Aanvoerdersband bedrukken en maken

Aanvoerdersband bedrukken en maken

aanvoerdersband
€ 12,95
Kwantumkortingen

Maat
Details
  • Afmetingen: 26 cm (Breedte) x 6,5 cm (hoogte) x 0,2 cm (dikte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: speciaal flexibel polyester.
  • Inclusief klittenband voor bevestiging en veiligheidsrubber om afzakken te voorkomen.
  • Diameter (min-max): kind (18-23 cm) / teenager (23-28 cm) / volwassene (28-34 cm).
  • Machinewasbaar. Gewicht: 23-30 g.
  • ID: #17073
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde armbanden met het clubwapen en de clubkleuren

Geef uw voetbalclub een vleugje professionaliteit en distinctie met deze gepersonaliseerde armbanden voor aanvoerd(st)ers. Nu kan de aanvoerd(st)er van het voetbalteam (of basketbal, rugby, handbal, hockey...) zijn of haar aanvoerd(st)ersarmband dragen, gepersonaliseerd met het wapenschild van het team, de naam, de clubkleuren, etc. Zo hoef je geen algemene armband van één kleur te dragen, maar heb je een armband die de kleuren en het wapen van het team vertegenwoordigt.

Het materiaal van de armband is speciaal flexibel polyester, en is elastisch, zodat het comfortabel aansluit op de diameter van de arm van de aanvoerder. Het wordt stevig op zijn plaats gehouden door klittenband, en bevat ook een rubberen veiligheidsband om te voorkomen dat de aanvoerdersband van de arm valt als het klittenband loslaat. Deze veiligheidsband wordt tijdens het gebruik verborgen. De aanvoerd(st)ersband is machinewasbaar, dus mooi schoon na elke wedstrijd.

Wat is de rol van een aanvoerder/aanvoerdster?

Aanvoerdersbanden zijn een accessoire van textiel dat wordt gebruikt in voetbal, rugby, hockey en andere sporten om de speler te identificeren die de leider is van elk team op het speelveld. De armband wordt geplaatst op de arm van de speler die is aangewezen als aanvoerder, en is gewoonlijk voorzien van het teamwapen of -logo, of de kleuren die de club vertegenwoordigen. Het belangrijkste doel van deze armbanden is om scheidsrechters en toeschouwers in staat te stellen de speler te identificeren die tijdens de wedstrijd namens het team het woord mag voeren.

Gepersonaliseerde aanvoerdersband

Bij voetbalwedstrijden en andere sporten zijn er zoveel spelers op het veld dat het erg ongecontroleerd zou zijn als iedereen zich bij de scheidsrechter zou kunnen beklagen. Daarom is bepaald dat alleen de aanvoerder met de scheidsrechter kan praten voor dit soort klachten of opmerkingen over het spel.

De rol van de aanvoerder in het voetbal is er een van leiderschap en vertegenwoordiging van het team op het speelveld. De aanvoerder is de speler die zijn of haar team vertegenwoordigt in besprekingen met de scheidsrechters voor de wedstrijd, tijdens wedstrijdwisselingen en in elke andere situatie waarin het nodig is dat iemand namens het team spreekt. De aanvoerder is ook de speler die de eer heeft de trofee in ontvangst te nemen als zijn team de wedstrijd of het toernooi wint. Dit is een grote eer, want hij/zij zal degene zijn die op de foto's zal staan met de kampioenstrofee in de hand.

Naast voetbal zijn er ook andere sporten zoals basketbal, rugby en hockey waar een aanvoerdersband wordt gebruikt om de leider van het team aan te duiden.

Oorsprong en geschiedenis van aanvoerdersarmbanden

De eerste wedstrijd waarin een aanvoerdersband werd gedragen is niet met zekerheid bekend, maar aangenomen wordt dat hij voor het eerst werd gebruikt ongeveer in de jaren 1920-1930.

De oorsprong van deze armbanden is onzeker, maar aangenomen wordt dat ze voor het eerst werden gebruikt om scheidsrechters te helpen de speler te identificeren die tijdens de wedstrijd met hen mocht spreken.

Gepersonaliseere elastische aanvoerdersbanden

Andere toepassingen voor gepersonaliseerde armbanden

Deze gepersonaliseerde elastische armbanden kunnen meer functies hebben dan alleen het gebruik voor sportteams. Bijvoorbeeld: pers en journalisten. Bij bepaalde evenementen die kunnen plaatsvinden in stadions, zalen, concerten, sportvelden... komt gespecialiseerde pers het evenement verslaan. Welnu, het gebruik van gepersonaliseerde armbanden met de tekst "PRESS", of zelfs gepersonaliseerd met de naam van elk mediabedrijf of elke journalist, zal het mogelijk maken snel te identificeren wie de journalisten zijn, en hun toegang tot en het verlaten van bepaalde verboden zones tijdens deze evenementen te versnellen.

Ook voor leden van de beveiliging, met hetzelfde doel van snelle identificatie. Zo zullen zowel de deelnemers aan een evenement als de organisatoren de veiligheidsmedewerkers gemakkelijk kunnen identificeren dankzij de gepersonaliseerde armbanden die zij dragen. Kortom, de armbanden zijn een product dat verschillende toepassingen en gebruiksmogelijkheden kan hebben.