Gepersonaliseerde kaasplank

Gepersonaliseerde kaasplank

tafel
€ 24,95
Kwantumkortingen

Details
  • Afmetingen: 3,5 cm (dikte) x 20ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal behuizing: hout.
  • Personalisatiemethode: graveren.
  • Inclusief 4 kaaslepels, roestvrij staal met houten handvat.
  • ID: #17356
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gegraveerde kaasplank: een ideaal cadeau voor fijnproevers

Als je van kaas houdt of iemand kent die dat doet, ben je hier aan het juiste adres. Onze gepersonaliseerde kaasplank is veel meer dan een eenvoudig keukengerei; het is een elegant handgemaakt cadeau dat gastronomische ervaringen zal veranderen in gedenkwaardige momenten. Met deze kaasplank kun je niet alleen genieten van je favoriete kazen, maar je kunt het ook met stijl en persoonlijkheid doen, dankzij de gravure die je op de plank kunt aanbrengen.

Deze gepersonaliseerde kaasplank is een complete set die bestaat uit vier stukken roestvrijstaal bestek met elegante houten handvatten. Dit keukengerei is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen bij het snijden en serveren van kaas. Ze bevatten messen in verschillende maten en vormen, die we hieronder in detail uitleggen.

Het hoogtepunt van deze kaasplank is de praktische houten onderkant. De bovenkant is een houten snijplank die perfect is aangepast aan je bereidingsbehoeften. Als je het keukengerei niet gebruikt, berg je het gemakkelijk op in de onderkant, zodat het goed bewaard blijft en niet kwijtraakt of beschadigd raakt alsof het los in een lade ligt.

Personalisatie naar de smaak van de consument

Het hoogtepunt van onze kaasplank is het aanpasbare gebied op de snijplank (die fungeert als het deksel van de opbergplek).Hier kun je je creativiteit de vrije loop laten en het naar je eigen smaak personaliseren.Je kunt een naam, een speciale boodschap of een belangrijke datum graveren die belangrijk is voor jou of voor de persoon aan wie je het bord wilt geven, maar ook een afbeelding of een logo, wat ideaal is voor restaurants of hotels die hun logo op dit bord willen zetten en zo zelfs het kleinste detail van hun merk willen verzorgen.

Gegraveerde kaasplank

Ons aanpassingsproces is eenvoudig en ongecompliceerd. Ontwerp gewoon in onze editor de details van wat je op de kaasplank wilt graveren en ons team zorgt voor de rest. We gebruiken geavanceerde graveertechnieken om ervoor te zorgen dat je ontwerp onberispelijk en duurzaam is.

Beschrijving van de messen in deze kaasset

Onze kaasset bevat 4 verschillende soorten kaasmessen, die veel gebruikt worden voor het snijden van verschillende soorten kaas. Ze zijn allemaal gemaakt van roestvrij staal, met een houten handvat. We leggen de naam van elk mes en zijn functie uit:

Kaasvork

Dit is het keukengerei met twee lange tanden, deze heeft de functie van een "vork", om in de kaas te prikken en deze makkelijker te serveren. Het wordt meestal tegelijk met een ander mes gebruikt, zodat het mes wordt gebruikt om de kaas te snijden en vervolgens de vork om de kaas te serveren of op het dienblad of bord te leggen.

Breed plat mes

Deze staat ook bekend als een beitel en is een soort brede, scherpe en rechte schop, zeer veelzijdig, bedoeld om stevige kazen mee te bewerken en er stukken van gemiddelde of dunnere dikte uit te snijden.

Door het mes verticaal over het oppervlak van de kaas te plaatsen en naar beneden te drukken, kunnen schone plakjes worden verkregen. Ideaal voor halfzachte of halfharde kazen, zoals emmentaler, halfgerijpte kaas of provolone en asiago.

Machete of bijl-type mes

Dit mes lijkt op de vorige, met een schopvorm, maar is smaller en rechthoekig van vorm. Deze messen zijn perfect voor het snijden van harde compacte kazen zoals cheddar of gruyére. Ze moeten altijd zeer scherp zijn en gebruikt worden op stukken kaas die even breed zijn als het mes, zodat je met één beweging naar beneden een heel stuk kunt snijden.

Messen en snijgereedschap voor kaas

Druppelmes of mes in de vorm van een half hart

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit het mes met de druppelvorm. Dit gereedschap, ook bekend als "priem", wordt gebruikt om zeer harde, compacte en korrelige kazen in blokjes te snijden. Met andere woorden, voor gerijpte kazen die niet netjes gesneden kunnen worden, zoals Parmezaanse kaas, Manchego of Grana Padano in " rotsblokjes".

Je kunt de kaaspunt snijden door dit mes in de kaas te duwen, zodat de resulterende stukken onregelmatig zijn. Het is ideaal om kleine stukjes kaas te snijden voor bij salades, of kleine blokjes om als voorgerecht te serveren.

Het perfecte cadeau voor kaasliefhebbers, een speciaal product

Ken je iemand die altijd op zoek is naar nieuwe soorten kaas om te proeven? Iemand die houdt van een goede kaasplank in het gezelschap van vrienden en familie? Onze gepersonaliseerde kaasplank is het perfecte cadeau voor hem of haar. Of het nu voor een verjaardag, jubileum, huwelijk of een andere speciale gelegenheid is, dit unieke en gepersonaliseerde cadeau laat zien dat je aan elk detail hebt gedacht.

Want kaas is niet zomaar een voedingsmiddel. Het is een voedingsmiddel dat van een uitstekende reputatie geniet en wordt met een zekere elegantie beoordeeld om een aantal redenen die teruggaan tot de geschiedenis, de culinaire traditie en zijn eigen intrinsieke kwaliteiten. Van milde, romige brie en camembert tot intense, rijpe cheddar en gorgonzola, er is voor elk wat wils. Dankzij deze diversiteit aan smaken en texturen kan de kaas zich aanpassen aan verschillende gerechten en combinaties, waardoor het een zeer gewaardeerd culinair ingrediënt is.

Bovendien heeft kaas een lange geschiedenis die teruggaat tot oude beschavingen, zoals de Egyptenaren en de Grieken. De productie en consumptie ervan maken al eeuwenlang deel uit van de gastronomische cultuur van veel regio's in de wereld. Deze rijke traditie geeft het een uitstraling van authenticiteit en verfijning.

Perfect cadeau voor de kaasliefhebbers

Een andere reden die de kaas een uitstraling van premium voedsel geeft, is dat kaasproductie als een ware kunst wordt beschouwd. De meester-kaasmakers gebruiken technieken en kennis die van generatie op generatie worden doorgegeven om kazen van hoge kwaliteit te maken. Fermentatie, rijping en andere processen die betrokken zijn bij het maken van kaas zijn aspecten die vaardigheid en ervaring vereisen.