Gegarandeerde levering Vaderdag

Fotopuzzel

Gepersonaliseerde fotopuzzels

Er zijn spelletjes en tijdverdrijf die nooit uit de mode raken, hoeveel jaren er ook voorbijgaan. We hebben het over fotopuzzels. We hebben allemaal wel eens legpuzzels gemaakt, maar nu heb je de kans om je eigen model te maken. Je zult geen andere zoals deze in de winkels vinden, omdat deze legpuzzels worden afgedrukt met de foto die je ons toestuurt.

In deze rubriek hebben wij al onze gepersonaliseerde legpuzzels in verschillende materialen en afmetingen verzameld. Ze zijn erg leuk en een ideaal geschenk voor elke gelegenheid. Je kunt niet alleen kiezen uit verschillende materialen, maar ook uit verschillende aantallen stukjes, zodat je de moeilijkheidsgraad kunt verhogen naarmate je er meer en meer puzzels legt. fervente puzzelaars weten maar al te goed hoe puzzels leggen een verslavende hobby is!

Maak je een puzzel van een foto

Wij stellen je voorontworpen sjablonen ter beschikking zodat je de personalisatie van de puzzel kunt uitvoeren. Daarnaast kun je ook je eigen model vanaf nul creëren met foto's of teksten. Om de puzzel te maken kun je verschillende soorten foto's gebruiken: een familiefoto, een foto met vrienden, een landschap, een frame uit een film... wat je maar wilt.

Gepersonaliseerde puzzels voor kinderen

Ook de allerkleinsten zijn dol op puzzels, daarom hebben wij ook aan hen gedacht en hebben wij vele modellen gepersonaliseerde puzzels voor kinderen met een kleiner aantal stukjes. Ze zijn volledig aanpasbaar en hebben het grote voordeel dat ze een beperkt aantal stukjes hebben (er zijn puzzels van slechts 4 stukjes), zodat je het model kunt kiezen dat je wilt, afhankelijk van de leeftijd en de puzzelvaardigheden van het kind dat dit geschenk zal ontvangen.

Gepersonaliseerde puzzels met jouw foto

De meest voorkomende puzzels zijn die van karton en hout, hoewel kinderen ook dol zijn op de magnetische kinderpuzzel, waarmee drie- of vierjarigen ze gemakkelijk rechtstreeks op een magnetisch oppervlak kunnen doen, zoals de deur van de koelkast, of een ander magnetisch oppervlak. Op die manier bestaat er geen gevaar dat de puzzel bij een val wordt verbrijzeld of dat de stukken verschuiven.

Een ander model dat altijd een succes is als cadeau voor jongere kinderen is onze houten blokkenpuzzel voor kinderen. De puzzel bestaat uit een totaal van negen houten kubussen en een van de zijden kan worden gepersonaliseerd met foto's of ontwerpen van jouw keuze. Op de andere zijden zijn al grappige kindertekeningen gedrukt, zodat ze ook in elkaar gezet kunnen worden. Zo kan de kleine de puzzel in elkaar zetten op de gepersonaliseerde zijde, of op een van de andere zijden met illustraties.

Gepersonaliseerde puzzels voor volwassenen

Echte puzzelfans hebben een grote uitdaging nodig. Daarom is de beste optie de grote gepersonaliseerde legpuzzels, waarmee je een spectaculairder ontwerp kunt maken. Hoe meer stukjes de puzzel heeft, des te groter de moeilijkheidsgraad om de puzzel te leggen. We beschikken over puzzels tot wel 3.000 stukjes, gepersonaliseerd met een foto, en andere modellen van 2.000 stukjes of 1.000 stukjes, die het meest populair zijn.

Tot slot hebben wij niet alleen puzzels om in elkaar te zetten: we hebben ook gepersonaliseerde puzzels die al in elkaar zijn gezet en ingelijst, met een hangertje om aan de muur te hangen. Ze zijn een zeer originele oplossing voor het versieren van de muren van een slaapkamer of een woonkamer. In plaats van een klassieke foto op te hangen, op canvas of fotopapier, kun je deze ingelijste foto ophangen die jouw foto vergroot in puzzelformaat bevat.

Puzzles personalizados infantiles para niños

Wanneer geef je gepersonaliseerde puzzels cadeau?

Elke gelegenheid is een goed moment om een gepersonaliseerde puzzel cadeau te geven. Vooral als je het op veilig speelt, d.w.z. als je weet dat de ontvanger van het cadeau een grote puzzelfan is. Als dat het geval is, of het nu een meisje of een jongen, een vrouw of een man is, zullen ze het geweldig vinden om een fotopuzzel te ontvangen met een foto van henzelf, hun kinderen, hun familie of hun vrienden. Op die manier hebben zij een nieuwe puzzel om in elkaar te zetten, en ook met de speciale motivatie om een beeld te bouwen waarvan zij zullen houden zodra zij het afgewerkt zien.

Daarom kan een fotopuzzel een perfect cadeau zijn voor Kerstmis, verjaardagen, Valentijnsdag (we hebben puzzels in de vorm van een hart!), Moederdag of Vaderdag. Daarnaast zijn er speciale gelegenheden waarbij ook fotopuzzels kunnen worden gebruikt. Bijvoorbeeld, gepersonaliseerde puzzels als huwelijksuitnodigingen. Er zijn paren die de huwelijksuitnodiging voorbereiden en laten drukken in puzzels van een paar stuks. Dan krijgt elke gast zijn gedemonteerde "puzzel/uitnodiging". Zo kunnen ze de puzzel in elkaar zetten zonder te weten wat erop staat en, eenmaal in elkaar gezet (we raden een puzzel met een klein aantal stukjes aan, omdat niet alle gasten misschien zin hebben om grote puzzels in elkaar te zetten), zullen ze de verrassing zien: het is een huwelijksuitnodiging! Je kunt het ontwerp voorzien van jullie namen, de datum en plaats van het huwelijk, een foto van jullie samen, etc.