Gegarandeerde levering Vaderdag

Gegraveerde sleutelhanger met hondenbedels

sleutelhanger
€ 14,95
Kwantumkortingen

Details
  • Afmetingen: 0,1 cm (dikte) x 3,5ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: roestvrij staal.
  • Het wordt gepersonaliseerd door gravure op de ronde plaat. Gepersonaliseerd op 1 zijde.
  • Inclusief 4 minifiguren: hond, voetafdruk, hondenhok en hart met hondenvoetafdruk.
  • Elk figuurtje is ongeveer 2,5 cm groot.
  • ID: #16939
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

De perfecte sleutelhanger voor hondenliefhebbers

Als je een hond hebt, weet je dat je een schat hebt. Ze zijn trouw, aanhankelijk, kameraadschappelijk en liefdevol. Of u nu een hond heeft, of een vriend of familielid, wij hebben het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Dit is een metalen sleutelhanger, die bestaat uit een ronde, te personaliseren plaat en vier kleine figuurtjes die betrekking hebben op onze harige vrienden. Concreet is er een bedel met een hondenhok (met een bot met het opschrift "Top dog" op de deur), een hondenpootafdruk, een hond (in een zeer elegante pose) en een hart met daarin een hondenvoetafdruk en het opschrift "Best friend". Al deze figuurtjes zijn zeer gedetailleerd.

Zoals gezegd, de ronde badge is aanpasbaar. Je kunt elke foto uploaden, van de hond (alleen of met de eigenaar), de naam van de hond, zijn geboortedatum... jij beslist welke gewenste personalisatie je wilt aanbrengen. De personalisatie wordt rechtstreeks op het ronde plaatje gegraveerd. Het is dus een personalisatie die nooit wordt uitgewist, waardoor een herinnering voor het leven ontstaat.

Wanneer een sleutelhanger met gegraveerde hondenbedels cadeau geven?

Elke gelegenheid is een goed moment om deze sleutelhanger cadeau te doen. Het is een goedkoop cadeau, dus ideaal voor Kerstmis, Secret Santa, verjaardagen, of om te vieren dat u net een hond in huis hebt verwelkomd. Zoiets als een housewarming cadeau. En het is een uniek cadeau, omdat het gepersonaliseerd is, is het onmogelijk om een ander cadeau zoals dit te vinden.

En als je niet kunt bedenken hoe je de sleutelhanger kunt personaliseren, hebben we verschillende voorontworpen sjablonen tot jouw beschikking. Je kunt dus kiezen wat jij het leukst vindt, en het bewerken met de details die elk ontwerp nodig heeft (het kan gewoon het uploaden van een foto zijn of het bewerken van de naam).

Gepersonaliseerde sleutelhanger ideaal voor hondernliefhebbers