Gegarandeerde levering Vaderdag

Sleutelhanger flessenopener bedrukken en maken

sleutelhanger
€ 7,95
Kwantumkortingen

Details
 • Afmetingen: 8,4 cm (Breedte) x 4,6 cm (hoogte)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Personaliseer aan beide zijde, elk verschillend.
 • Materiaal: methacrylaat en metaal
 • ID: #484
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Sleutelhanger flessenopener met foto

Als je op zoek bent naar de meest praktische sleutelhanger, zul je dit model geweldig vinden omdat het een dubbele functie heeft: het openen van flessen en het bij elkaar houden van jouw sleutels. Deze gepersonaliseerde sleutelhanger flessenopener is ideaal, omdat je nooit weet wanneer je hem nodig zult hebben.

Het is gemaakt van plexiglas en metaal en is aan beide zijden te bedrukken. Aan elke kant kun je een foto, ontwerp of tekst kiezen die je maar wilt; je hebt alle vrijheid! Het heeft de ideale grootte om het altijd bij je te dragen.

Het is ideaal voor iedereen, vooral voor restaurant- en barpersoneel. Je kunt ze personaliseren met het logo van het bedrijf en de naam van de werknemer, bijvoorbeeld, zodat iedereen zijn eigen logo heeft en bij zich draagt. Het kan ook een goed cadeau zijn voor bij evenementen, je hoeft alleen maar het ontwerp aan te passen en wij zorgen ervoor dat het gemaakt zal worden.

Het is ideaal voor iedereen, vooral voor werknemers in studenten- of sportverenigingen, restaurants of bars. Je kunt ze personaliseren met bijvoorbeeld het logo van de organisatie, de vereniging, de stichting, het evenement of het bedrijf en de naam van de werknemer, zodat iedereen een eigen exemplaar heeft en het bij zich draagt. Het kan ook een goed geschenk zijn voor evenementen, je moet alleen het ontwerp aanpassen aan het evenement.

Voordelen van het bij je dragen van een sleutelhanger-flesopener

Dit product is een 2x1: en het heeft twee toepassingen in één product, en er zijn verschillende voordelen van het hebben van zo'n sleutelhanger, die zijn:

 • Altijd bij de hand: je hebt je sleutels altijd bij je. Daarom heb je ook altijd een flesopener bij de hand, waardoor je er niet naar hoeft te zoeken als je een fles moet openen.
 • Tijdsbesparing: je hoeft geen tijd te verspillen aan het zoeken naar een flesopener, waardoor je jouw drankje sneller kunt openen en ervan kunt genieten zonder een seconde te hoeven wachten.
 • Draagbaarheid: de sleutelhanger is een klein en gemakkelijk mee te nemen item, wat betekent dat je hem overal mee naartoe kunt nemen, zodat je altijd een flesopener bij de hand hebt wanneer je hem nodig hebt.
 • Multifunctioneel: naast zijn primaire functie als flesopener, dient de sleutelhanger ook om je sleutels in op te bergen, wat betekent dat je beide samen kunt dragen en je nooit zorgen hoeft te maken dat je ze verliest.
 • Voordelig: dit is een zeer voordelig product, dat bovendien wordt geleverd met speciale kwantumkortingen. Perfect voor horeca managers, hotel managers, restaurant managers... die grote hoeveelheden sleutelhangers-flesopeners willen kopen voor hun werknemers. Of, als het voor een particulier is, kun je ook slechts 1 eenheid kopen tegen een zeer voordelige prijs.
Gepersonaliseerde flesopener sleutelhanger met logo of foto