Gegraveerde katten sleutelhanger

Gegraveerde katten sleutelhanger

sleutelhanger
€ 14,95
Kwantumkortingen

Details
  • Afmetingen: 0,1 cm (dikte) x 3,5ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: roestvrij staal.
  • Het wordt gepersonaliseerd door gravure op de ronde plaat. Gepersonaliseerd op 1 zijde.
  • Inclusief 3 minifiguren: een kitten, een kattenvoetafdruk en de tekst "I love my cat".
  • Elk figuurtje is ongeveer 2,5 cm groot.
  • ID: #16941
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde sleutelhanger perfect voor kattenfreaks

Iedereen houdt van katten: ze zijn grappig, schattig, knuffelig, aanhankelijk en spelen de hoofdrol in de beste memes op internet. Je hebt waarschijnlijk zelf een kat, of hebt goede vrienden en familie die er een (of meer) hebben. Voor iedereen is er een cadeau dat niet zal mislukken: deze gegraveerde sleutelhanger met kattenbedeltjes. De sleutelhanger bevat kleine maar zeer gedetailleerde figuurtjes die betrekking hebben op onze favoriete katachtigen. Er is een kattenbeeldje. Een kattenvoetafdruk. En een klein bordje met de tekst "I love my cat" (waarbij "love" wordt vervangen door een hartje, en een kattengezicht verschijnt).

Met deze details alleen al zou de sleutelhanger geweldig zijn, maar om het nog beter te maken, is hij gepersonaliseerd! De personalisatietechniek bestaat uit een gravure op het ronde plaatje dat in de sleutelhanger zit. Je hoeft alleen maar te bedenken aan wie je het wilt geven, en je kunt het personaliseren met een foto, een naam of een speciale zin als opdracht en die persoon verrassen die je in gedachten hebt. Je kunt een echte foto van de kat plaatsen, of van de eigenaar met de kat, of de naam van beiden met een hartje. De keuze is geheel aan jou! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Gebruik sjablonen of maak je eigen kattensleutelhanger vanaf nul

In deze sectie vind je veel voorontworpen sjablonen die je naar eigen smaak kunt aanpassen, om ze helemaal eigen te maken. Je hoeft alleen maar te bedenken voor welke gelegenheid jij het wilt gebruiken of aan wie je het wilt geven, een mooi ontwerp te maken en wij zorgen ervoor dat het perfect wordt.

En als je geen ontwerp vindt dat past bij wat je nodig hebt, maak je dan geen zorgen. Je kunt het ontwerp van jouw gegraveerde sleutelhanger vanaf nul maken met onze editor. In een paar klikken krijg je een ontwerp dat voor jou op maat is gemaakt.

Gepersonaliseerde sleutel met kattencharms