Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Nep tattoo maken

neptattoo
0,95
Geleverd tussen 23-24 juli met spoedverzending.

Model
Maat
Details
 • Afmetingen: 2,5 cm (Breedte) x 2,5 cm (hoogte)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Ontwerp je tijdelijke tattoo in kleur of zwart.
 • Zeer gemakkelijk aan te brengen. Gaat een paar dagen mee.
 • Dermatologisch getest in laboratorium (AITEX test 2023CS1535, gedateerd 30/08/2023).
 • Veilig, niet-toxisch materiaal. Geschikt voor de gevoelige huid. Aanbevolen voor kinderen ouder dan 3 jaar.
 • ID: #16039
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Hoe maak je een nep tattoo

Je kunt nu je eigen tattoo ontwerpen, helemaal naar jouw smaak, en wij maken hem voor je. Je kunt kiezen uit verschillende formaten, afhankelijk van hoeveel afbeelding je wilt laten zien. Wij bieden je verschillende door ons gemaakte ontwerpen, Maar als je wilt, kun je je eigen ontwerp uploaden, en wij zullen jouw gepersonaliseerde neptattoo maken in het zwart (zoals de klassieke tatoeages) of gekleurd (let op: de witte kleur wordt niet afgedrukt: de witte delen van het ontwerp zullen direct op uw huid te zien zijn). Deze tatoeages blijven enkele dagen zitten en eenmaal aangebracht zien ze eruit als echte tatoeages. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je er spijt van krijgt zoals bij permanente tatoeages.

Deze neptattoos worden verzonden afgedrukt op een speciaal papier voor tijdelijke tatoeages. Het ontwerp op het papier wordt omgekeerd weergegeven, in "spiegelbeeld", zodat het, wanneer het op de huid wordt geplaatst, in de zijn ware oriëntatie wordt gezien. Je kunt individuele tijdelijke tatoeages bestellen, of als je dat liever hebt, kun je een heel A4-vel papier vullen met neptattoos, zodat je ze kunt uitknippen en individueel kunt plaatsen.

Je kunt kiezen tussen normale tattoos, zoals we die allemaal kennen, of een heel originele optie: fosforescerende tattoos. Ze zijn verkrijgbaar in dezelfde maten als de gewone, maar in dit geval zijn het tijdelijke tatoeages die oplichten in het donker. Het is een geweldig idee voor evenementen, feestjes, verjaardagen, in de discotheek ... waar de drager van de fluorescerende tattoo op een bepaald moment in een zwak verlichte ruimte kan gaan staan zodat iedereen zijn gepersonaliseerde glow-in-the-dark sticker kan zien.

Plaatsing van een tijdelijke tatoeage

Er is geen minimumbestelling, hoewel het wordt aanbevolen om meer dan één eenheid te kopen, om te kunnen rectificeren als je niet overtuigd bent van hoe de eerste tattoo opgebracht is, hetzij vanwege het gekozen gebied van het lichaam, of omdat het goed is geplaatst. Zodra je de maat en het formaat hebt gekozen, hoef je alleen nog maar het ontwerp te uploaden, de bestelling te plaatsen, jouw bestelling binnen enkele dagen te ontvangen en de tattoo op het door jou gewenste deel van het lichaam te plaatsen.

Instructies voor het plaatsen van een neptattoo

Het aanbrengen van een neptattoo is heel eenvoudig, en we hebben het waarschijnlijk allemaal wel eens gedaan (in onze jeugd of zelfs als volwassenen). Desalniettemin herinneren wij je aan de te volgen stappen:

 1. Kies de plaats op het lichaam waar de tatoeage zal worden geplaatst. Houd rekening met het feit dat het een gebied moet zijn zonder haar of articulatie.
 2. Reinig en droog het gekozen lichaamsdeel grondig.
 3. Plaats het papier met het tattoo ontwerp direct in contact met de huid.
 4. Bevochtig de tatoeage met een handdoek of spons en druk het ongeveer 30 seconden stevig tegen het lichaam aan.
 5. Verwijder het papier voorzichtig en laat het een paar seconden drogen.

Aanwijzing: Dit product wordt niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Hoe lang blijven deze tijdelijke tattoos zitten?

Het korte antwoord is ongeveer tussen 3 en 5 dagen. Het meer gedetailleerde antwoord is dat de duur van vele factoren afhangt. Logisch, douchen en met een sponsje over de tatoeage wrijven zal hem uitwissen. Baden in de zee of in het zwembad, zweten, of een plaats waar de tatoeage voortdurend tegen de kleding schuurt, hebben ook invloed op de tatoeage.

