Foto op houtblok

houtblok
€ 7,95
Geleverd tussen 25-26 juni met spoedverzending.

Model
Maat
Kleur

Details

  • Afmetingen: 9 cm (Breedte) x 13 cm (hoogte) x 1,9 cm (dikte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Directe afdruk op het hout.
  • Mogelijk in verschillende maten, bedrukt aan 1 of 2 zijden.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • ID: #3140-3213
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerd foto op houtblok

Decoreren met foto's is iets heel persoonlijks waarmee u uw huis stijl en warmte kunt geven. Als u de typische fotolijstjes eens wilt veranderen, presenteren wij u iets nieuws. Dit zijn onze gepersonaliseerde fotohoutblokken. Ze kunnen aan één of beide kanten worden bedrukt, u beslist wat u wilt dat het resultaat is.

Deze houten fotoblokken worden rechtstreeks op het materiaal bedrukt met behulp van UV-bedrukking van hoge kwaliteit. Hierdoor kan de afgedrukte afbeelding iets donkerder zijn dan het origineel. Het eindresultaat is echter zeer elegant en van kwaliteit.

De houtblokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: wit, zilver- en houtkleurig, en ze zijn er in verschillende formaten om uit te kiezen. Op zo'n manier dat u degene kunt kiezen die het beste bij uw ruimte past.

Wat te doen met fotohoutblok

Het gebruik van deze gepersonaliseerde fotolijsten is voornamelijk decoratief. Ze zien er geweldig uit op bureaus, salontafels, nachtkastjes, enz. Maar het kan ook andere toepassing hebben bij evenementen. Omdat het een licht product is, kan het als detail worden geleverd bij bruiloften, doopfeesten, communies ... Om dit te doen, hoeft u het alleen maar naar wens te ontwerpen met de gewenste foto en een tekst.

Als u een evenement gaat organiseren en u overweegt dit soort details cadeau te geven, maakt u zich dan geen zorgen, want we hebben kwantumkorting. Hoe meer gelijke eenheden u bestelt, hoe goedkoper de kosten per stuk zullen zijn.