Tegeltje maken bedrukken

#{{ product_article_id }}
Vanaf 9 € 9

  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Tegels van hoge kwaliteit en duurzaamheid.
  • Optimaal materiaal voor interieurs.
  • Keramiek.
Beoordelingen
Google Reviews

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Beschrijving

Hoe u tegels kunt aanpassen

Een goede decoratie bestaat uit kleine details die het verschil maken. Wij raden onze op maat gemaakte tegels aan, in het bijzonder voor interieurs. Ze zijn van hoge kwaliteit en hun materiaal maakt ze veel duurzamer.

U kunt dit materiaal op twee manieren decoreren: als fotografisch decoratief element of op uw muur als mozaïek. Vervolgens leggen we de verschillen uit en beslist u welke het meest geschikt is voor wat u zoekt.

Individuele tegels

Individuele tegels zijn nog een decoratief element in uw huis. Ze zijn voorzien van een steunvoet, zodat u ze gemakkelijk op uw tafel of boekenkast kunt plaatsen. Je kunt hem personaliseren met je favoriete foto of met een motiverende zin. Er zijn verschillende formaten om uit te kiezen en ze worden in full colour gedrukt.

Het is een ander fotolijstje en dankzij het materiaal is de resolutie zeer levendig en briljant. Het ziet er ook geweldig uit in wijnmakerijen die het aanpassen met bijvoorbeeld het familiewapen.

Mozaïek tegels

Een andere manier om met dit materiaal te decoreren is door middel van onze mozaïektegels. Er zijn twee verschillende maten beschikbaar: 12 en 30 stuks. U bepaalt zelf welke van de twee het meest geschikt is voor de ruimte die u heeft.

Ze bestaan uit meerdere vierkante mozaïeken die samen één beeld vormen. Het is alsof het een puzzel is, maar dan in zijn maximale pracht en praal. U hoeft alleen maar het totale beeld naar wens aan te passen. Wij sturen u de mozaïeken individueel en van achteren genummerd toe om ze comfortabeler te bestellen. Dit model is niet voorzien van een steunvoet, omdat ze meestal worden gebruikt om gladde muren te versieren.

Als je niet weet hoe je het moet gebruiken, hebben we twee ideeën die je kunnen helpen: plaats het op een muur of frame om muren te versieren in kamers, kelders..... Als je niet weet hoe je een tegel moet plaatsen, is dit heel eenvoudig.

Hoe de tegels te reinigen

De tegel vraagt niet veel moeite bij het schoonmaken. U kunt het van tijd tot tijd met een vochtige doek afvegen om de levendigheid van de kleuren te behouden. Het is belangrijk dat ze binnenshuis zijn voor een betere conservering.

Gerelateerde producten