Gegarandeerde levering Vaderdag

Tegeltje bedrukken en maken

tegeltje
€ 9,95
Kwantumkortingen

Maat
Details
  • Afmetingen: 11 cm (Breedte) x 11 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Tegeltje van hoge kwaliteit en duurzaamheid.
  • Optimaal materiaal voor gebruik binnenshuis.
  • Inclusief steunvoet.
  • ID: #5427
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Waarom een tegeltje kiezen

Wat wij bij Wanapix maar al te goed weten, is dat er vele manieren zijn om een voorwerp een persoonlijk tintje te geven. Praktisch elk voorwerp dat je maar kunt bedenken: dekens, flessen, dozen, toilettassen, aanstekers, agenda's... Waarom zou je daarom kiezen voor een tegeltje?

Welnu, iedere liefhebber van goede decoratie weet dat een goede decoratie bestaat uit kleine details die het verschil maken. En met een tegeltje in huis, in welk deel van het huis dan ook, geef je juist een heel speciaal en origineel tintje aan je huis. Het is niet hetzelfde om een foto in een lijst te zien als op een tegeltje. Wij raden je aan een kijkje te nemen bij onze tegeltjes bedrukken, speciaal ontworpen voor interieurs. Ze zijn van hoge kwaliteit en het materiaal maakt ze veel duurzamer. Bovendien wordt de opdruk helder en glanzend.

En maak jezelf geen zorgen over de personalisatie van de tegeltje: op onze website vind je verschillende ontwerpen die je naar wens kunt aanpassen. En je kunt ook altijd van nul beginnen en het ontwerp volledig zelf maken. Wij mensen onthouden beter wat onze aandacht heeft getrokken. Wanneer je een kunstenaar bent, is het hebben van tegeltjes bij je tekeningen een originele en andere manier om de wereld jouw kunst te laten zien!

Je kunt de tegeltjes op vele manieren personaliseren: met foto's, zinnen of zelfs teksten, want bij Wanapix weten we dat variatie belangrijk in het leven is. Bovendien hebben we verschillende maten en vormen om aan alle smaken, ideeën en behoeften te voldoen. Je vindt er dus zeker een die bij jouw smaak past!

Wat kan ik op een tegeltje zetten

Losse tegeltjes zijn een extra decoratief element in huis. Ze worden geleverd met een voetsteun, zodat je ze comfortabel op je tafel of boekenkast kunt plaatsen. Sommige mensen hangen ze ook aan de muur... er zijn zoveel mogelijkheden! Er zijn zoveel opties! Hier zijn er een paar die me te binnen schieten.

tegeltje gepersonaliseerd met fotocollage

Een fototegeltje: Personaliseer de tegeltje met een foto van je eerste romantische vakantie samen en voeg een zin toe die alleen jij en je partner kunnen begrijpen. Of misschien geef je het liever aan de beste oma ter wereld, en personaliseer je het met een foto van haar met je dochter.

Een tegeltje met bedrijgslogo of familiewapen: Als je een vakantiehuis hebt, bijvoorbeeld in een klein dorp, wil je misschien een tegeltje ophangen met het familiewapen of je achternaam. En wat dacht je van het personaliseren van een tegeltje met je bedrijfslogo of informatie? Als je bijvoorbeeld tandarts bent, kun je het in de ontvangstruimte van de praktijk ophangen met jouw naam, je beroep en je contactgegevens, om de ruimte een professioneel tintje te geven.

Een tegeltje met motto: Als je graag motiverende zinnen leest wanneer je het huis verlaat of weer thuiskomt, kun je er een personaliseren met een zin waar je van houdt of waardoor je de dag vol energie begint. En als je gelovig bent, kan een tegeltjetje met de typische zin "God zegene dit huis" en een foto van je gezin nooit kwaad!

Je begrijpt vast al dat het hebben of geven van een gepersonaliseerde tegeltje een originele manier is om een aparte fotolijst te hebben. En dankzij het materiaal is de resolutie zeer levendig en glanzend. Ongetwijfeld een fotolijst die niet onopgemerkt zal blijven.

tegeltjes schoonmaken

Als je bang was dat de tegeltje een delicaat voorwerp zou zijn om schoon te maken, kun je gerust zijn. De tegeltje vergt niet al te veel inspanning om schoon te maken. Je kunt die namelijk af en toe met een vochtige doek afnemen om de helderheid van de kleuren te behouden - en dat is alles!

Oh, en voor we het vergeten: het is belangrijk dat de tegeltjes binnenshuis worden bewaard voor een betere conservering.

Hebben we je al overtuigd om een van onze gepersonaliseerde tegeltjes te kopen?

Gepersonaliseerde tegeltje met foto