Hoe lang blijven deze tijdelijke tattoos zitten

Ideeën voor het gebruik van gepersonaliseerde neptattoos

Dit soort neptattoos kan bij elke gelegenheid worden gebruikt. Er zijn echter bepaalde evenementen waar het gebruikelijker is om deze tijdelijke tatoeages te dragen.

Neptattoos voor bruiloften

Bruiloften zijn een ideale gelegenheid om gepersonaliseerde tatoeages te dragen, zowel voor de gasten als voor de bruid en bruidegom zelf. Voor de gasten kun je ieder een neptattoo geven, of er vele achterlaten op een tafeltje in de gemeenschappelijke ruimte op het moment van de dans, zodat wie wil tatoeages op zijn lichaam kan zetten en het feest nog leuker kan maken.

Of, op een meer elegante manier, zijn er bruiden die tijdelijke tatoeages nemen, hetzij tribal of decoratief, of met een speciale betekenis. Ze kunnen klein van formaat zijn op een discrete plaats, of zelfs zeer visueel zodat ze deel uitmaken van de outfit van de bruid, samen met de jurk.

Verjaardagsfeestje geschenken

Verjaardagsfeestjes zijn zeer feestelijke momenten waarop iedereen, zowel kinderen als volwassenen, leuke dingen wil doen. Tijdens deze feesten kun je gepersonaliseerde neptatoeages laten zetten met de naam en leeftijd van het hoofdpersonage, of een tekening, of een ontwerp dat je zelf wilt maken. Elke gast kan zijn eigen sticker opplakken om de dag nog specialer te maken.

Verjaardagsfeestje geschenken

Tijdelijke tatoeages voor zwangere vrouwen

Het is al een paar jaar mode voor zwangere vrouwen om hun buik te versieren, vooral als ze al in de laatste fase van hun zwangerschap zijn, voor originele fotoshoots. Tijdelijke tatoeages kunnen een comfortabele en gemakkelijke manier zijn om de buik van de aanstaande mama te versieren met de ontwerpen van haar keuze, en zo voor altijd unieke foto's en herinneringen te maken.

Andere gelegenheden

Er zijn andere gelegenheden waarbij je deze tatoeages kunt gebruiken. Bijvoorbeeld om muziekfestivals of concerten bij te wonen, zodat je tijdelijk een tatoeage kunt dragen van de band die je het mooist vindt, zonder je toevlucht te hoeven nemen tot een permanente tatoeage, zodat je hem alleen tijdens het evenement kunt dragen. De neptattoos zijn ook zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten, familielunches of -diners, bedrijfsdiners, of een ander meer informeel evenement, met kinderen of alleen volwassenen.

Neptattoo of plaktattoo

Van welk materiaal is een neptattoo gemaakt?

De inkt op deze tatoeages is gemaakt van een veilig, niet-toxisch, dermatologisch getest materiaal.

Testverslag: 2023CS1535

 • Referentie AITEX: 2023CS1535-S01
 • Op basis van de resultaten verkregen onder de gekozen experimentele omstandigheden, heeft het product met referentie 2023CS1535-S01 een zeer goede huidverdraagzaamheid.

Testverslag: 2023CS1536

 • Referentie AITEX: 2023CS1536-S01
 • Op basis van de resultaten verkregen onder de gekozen experimentele omstandigheden, heeft het product met referentie 2023CS1536-S01 een zeer goede huidverdraagzaamheid.

Testverslag: 2023CS1537

 • Referentie AITEX: 2023CS1537-S01
 • Op basis van de resultaten verkregen onder de gekozen experimentele omstandigheden, heeft het product met referentie 2023CS1537-S01 een zeer goede huidverdraagzaamheid.

Neptattoo of plaktattoo?

Er is een veel voorkomend dilemma met dit woord, want sommige mensen gebruiken "neptattoo" en anderen gebruiken "plaktattoo". Beide woorden worden gebruikt om te verwijzen naar deze tijdelijke tatoeages.

Hoe verwijder je een tattoo

Als je de tatto van je huid wilt verwijderen voordat hij na een paar dagen vanzelf verdwijnt, kun je dat gemakkelijk doen door het gebied in te wrijven met wrijfalcohol, handontsmettingsmiddel of babyolie. In een paar seconden zal de tatoeage vervagen.