Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Porseleinen foto op grafsteen

ingelijste foto
39,95
Geleverd tussen 26-29 juli met spoedverzending. Plaats je bestelling voor 12 uren 9 minuten.

Vorm
Maat
Details
 • Afmetingen: 6 cm (Breedte) x 8 cm (hoogte)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Gemaakt van porselein.
 • De afdruk blijft 50 jaar intact.
 • De afbeelding wordt gegraveerd na een behandeling van 8 uur in een oven van 800ºC.
 • ID: #1648
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Grafstenen met persoonlijke foto

Als het gaat om het creëren van herinneringen ter nagedachtenis aan dierbaren die niet meer onder ons zijn, is het gebruikelijk om te kiezen voor een gepersonaliseerde speciale foto om op de grafsteen te plaatsen. Op deze foto, beter bekend als fotokeramiek, kunnen wij elke foto afdrukken, in kleur, die perfect geïntegreerd zal worden op het keramische stuk.

De fotogedachtsteen is gemaakt van porselein en wordt in een speciale oven urenlang bij hoge temperaturen behandeld om de kwaliteit en de duurzaamheid van de afbeelding gedurende vele tientallen jaren te garanderen. Deze producten zijn ontworpen om vele jaren mee te gaan en bestand te zijn tegen alle soorten weersomstandigheden. Ze zijn behandeld met een speciaal glazuur.

Wij steken er veel moeite, zorg en toewijding in zodat ze perfect zijn, want wij weten hoe belangrijk en emotioneel waardevol ze zijn. Als je wilt dat jouw grafsteen foto de beste kwaliteit en duurzaamheid heeft, zul je zien dat wij er alle liefde van de wereld in hebben gestopt. Het is een artikel dat ambachtelijk vervaardigd wordt en dat merk je aan de goede kwaliteit.

Uit welke opties van foto gedachtstenen kan ik kiezen, en hoe kan ik ze personaliseren?

In deze rubriek vind je gepersonaliseerde gedenkstenen in verschillende vormen en maten, in wezen verdeeld in twee vormen:

 • Ovale fotokeramiek, we weten dat dit een van de meest gevraagde vormen is door de jaren heen. De ovale gedachtsteen is een klassieker die meestal de favoriet is van veel klanten. Bovendien kun je kiezen uit verschillende maten, met of zonder lijst, goud- of zilverkleurig, en zelfs modellen met een standaard.
 • Rechthoekige fotokeramiek, dit is een fotokeramiek die iets actueler is dan de klassieke ovale versie. Je kunt kiezen uit verschillende maten en je kunt ook kiezen of je een lijst wilt toevoegen of niet.
Voorbeelden van gepersonaliseerd ovaal fotokeramiek

Het personalisatie- en aankoopproces is heel eenvoudig, aangezien de bestelling kan worden geplaatst vanaf deze website, comfortabel vanaf elke computer, tablet of mobiele telefoon.

Om een digitale bestelling voor een fotokeramiek te plaatsen, hoef je alleen maar het gewenste product te kiezen uit alle beschikbare producten (op basis van de vorm, de grootte en de optie voor een kader), de online editor te gebruiken om een foto te uploaden en het keramische ontwerp voor te bereiden. Voordat u de bestelling afrondt, kunt u een gesimuleerd voorbeeld zien van hoe het fotokeramiek eruit zal zien, om te controleren of u tevreden bent met het gemaakte ontwerp.

Foto's voor grafstenen: prijzen

Een veel voorkomende vraag over fotokeramiek gaat over de prijs. Het antwoord is dat de prijs van foto's voor grafstenen varieert, omdat er binnen deze familie veel verschillende producten beschikbaar zijn. Er zijn ingelijste en niet-ingelijste foto-keramieken, en er zijn verschillende maten beschikbaar. De voordeligste fotokeramieken zijn diegene zonder lijst, en binnen deze optie het kleinste formaat.

Op deze pagina kun je de vorm en het formaat kiezen die je wenst voor jouw fotokeramiek, en terwijl je de verschillende producten selecteert, kun je hun prijs zien. Als je twijfels heeft, helpen wij je graag via een van de contactmogelijkheden die je ter beschikking staan in het menu "Contact" van de website.

Hoe wordt fotokeramiek op een grafsteen bevestigd

Na ontvangst van je gepersonaliseerde foto op keramiek wil je deze misschien op een grafsteen bevestigen, om die zo goed vast te laten zitten. Het is mogelijk om dit op een zeer eenvoudige manier te doen, zodat het decennialang niet loslaat. De te volgen stappen om de foto op een grafsteen te bevestigen zijn als volgt:

Vergroot detail van een rechthoekige foto-keramiek met lijst
 • Maak eerst het gedeelte van de grafsteen schoon waar het fotokeramiek zal worden bevestigd. Gebruik hiervoor een mengsel van water en alcohol (50% van elk) en wrijf met een doek over het gebied waar de fotokeramiek zal worden bevestigd.
 • Breng heldere siliconen of marmerplamuur aan op de achterkant van het fotokeramiek en druk het stevig aan op de zerk.
 • Maak met schilderstape een kruis over het fotokeramiek om het op de gewenste plaats op de grafsteen vast te zetten en zorg ervoor dat het goed vastzit.
 • Wacht 24 uur tot de siliconen of stopverf is uitgehard, en verwijder de tape.
 • Om de foto grafsteen steviger vast te zetten breng je heldere siliconen aan rond de randen van het fotokeramiek om het gebied waar het fotokeramiek en de grafsteen elkaar raken af te dichten. Op die manier voorkom je dat water in contact kan komen met de fotokeramiek en de grafsteen.
 • Verwijder met een doek of tissue de overtollige silicone van de randen.

Op deze manier wordt het fotokeramiek stevig op de steen bevestigd en is het bestendig tegen regen en andere slechte weersomstandigheden. Het fotokeramiek zal er niet afvallen, noch zal de op het keramiek gedrukte afbeelding worden uitgewist.

Factoren waarmee je rekening moet houden voordat je jouw fotokeramiek bestelt

Het kleurengamma van keramiek is kleiner dan het kleurengamma van een computermonitor of een digitale foto, waardoor het afdrukresultaat kan afwijken van de originele kleuren. Wij zullen echter altijd proberen het zo getrouw mogelijk en gelijkend op de werkelijkheid te maken.

Breng siliconen of stopverf aan op de achterkant om op de grafsteen te lijmen.

Controleer de afmetingen van de grafstenen en de opschriften erop om de perfecte maat te kunnen bestellen. Beoordeel ook of het er beter uit zal zien met of zonder lijst en als je een lijst kiest, bedenk dan of het er beter uit zal zien in een goudkleurige of zilverkleurige toon.

Wij zijn leiders in de vervaardiging van gepersonaliseerde producten en wij stoppen veel liefde en zorg in alle artikelen die wij personaliseren, maar dit artikel nog meer. Het is een artikel dat meestal gemaakt wordt voor mensen die ons verlaten hebben en voor wie we iets heel bijzonders voelden, dus we besteden veel zorg en doen ons best.

Dankzij dit handwerk is het eindresultaat een product van hoge kwaliteit, met de beste materialen, en bestendig aan de buitenkant.

Kleurveschillen

Verschillen van RGB-gamma naar keramisch CMYK-gamma