Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Moederdag cadeau met foto bedrukken en maken

Bestseller van Moederdag


Moederdag cadeau

Ze geven ons het leven, ze zorgen voor ons, ze beschermen ons. Daarom verdienen ze alles. Ze zijn er altijd voor ons wanneer we ze het meest nodig hebben. De tweede zondag in de maand mei wordt Moederdag gevierd (in andere landen wordt deze op een andere datum gevierd).

Daarom verdienen zij een speciaal cadeau. Hier zijn enkele ideeën om aan een moeder te geven en haar te verrassen.

We verzenden naar Nederland en elk punt in Europa.

Origineel Moederdag cadeau

Bij Wanapix, hebben we een uitgebreide catalogus die past bij uw behoeften, zodat u op deze speciale dag niet hoeft te blijven zoeken, en niet weet wat u uw moeder moet geven.

Maak een gepersonaliseerd cadeau met een speciale foto, zo persoonlijk. We hebben veel originele gepersonaliseerde cadeaus: tassen, bekers, dekens, horloges.... en nog veel meer! Daarnaast zijn er ook heel erg leuke kleine cadeautjes voor in zakformaat en allemaal van goede kwaliteit.

Wat te geven op moederdag?

We hebben veel verschillende ideeën en opties, maar om uw zoekopdracht te vergemakkelijken, vertellen we u welk moederdag cadeau de beste zijn.

De bedrukte cadeaus die we het meest verkopen zijn: armbanden, het gepersonaliseerde verhaal "Mijn Mama", originele portemonnees, T-shirts, mokken met tekst of foto's, gepersonaliseerde agenda's, zilveren sieraden, bedrukte tassen, fleece dekens, hangers en kettingen, kalenders, plaids en sjaals.... Heeft u gezien hoeveel variatie er is? Blader maar eens door onze online winkel, hier is het item te vinden die u zoekt.

Moederdag cadeau

Cadeau voor nieuwe mama’s

Het eerste kindje krijgen is een uniek moment, dat met niets te vergelijken is. Daarom is het maken van een speciaal cadeau voor een nieuwe moeder heel mooi en geweldig.

Als u in onze catalogus kijkt en nog steeds niet weet wat u aan een nieuwe moeder moet geven, dan geven we hier enkele voorbeelden. Voor een Moederdag cadeau, raden wij vooral de babyhanddoek met capuchon aan, om na het in bad doen, het kindje in te wikkelen. Bovendien kunt u het naar eigen wens bedrukken en is het zeer exclusief. Een ander bijzonder cadeau is de fotolijst met de afdruk van het babyhandje of babyvoetje. Het is super origineel, en u kunt het overal neerzetten waar u maar wilt.

Cadeau voor moeders van 60 jaar

Een cadeau voor moeder en dochter is altijd leuk. Daarom hebben we een serie producten waarvan we zeker weten dat ze het zullen waarderen. Natuurlijk is een sjaal bedrukken oom een geweldige optie. Deze sjaal zal zeer exclusief en uniek zijn.

Net Oma geworden? Dan hebben we hier het juiste cadeau. Het gepersonaliseerde verhaal "Mijn Oma" is iets heel bijzonder en waarmee ze zeker zeer enthousiast zullen zijn wanneer ze het ontvangen.

Cadeau voor moeders van 50 jaar

Als een moeder de gouden eeuw heeft bereikt is ze altijd bijzonder. Ze zijn goud waard. Daarom geven wij u cadeau ideeën voor moeders die passen bij wat u zoekt.

De Moederdag armbanden zijn een goede keuze om als cadeau te geven. We hebben veel juwelen die u kunt graveren of bedrukken, waarvan u zowel het ontwerp als de vorm kunt kiezen. Maar, waar bewaard u ze in? Nou, in het gepersonaliseerde juwelenkistje . Het is zeer nuttig en exclusief.

Moederdag hanger en de Moederdag ketting zijn ook erg populair in onze catalogus met deze speciale dag. Ze zijn volledig aan te passen en zo naar wens de juwelen laten maken, net als de armbanden, ze zijn er dol op.

Origineel Moederdag cadeau

Moederdag Nederland

Wilt u weten wanneer Moederdag in Nederland gevierd wordt?

Moederdag wordt elk jaar op de tweede zondag in de maand mei in Nederland gevierd.

Het is een merkwaardig geval, dat het geen vaste dag is, zoals b.v. Valentijnsdag (altijd 14 februari). In dit geval kan het variëren en kan het elke dag tussen 8 en 14 mei zijn, beide inbegrepen.

In andere landen wordt Moederdag op andere data gevierd. Er is geen gemeenschappelijke dag over de hele wereld, in tegenstelling tot Valentijnsdag, die altijd op 14 februari is in elke hoek van de wereld.

De oorsprong van Moederdag

De eerste moederdagvieringen gaan terug tot het oude Griekenland en het oude Romeinse Rijk. Later, rond de 17e eeuw, werden soortgelijke gebeurtenissen gevierd in sommige katholieke landen, zoals Engeland. Het werd Moederdag genoemd en bestond uit mensen met minder middelen, die voor anderen werkten, die op zondag een feestmaal hadden, naar de mis gingen en terugkwamen met een cadeau voor hun moeder.

In de 19e eeuw werd Moederdag in sommige steden in de Verenigde Staten gevierd, tot uiteindelijk, in 1914, de tweede zondag in mei officieel werd ingesteld als Moederdag in de Verenigde Staten. Andere landen namen hetzelfde idee over, maar veranderden de data, zoals Spanje, dat Moederdag viert op de eerste zondag van elke maand in mei.

Cadeau voor moeders