Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Memory spel met foto maken

memory spel
18,00€ 18,95
Geleverd tussen 23-24 juli met spoedverzending. Plaats je bestelling voor 13 uren 54 minuten.

Vorm
Packaging
Details
 • Afmetingen: 6 cm (Breedte) x 6 cm (hoogte) x 0,2 cm (dikte)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Bevat 48 ecologische kartonnen kaartjes (24 paar).
 • Kies de vorm: ronde of vierkante kaartjes.
 • Elke kaartje heeft een breedte van 6 cm.
 • Kies voor een ecologische kartonnen doos (16x16 cm.) of een stoffen tas.
 • ID: #3337-78450
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Persoonlijk memory kaartspel

Het memory spel is een spel dat je waarschijnlijk wel kent. Misschien heb je het zelfs al een keer gespeeld en als je het niet kent, leggen wij het je graag uit. Je moet weten dat het een heel leuk spel is en geschikt is om de aandacht, het geheugen en de waarneming van klein en niet zo klein te vergroten.

Een spel zo eenvoudig als memory helpt de kennis te vergroten over de verschillende dieren, planten, voorwerpen, of welk element dan ook in het spel zelf, en helpt de taal en woordenschat te ontwikkelen.

Ons memoryspel heeft een speciale eigenschap die het heel speciaal maakt; je kunt het namelijk naar je eigen smaak personaliseren. Het bestaat uit 48 ecologische kartonnen kaarten (24 paar) die je kunt personaliseren met je favoriete foto's of met het ontwerp van jouw keuze. Je gepersonaliseerde memory is nu mogelijk bij ons.

Je hoeft alleen maar te kiezen hoe je elk paar wilt vormen. Je kunt daarvoor 24 verschillende foto's kiezen, foto's combineren met foto's van dieren, superhelden of elk klein dingetje dat je maar kunt bedenken.

Jij kiest het ontwerp, jij kunt foto's plaatsen van de kinderen in het gezin, je favoriete acteurs of actrices, familie en vrienden, tekenfilms, prinsessen, piraten... Hoe je het ook doet, er zal geen ander memory spel zijn zoals het jouwe.

Jij personaliseert je Memory-spel en wij zorgen ervoor dat het wordt vastgelegd op de 48 kaarten (24 paren). Je kunt ook de vorm van de kaarten van je memory kiezen: rond of vierkant. Je kunt tot slot ook kiezen of we het in een milieuvriendelijke kartonnen doos of in een stoffen zak naar je toe sturen. Er bestaat geen mooier en praktischer memory spel.

 Persoonlijk memory spel

Wat is memory en hoe speel je het?

Memory is een superleuk spel dat bij de jongste tot de oudste in huis in de smaak zal vallen en iedereen zal vermaken. Het is een spel waarbij we de paren moeten vinden tussen een reeks kaarten die met de afbeeldingen naar beneden op tafel zijn gelegd.

Als de personen die gaan spelen wat jonger zijn, is het raadzaam om minder paren kaarten te gebruiken. En als de leeftijd van de spelers toeneemt, neemt ook het aantal paren toe, waardoor de moeilijkheidsgraad toeneemt. Kortom, maak het spel ingewikkelder afhankelijk van de leeftijd van de deelnemers.

Het is een spel dat je alleen kunt spelen, maar ook in groepen; we raden aan het memory spel te spelen met tussen de 2 en 6 personen. Bij elke beurt draait de speler die aan de beurt is twee kaarten open om te proberen een paar identieke afbeeldingen te vormen. Als de afbeeldingen verschillend zijn, worden ze teruggelegd zoals ze waren, inclusief de positie op de tafel, en de beurt wordt aan de volgende speler gegeven. Als de afbeeldingen hetzelfde zijn, houdt de speler het gevormde paar kaarten. De speler met de meeste paren wint het spel.

Wanneer kunnen we beginnen met memory spelen?

Memory is een spel voor alle leeftijden, van de jongste tot de oudste in huis. Vanaf ongeveer 20 maanden kun je beginnen het spel te introduceren, maar wees geduldig en verwacht niet dat ze het de eerste keer goed doen.

Memory met foto's bedrukken

Met 24 maanden begint de aandachtsspanne en het geheugen toe te nemen. We zien dan dat ze hun eerste eenvoudige memoryparen kunnen vinden. Het is nooit te vroeg om met dit soort spelletjes te beginnen, maar we moeten er rekening mee houden dat, wanneer we zien dat de kleine zich verveelt of moe wordt van het spelen, het beter is te stoppen en op een andere dag en/of een ander tijdstip verder te gaan in plaats van hem te dwingen te spelen. We willen dat kinderen zich vermaken, niet gefrustreerd raken.

In het begin, als kinderen wat jonger zijn, is het aan te bevelen minder paren kaarten te gebruiken, en naarmate ze het idee van het spel begrijpen en hun aandacht en geheugen toenemen, kan het aantal paren ook toenemen.

Breng de familiemiddagen terug en geniet van dit leuke familiespel.

Waarom is het goed om memory te spelen?

Hemory spelen heeft vele voordelen, waaronder:

 • Bevordert de cognitieve basisprocessen van: geheugen, aandacht en perceptie.
 • bevordert de ontwikkeling van gesproken taal, waar we de woorden kunnen gebruiken die verband houden met afbeeldingen van ons memory spel.
 • Faciliteert en helpt kinderen en niet meer zo jonge kinderen zich te richten op een activiteit en zich te concentreren op wat ze doen en leren.
 • Het is ook ideaal voor mensen met een ziekte die hun vermogen om dingen te onthouden aantast, zoals mensen met beginnende seniele dementie. Telkens wanneer we het memory spel spelen helpen we het geheugen te trainen zodat het geheugenverlies veel langzamer gaat.
 • Bordspellen helpen ons om regels en voorschriften te leren dat we ze moeten volgen om correct te spelen en een leuke tijd te hebben.
 • En onder andere helpt het ook om frustratie te aanvaarden wanneer kinderen verliezen in het spel. Je kunt niet altijd winnen en zoals elk spel helpt het ons dat op een praktische manier te begrijpen.

Klaar om te genieten van speeltijd met familie en vrienden met je eigen persoonlijke memory spel? Maak je ontwerp op onze website en wij zorgen ervoor dat jouw ideeën werkelijkheid worden!