Metalen sleutelhanger T-shirt bedrukken en maken

sleutelhanger
€ 7,95
Geleverd tussen 25-26 juni met spoedverzending.

Details
  • Afmetingen: 3,9 cm (Breedte) x 7,1 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Personaliseer aan beide zijden, elk verschillend.
  • Originele T-shirtvorm.
  • Materiaal: metaal.
  • ID: #1647
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Sleutelhanger bedrukken in T-shirt vorm

Laat de kleuren van jouw favoriete team schitteren, waar je ook heen gaat dankzij onze metalen sleutelhanger T-shirt. Het is gemaakt van metaal en heeft de vorm van een T-shirt, evenals de perfecte maat zodat je het altijd bij je kunt dragen of in een tas of rugzak doen.

Deze bedrukte T-shirt sleutelhanger is het ideale cadeau voor mensen zoalsvoetballiefhebbers. Je kunt het aan beide kanten personaliseren met verschillende opdruk. Hierin kun je de foto van jouw favoriete speler kiezen, en aan de andere kant een foto van jezelf en de kleuren van het team, etc.

Het is een zeer economisch cadeau en van goede kwaliteit. Dat maakt het een goed cadeau voor elk moment. Verras wie je maar wilt met deze sleutelhanger die zo origineel zijn, want zo'n sleutelhanger zul je nergens anders vinden.

Gepersonaliseerde metalen sleutelhanger in de vorm van een T-shirt

Deze metalen sleutelhanger in de vorm van een T-shirt is een uniek en bijzonder detail dat je naar wens kunt personaliseren, zowel op de voor- als op de achterkant. Het personaliseren van deze gepersonaliseerde T-shirt sleutelhanger is heel eenvoudig. Je kunt de afbeelding kiezen die je wilt voor het ontwerp op de voorkant, zoals een foto, een tekening of zelfs het wapen van jouw favoriete team. Op de achterkant kun je een tekst, een rugnummer of een ander ontwerp dat je kunt bedenken toevoegen. De twee zijden kunnen verschillend zijn als je dat wilt. Zo maak je een unieke en volledig gepersonaliseerde sleutelhanger voor jezelf of als cadeau voor een speciaal iemand.

Deze gepersonaliseerde T-shirt sleutelhanger is perfect voor iedereen die altijd een speciaal aandenken bij zich wil dragen. Het is een ideaal geschenk voor vrienden, familie of zelfs voor jezelf, als herinnering aan een speciaal moment of een geliefde. Het is ook een heel praktisch detail, want je kunt je sleutels in stijl bij je dragen.

Als je een sportfan bent, is deze gepersonaliseerde t-shirt sleutelhanger ook een geweldige optie. Je kunt hem personaliseren met het wapen van je favoriete team en je rugnummer, zodat je een volledig gepersonaliseerde en unieke sleutelhanger krijgt die overal met je meegaat. Je kunt de naam van de sterspeler van je team zetten, met zijn of haar nummer. Of zet je eigen naam en je favoriete nummer.