Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Fotomagneten

Creëer gepersonaliseerde magneten met een foto of logo

Gepersonaliseerde fotomagneten zijn een unieke en originele manier om je ruimtes te personaliseren, maar ook om iets speciaals en unieks aan je dierbaren te geven. In onze online shop bieden we een grote verscheidenheid aan vormen en materialen, zodat je de optie kunt kiezen die het beste bij je wensen en smaak past. Van vierkante of ronde magneten, tot hartvormige en rechthoekige magneten, wij bieden een breed scala aan opties zodat je de perfecte magneet voor u kunt vinden.

We hebben ook een verscheidenheid aan materialen om uit te kiezen. Wij bieden gepersonaliseerde magneten in flexibel materiaal, stijf hout en stijf transparant methacrylaat. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken en je kunt het materiaal kiezen dat het beste bij jouw behoeften past. Zo zijn bijvoorbeeld gepersonaliseerde methacrylaatmagneten zeer resistent en duurzaam, en hebben ze die originele look omdat ze transparant zijn. Terwijl gepersonaliseerde houten magneten een meer natuurlijke afwerking bieden met een rustieke uitstraling. Als je liever hebt dat ze flexibel en dunner zijn, zijn flexibele gepersonaliseerde magneten je beste optie.

Toepassingen voor fotomagneten

Gepersonaliseerde fotomagneten zijn ideaal om de deur van je koelkast te versieren met afbeeldingen van je geliefden, je huisdier of je favoriete plaatsen. Maar beperk hun gebruik niet tot gepersonaliseerde koelkastmagneten. Je kunt ze ook in vele andere contexten gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld magneten met foto's van je huisdieren personaliseren en ze in je auto of in je kantoor leggen, zodat je hond of kat altijd aanwezig is. Alles wat je nodig hebt is een metalen oppervlak om ze op te plaatsen.

Voorbeelden van gepersonaliseerde ronde foto koelkastmagneten met foto's

Je kunt ook gepersonaliseerde magneten maken met foto's van je geliefden en ze op de koelkast in je kantoor plaatsen om een constante herinnering te hebben aan de mensen waar je het meest om geeft: je kinderen, je vrienden, je mama of papa, enz.

Bovendien zijn gepersonaliseerde magneten een uitstekende optie als geschenk voor evenementen zoals bruiloften, doopfeesten, communies en verjaardagen. Ze zijn een origineel en gepersonaliseerd detail dat uw gasten zal plezieren en hen een blijvende herinnering aan die speciale dag zal bezorgen. U kunt elke magneet personaliseren met de foto van de hoofdpersoon van de gebeurtenis en de datum erop zetten, zodat het een souvenir voor het leven wordt. Ze kunnen ook een heel bijzonder cadeau zijn voor je ouders, grootouders of goede vrienden, omdat ze dan altijd de foto's van de belangrijkste mensen in hun leven hebben.

Goedkope gepersonaliseerde magneten voor bedrijven

Als je een bedrijf hebt, kunnen gepersonaliseerde magneten met je logo een geweldige manier zijn om je merk te promoten. Je kunt ze gebruiken als reclame-element op evenementen en beurzen, of zelfs als geschenk voor je klanten. Gepersonaliseerde magneten zijn een zeer effectieve manier om uw merk in de hoofden van uw klanten te consolideren en hen een speciaal en gewaardeerd gevoel te geven.

Wat de hoeveelheden betreft, hoef je in onze online shop geen minimumhoeveelheid te kopen. U kunt slechts 1 eenheid kopen als u dat wenst. Maar als je grote hoeveelheden bijpassende magneten nodig hebt, bieden we kwantumkortingen, zodat hoe meer bijpassende magneten je koopt, hoe minder elke eenheid kost. Het is dus een geweldige kans om goedkope gepersonaliseerde magneten te maken.

Gepersonaliseerde houten magneten met foto

Kortom, Wanapix gepersonaliseerde fotomagneten zijn een originele en leuke optie om je ruimtes te versieren en te personaliseren, maar ook om cadeau te geven bij evenementen en als reclame-element voor bedrijven. In onze online shop bieden we een grote verscheidenheid aan vormen en materialen zodat je de perfecte magneet voor jou kunt vinden.