Gegraveerde rechthoekige sleutelhanger bedrukken en maken

Aantal:
#{{ product_article_id }}
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
  • Twee opties: aan één zijde of aan beide zijden gegraveerd.
  • Materiaal: staal.
bekijk meerbekijk minder
Gerelateerde producten
Beschrijving

Binnen handbereik

Niets is vervelender dan naar het zoeken van sleutels, ze niet te kunnen vinden en dan de tas of rugzak te moeten legen. Met onze gegraveerde sleutelhangers zal direct opvallen en gelijk vinden, omdat het een langwerpig formaat heeft, zodat je het gemakkelijk kunt meenemen.

Metalen sleutelhangers, langwerpige rechthoekige vorm met smalle afgeronde zijkanten. Deze sleutelhangers zijn te erpsonaliseren door gravrering op het oppervlak. U kunt elke afbeelding, logo of tekst graveren. Als het gegraveerd is zal het niet in kleur te zien zijn: het zijn geen foto's die op de sleutelhanger bedrukt zijn, maar ze zijn gegraveerd. Dit levert een bijzonder elegant en origineel resultaat op. Het is een leuk detail om te geven op Moeder- of Vaderdag, of voor een speciale gelegenheid.

U kunt het naar eigen wens ontwerpen door aan één of twee kanten een afbeelding, datum of speciale tekst te graveren. Ze zijn erg elegant en kunnen een geweldig cadeau zijn voor Kerstmis, verjaardagen of gewoon voor uzelf. Verras wie u maar wilt met dit unieke model.