Puzzel voor volwassenen

Er zijn spelletjes en hobby's die nooit uit de mode gaan. Eén van hen is de puzzel, we hebben er allemaal wel eens één gemaakt. Ze zijn leuk voor zowel volwassenen als voor kinderen.

Onze bedrukte puzzel met uw foto, is een geweldig cadeau. We hebben veel verschillende modellen waarop u uw eigen foto, ontwerp of tekst kunt kiezen. U kunt unieke ontwerpen maken om aan speciale persoon te geven, en hen te verrassen.

We hebben houten puzzels en ook hartvormige puzzels. U hoeft niet altijd de gebruikelijke te kiezen. U kunt de mooiste ontwerpen maken, en kiezen voor het aantal puzzelstukjes om zo de moeilijkheidsgraad te bepalen. Kortom, voor een eigen en uniek en speciaal model.

Kinderpuzzels

Voor de allerkleinsten hebben we ook veel modellen van kinderpuzzels met grotere puzzelstukken. Ze zijn ook volledig te bedrukken en hebben het grote voordeel om zelf het aantal puzzelstukjes te kiezen. Dit maakt het veel gemakkelijker om de puzzel te kunnen maken.

En natuurlijk, moeten we het model van de magnetische puzzel niet vergeten, daarmee kunnen de kinderen van 3 of 4 jaar oud, deze veel gemakkelijker maken. Zij zullen het geweldig vinden en tevens ook heel praktisch, voor bijvoorbeeld op de koelkastdeur.

blokkenpuzzel

Onze blokken puzzel zijn ideaal voor kinderen. De kleintjes zullen plezier beleven met het verzamelen van de blokjes en zo de afbeelding proberen te maken.

Er zijn in totaal 9 blokjes met zes verschillende afbeeldingen, waarvan er één bedrukt kan worden met een foto of ontwerp. De andere 5 zijn al bestaande modellen van een bepaalde categorie en kiezen uit: wilde dieren, groente en fruit, zeedieren, transport of huisdieren.

Puzzel 1000 stukjes

Voor de meeste amateur hebben we grote puzzels waarop we een spectaculairder ontwerp kunnen maken: puzzel van 2000 stukjes, puzzel 3000 stukjes... Ze zijn perfect.

We hebben ook modellen voor 1000 en 2000 stukjes waarbij u de puzzel kunt inlijsten . Perfect voor het inrichten van uw woonkamer of slaapkamer.

De zelf ontworpen puzzels zijn één van onze meest originele cadeaus. Als u iemand een cadeau moet geven, is dit een geweldig origineel idee. Een puzzel met foto, logo of ontwerp laten maken, voor eens iets anders. De puzzels zijn verkrijgbaar in verschillende aantal puzzelstukjes en materialen. Van goedkope bedrukte legpuzzels van met foto tot het materiaal van hoogwaardig hout of karton. Puzzels voor kinderen met slechts enkele stukjes of voor meer experts met 500, 1.000, 2.000 en maximaal 3.000 stukjes. Een echte uitdaging! De doos is ook bedrukt met de gekozen foto van de puzzel.