Agenda's bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
 • Afmetingen: {{ article_size }}
 • Personaliseer de omslag met een foto of ontwerp.
 • Kies dag- of weekoverzicht en het begin van de maand.
 • U kunt voor de bladen kiezen uit verschillende designs: klassiek, kinderen, bloemen, enz.
 • Te kiezen uit verschillende talen. Stickers inbegrepen.
 • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
 • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
 • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beoordelingen
Google Reviews

Het fotoblok is zelfs boven verwachting mooi geworden! Heel blij mee.

Eline Nederveen ()

Leuke winkel, niet duur en vlotte bestelling en ontvangst!

Alexis (Noord-Holland)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Beschrijving

Agenda's met totale personalisatie van binnen- en buitenkant

Wij zijn de enige online winkel die het mogelijk maakt om uw agenda 100% te personaliseren. Bij ons kunt u zowel de omslag als andere aspecten van het interieurontwerp kiezen. Dankzij onze editor is het heel eenvoudig, dus we gaan u in een paar stappen uitleggen hoe u een persoonlijke agenda kunt maken:

Hoe zijn ze van binnen?

 • Dagelijks of wekelijks overzicht: kies de verdeling van de agenda en beslis of u de gehele week op twee pagina's wilt of één dag op elke pagina.
 • Kies de begin maand van de agenda.
 • Ontwerp het naar uw wens: u kunt het visuele gedeelte van de binnenste pagina's bepalen, maar ook een keuze uit vele ontwerpen voor de omslag.
 • Verkrijgbaar in verschillende talen: Spaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch, Engels, Frans, Duits, Nederlands, Italiaans of Portugees.

De innerlijke structuur van de agenda's met foto's bestaan uit: een presentatiepagina met uw persoonlijke gegevens, en de samenvatting van alle maanden van het jaar op een pagina. Enkele pagina's om weekroosters te noteren, de volledige agenda met de twaalf maanden van het jaar en een paar pagina's voor aantekeningen aan het eind van de agenda.

De agenda’s hebben een geweldige kwaliteit, omdat het gramgewicht van de binnenpagina's 80 gr/m2 zijn. Zoals u kunt zien, ontbreekt er geen één detail in onze agenda's en kunt u een exclusief model laten maken door uzelf bedacht en ontworpen.

Ontwerp ze ook aan de buitenkant

Daarnaast kunt u ook de omslag personaliseren met foto's, ontwerpen, teksten, enz. En, in het geval van de gelijmde agenda's (zonder spiraal) kunt u ook de achterkant van kaft personaliseren.

Afhankelijk van het door u gekozen agenda model heeft het ene andere keuzes dan de andere. U kunt het type binding kiezen: gelijmd of genaaid, of spiraal. In het geval van spiraal agenda's kunt u de kleur van het spiraal kiezen, en zodat de spiraal overeenkomt met het ontwerp van de agenda.

De omslag van de agenda's zijn flexibel, met uitzondering van het model ""Luxe"", dat een dikkere en gewatteerde, stijve omslag heeft, waardoor het meer weerstand biedt. U heeft keuze uit verschillende formaten voor één die het beste bij u past: A4 (folio formaat) - A5 (meest voorkomende agenda formaat) - A6 (zakagenda).

Gebruikelijk gebruik van agenda's

Mensen die iets verschillend willen, nemen niet met elk idee genoegen. We raden u aan om een persoonlijke agenda te maken met de foto's, ontwerp, afbeelding of tekst dat uw wilt. U kunt zelf schoolagenda's maken van september tot augustus, of een jaarlijkse agenda voor op kantoor of gewoonweg voor al uw dagelijkse taken te organiseren.

Begin uw tijd efficiënter in te delen met deze complete agenda’s. Binnenin ziet u alle dagen van het jaar met veel ruimte voor notities. Het heeft ook een ruimte voor notities en een jaarplanning zodat u al uw aantekeningen kunt maken.

Het is het ideale geschenk voor iedereen die zijn of haar afspraken of lopende taken moet organiseren, maar ook voor studenten die hun examens en studie-uren moeten plannen. Voor huiselijk gebruik is het ook zeer praktisch, omdat u de lijst met belangrijke taken of oproepen kunt opschrijven.

De agenda's zijn een praktische cadeau en ook zeer nuttig, maar vooral door de persoonlijke aanpassing, is het dubbel zo origineel. U kunt elke gewenst ontwerp of coverfoto plaatsen: familiefoto's, een mooi of inspirerend landschap, een filmposter.... De mogelijkheden zijn eindeloos, u hoeft alleen maar creatief te zijn. Kies het model dat u het beste bevalt en denk na over hoe u de agenda op een originele wijze kunt personaliseren. Degene die het ontvangt, zal blij zijn om zo'n exclusief model te hebben.

Hoe gebruik ik de agenda

Het doel van de agenda is om als leidraad te dienen voor uw dagelijkse werkzaamheden, dat u niets vergeet. Het gebruik van stickers, stiften en gekleurde pennen zal u helpen om een betere organisatie te krijgen. U kunt bijvoorbeeld aan elke taak een kleur toewijzen en ook klevende notities gebruiken voor een beter gebruik van de ruimte. Kies heldere kleuren, zodat het opvalt als er iets belangrijk is.

Als u niet weet hoe u een agenda moet ontwerpen, kunt u er motivatieteksten in gebruiken of foto's erin plakken. Het idee is dat u het meest exclusieve en praktische model heeft voor uw dagelijks gebruik.