersonaliseerde sokken te kopen.

Foto op sokken bedrukken

Als er een complement is dat de laatste jaren steeds meer belang inneemt, dan zijn het de sokken. Een kledingstuk dat we allemaal frequent gedurende bijna het hele jaar gebruiken, en dat zich de laatste tijd ontwikkeld heeft tot een manier om de toon te zetten en om een frisse look te hebben. Vergeet de sokken van een enkele kleur: witte, zwarte, grijze sokken, etc. Vooral wanneer je sportief gekleed wenst te gaan, in vrijetijdskleding. Het is hip om grappige, coole en toffe sokken te dragen. En gepersonaliseerde sokken zijn de beste manier om je eigen paar grappige sokken te hebben.

Met Wanapix kun je je eigen sokken ontwerpen, met je eigen ontwerp en collages die je in geen enkele andere winkel zult aantreffen. Je kunt de sokken ontwerpen met eigen foto's, of met een grappige tekst, met kleuren, of met een bedrijfslogo als iets corportatiefs zoekt om een profesioneel geschenk te geven.

Sokken met foto's van personen en mascottes

Een van de meeste populaire manieren om sokken te personaliseren, is door sokken te ontwerpen met foto's van een persoon, of van mascottes, zoals honden of katten. Het idee is om de foto van een persoon of mascotte op die manier op de sok te plaatsen, dat de foto verschillende malen afgedrukt wordt, als collage. Het is vooral leuk als je kiest voor een zeer heldere en kleurrijke achtergrondkleur.

Op onze website kun je op eenvoudige wijze sokken ontwerpen met onze online editor, waar je altijd, in een gesimuleerde preview, kunt zien hoe de sokken eruit zullen zien. Dit soort sokken zijn ideaal om cadeau te doen aan een vriend, je partner, vriend of vriendin, maar ook voor elke man, vrouw of kind die zin heeft om leuke sokken te dragen die anders zijn dan alle andere sokken in hun persoonlijke collectie.

Met foto's gepersonaliseerde sokken

Originele en grappige sokken

De personalisatie biedt andere mogelijkheden om originele sokken te maken. Je kunt jouw eigen foto's uploaden, hetzij van mensen, hetzij van landschappen, of elk ander type foto dat je wilt. Voor het ontwerp van je sokken kun je ook afbeeldingen gebruiken van je favoriete films, series, boeken, videospellen, voetbalteams met hun wapenschild, symbolen, emblemen, etc. Zoals je ziet wordt de grens door jouw eigen verbeelding en creativiteit bepaald. Je hoeft de sokken niet vanaf nul te ontwerpen: we stellen namelijk tientallen reeds voor jou gemaakte sjablonen ter beschikking, zodat je die alleen maar hoeft te bewerken met je foto of naam over het reeds gemaakte ontwerp. Op die manier kun je met weinig inspanning op een heel gemakkelijke manier je eigen gepersonaliseerde sokken maken.

Sokken met tekeningen

Naast de sokken met foto's zijn de sokken met tekeningen ook al jaren in de mode. Voor de meer vrolijke, zorgeloze en jeugdige mensen is er de mogelijkheid om sokken te personaliseren met tekeningen. Het kunnen tekeningen zijn die door de kinderen zijn gemaakt, voor het geval ze kinderen of kleine neefjes hebben. Of tekenfilmsokken die je misschien leuk vindt, of je nu een Flintstone, Simpsons of Mickey Mouse fan bent.

Sokken voor man en vrouw

Onze gepersonaliseerde sokken zijn unisex, en hebben een ergonomisch ontwerp dat zich perfect is voor elk type voet. Bovendien kun je, dankzij de verschillende maten, de maat kiezen die het beste bij je voet past.

Originele en grappige sokken

Kortom, je bepaalt zelf welke kleur je jouw gepersonaliseerde sokken geeft, of het nu een leuke touch is met foto's, of een mooi ontwerp met strepen, vormen en kleuren. Met motiverende of grappige zinnen. Of je kunt zelfs gepersonaliseerde bruidssokken maken als je een van de dapperen bent die er graag anders uitziet dan de rest van de gasten, ofwel met een pak en shirt in fellere kleuren, een originele en leuke stropdas, en misschien bedrukte en gepersonaliseerde sokken om de leukste gast van allemaal te zijn.

Gepersonaliseerde sokken voor kinderen

En voor de kleintjes kun je ook gepersonaliseerde, leuke en kleurrijke kindersokken maken. Je kunt een collage maken met het gezicht van het kind of familieleden. Of hun naam, hun favoriete stripfiguur, of een ontwerp, dieren of filmsterren waar ze veel van houden. De kleine meid of jongen zal het geweldig vinden om zulke grappige en verschillende sokken te hebben, om mee te pronken op school en bij hun vriendjes.