Gegraveerde leraren sleutelhanger

€ 14,95
Aantal:
Sleutelhanger
  • Afmetingen: 3,5ø cm (breedte) x 0,1 cm (dikte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Materiaal: roestvrij staal.
  • Kan worden gepersonaliseerd door gravure op de ronde plaat. Gepersonaliseerd op 1 zijde.
  • Inclusief 3 minifiguren: liniaal, verfdoos en schoolbord met de tekst "#1 Teacher".
  • Elk figuurtje is ongeveer 2,5 cm groot.
  • ID: #16935
Beoordelingen Trusted Shop Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
026069a7f1dc20c2ef491c9b273903799d1f95dc
0eb27804643f2d9c71472c1ccf1640513fd0dce7
186117d2a31464990fd2e8eec61c75d963be09b1

4,5
6 Beoordelingen
5
83 %
4
0 %
3
0 %
2
17 %
1
0 %
Customers Reviews
user social avatar
Alejandro (Manzanares el real, ES)
16/05/2023
"Het is prachtig."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
y
Ylenia (Benferri, ES)
15/05/2023
"Ik vind het geweldig. Een cadeau voor de leraar die over 2 weken afstudeert."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Yaiza (Parla (madrid), ES)
03/03/2023
"Hoewel de letters een beetje klein zijn, vonden we de sleutelhanger erg leuk, hij wordt heel goed verpakt geleverd. Ideaal voor de leraar."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
E
Elisabeth (Zaragoza, ES)
22/12/2022
"We hadden al een sleutelhanger met ornamenten van een ander thema gegeven, toen we die van de juf zagen wisten we dat de juf het geweldig zou vinden voor Kerstmis. Het is erg schattig met die bedeltjes, maar tegelijkertijd elegant en discreet omdat het zilver is."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
P
Priscila (Cuarte de huerva, ES)
19/11/2022
"Ik bestelde de sleutelhanger voor een cadeau en ze vond het geweldig. De materialen zijn van hoge kwaliteit en de presentatie in de doos is geweldig. Ik wist niet of al het graveerwerk zichtbaar zou zijn als ik de kleine letters erop zette, maar ik was verrast voor het beste! Je kunt duidelijk alle tekst zien. Het is prachtig geworden!"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Beschrijving

Speciale gegraveerde sleutelhanger voor leraren

Naast mama, papa en de rest van het gezin is de belangrijkste figuur in de kindertijd van een kind de juf of meester. Ze brengen elke dag enkele uren met hen door, leren en groeien. Daarom verdienen leraren het om geëerd te worden voor hun werk. Aan het einde van het schooljaar, of op hun verjaardag.

Daarvoor zou dit cadeau perfect kunnen zijn: een speciale gegraveerde sleutelhanger voor leraren. Het is een metalen sleutelhanger met drie bedeltjes, dat wil zeggen kleine figuurtjes, die met school te maken hebben: een verfdoos met de tekst "Crayons", een liniaal en een schoolbord met het opschrift "#1 Teacher" en een appel in een hoek. Dit zijn figuurtjes vol details, die de leraar die dit cadeau krijgt in vervoering zullen brengen.

En dat is nog niet alles: de sleutelhanger kan ook gepersonaliseerd worden. De personalisatie gebeurt door een gravure op het ronde plaatje dat ook bij de sleutelhanger zit. Geschenken zijn op zich al bijzonder, maar als ze gepersonaliseerd zijn, zijn ze nog beter. Je hoeft alleen maar te bedenken aan wie je het wilt geven, je kunt het personaliseren met een foto, een naam of een speciale zin als opdracht en die persoon verrassen die je in gedachten hebt. Je kunt de naam van jouw kind bij de naam van de leraar zetten, het schooljaar, de naam van de school, of een kleine opdracht.

Het is ook perfect als relatiegeschenk voor bedrijven, voor jouw meest speciale klanten, in dit geval voor scholen, instituten of instellingen die met onderwijs te maken hebben. Je kunt een sleutelhanger personaliseren met het logo van het onderwijscentrum en het is zeker een geschenk dat dagelijks gebruikt zal worden.

Gepersonaliseerde sleutelhanger voor leraren

Een perfect cadeau voor leraren

Op deze pagina vind je verschillende voorontworpen sjablonen, die je naar wens kunt aanpassen om ze helemaal persoonlijk te maken. Je hoeft alleen maar te bedenken voor welke gelegenheid je het wilt gebruiken of aan wie je het wilt geven, een mooi ontwerp te maken en wij zorgen ervoor dat het perfect wordt.

En als je geen ontwerp vindt dat past bij wat je nodig hebt, maak je dan geen zorgen. Je kunt het ontwerp van jouw gegraveerde sleutelhanger vanaf nul maken met onze editor. In slechts enkele stappen krijg je een ontwerp dat speciaal voor jou is gemaakt.

Labels van Gegraveerde sleutelhanger leraren