Cadeaus voor baby's en kinderen bedrukken en maken


De origineelste cadeaus voor kinderen

We weten dat een kind net zo moeilijk te verrassen kan zijn als een volwassene. Afhankelijk van zijn leeftijd en smaak, kunt u hem met open mond laten staan. Wij raden u gepersonaliseerde cadeaus aan, omdat ze altijd een succes zijn en u een product met een andere ontwerp eenvoudigweg uniek kunt maken.

We willen het u gemakkelijk maken, daarom helpen we u in deze sectie met het vinden van fotocadeaus voor kinderen. De cadeaus zijn geschikt voor alle leeftijden van één tot tien jaar, ongeveer. We doen ook enkele voorstellen voor cadeaus voor kinderen waarvan we zeker weten dat ze u zullen helpen het beste te vinden voor elke datum: cadeaus voor verjaardagen, Kerstmis, communies ...

Leuke cadeaus voor kinderverjaardagen

Een van de belangrijkste data voor kinderen is hun verjaardag. Een dag waarop zij de hoofdrolspelers zijn en waarop zij cadeaus van familie en vrienden krijgen. Als u niet weet hoe u verjaardagscadeaus voor kinderen moet maken, laten we dan onze favoriete details voor hen aangeven.

 • Mokken, voor alle smaken en in alle kleuren: zijn perfecte cadeautips voor kinderen. Afhankelijk van hun leeftijd kunt u kiezen voor ons keramische model, dat u kunt personaliseren met een tekening, met hun foto of met een afbeelding van hun favoriete comic. Maar we hebben ook plastic modellen, zodat de kleintjes veilig kunnen drinken, voor het geval ze de mok laten vallen, want die zal niet breken.
 • Pluche speelgoed, zachtheid en onderscheiding: vormt van het meest originele speelgoed dat u een kind kunt schenken; ze zullen het geweldig vinden. Het pluche speelgoed is zacht en u kunt het ontwerpen met hun foto, met hun naam erop geborduurd, of zelfs met een eigen grappig ontwerp. We weten dat het hun favoriete knuffel wordt. Het is ideaal, speciaal voor de allerkleintjes.
 • Diploma voor de beste zoon/dochter ter wereld: is een van onze meest originele kinderspeeltjes. Onder andere ideaal op momenten waarop we de kleine willen belonen en feliciteren met zijn gedrag of de grote betrokkenheid bij haar studie. Zo kan het in hun kamer hangen en hebben ze het altijd in uw achterhoofd.

Wanneer ze een verjaardag vieren met vrienden, worden vaak verjaardagscadeaus met school gegeven. We hebben ook gepersonaliseerde verjaardagscadeaus die u kunt aanpassen om een ander detail te geven: badges, petten, schoolspullen (string rugzakken met koorden zijn een succes als cadeau tijdens dit soort evenementen).

Kerstcadeaus voor kinderen

We hebben het tot nu toe gehad over originele verjaardagscadeaus voor kinderen. We hebben echter ook ideeën voor cadeaus voor kinderen met Kerstmis. Het is een speciale moment met veel emoties en illusies. Dit zijn enkele van onze favoriete cadeau voor Kerstmis:

 • Gepersonaliseerde sieraden, een herinnering voor altijd: gepersonaliseerde horloges en armbanden waarop u uw naam, uw geboortedatum, een motiverende zin kunt graveren... wat u maar wilt!
 • Puzzels van karton en vele andere materialen: niemand is ooit te oud om te puzzelen, en nog minder wanneer u alle mogelijke materialen en maten op onze website kunt vinden. Het zijn meestal spellen voor kinderen van 8 jaar of rond die leeftijd waarop ze er veel meer van gaan genieten. Maar u kunt ze op elk moment inwijden; kies dat spel waarvan u denkt dat het het beste past en het meeste plezier zal maken.
 • Fluorescente mok: het is de meest originele mok in onze catalogus. Pas een mok met een leuk ontwerp aan (uw naam of een foto) en hij zal gloeien in het donker. Het zijn de witte gedeeltes die in het donker oplichten; houd dat in gedachten als u het ontwerp aanpast.
 • De ontdekkerskit: ze zijn altijd op zoek naar nieuwe belevenissen. Als de ontdekker heel nieuwsgierig is, dan kunt u een geweldig cadeau maken om op excursies mee te nemen: een pet, drinkfles en gepersonaliseerde rugtas met koorden. Het zal de ontdekker aan niets ontbreken en hij of zij zal zeer goed uitgerust op pad gaan.

Hoe pakt u cadeaus voor kinderen in?

Het cadeaupapier blijft meestal maar een paar seconden zitten, omdat kinderen hun cadeaus snel openen. Maar u kunt het wel het origineelste, gepersonaliseerde cadeaupapier maken. Of maak, bijvoorbeeld, dierlijke vormen zodat uw cadeaus voor zichzelf spreken.

Het kan voor erg kleine kinderen wat lastig zijn papieren verpakkingen te openen. Daarom raden wij u aan om een kindvriendelijke verpakking te maken. U hoeft daarvoor het typisch gekleurde cadeaulint, dat normaal gesproken aan de buitenkant zit, alleen maar met plakband aan de binnenkant van het papier vast te plakken. Vergeet niet dat het lint één kant een beetje moet uitsteken onder het cadeaupapier, zodat er een marge overblijft om met dat uitstekende lint het cadeaupapier open te trekken.

Gepersonaliseerde geschenken voor één jaar oude kinderen

Het eerste jaar is heel bijzonder in het leven van een kind, en vooral voor zijn familie. Vier het zoals het hoort en zoek de meest geschikte en praktische geschenken voor het kind. Houd ook rekening met het speelgoed of de activiteiten waarmee u hun creativiteit en ontwikkeling kunt stimuleren.

In dit gedeelte hebben we een aantal cadeaus voor de kleintjes verzameld. Als u niet weet wat u moet geven, raden wij u aan onze cadeau-ideeën voor een jaar oude kinderen te lezen. We zijn er zeker van dat u het cadeau zult vinden waarmee u ze kunt verrassen.

Wat te geven aan een eenjarig kind

Als ze zo klein zijn, kan het moeilijk zijn om een geschenk te vinden dat hen bevallen zal. Wij raden u onze gepersonaliseerde geschenken voor kinderen aan, waarin u de meest geschikt cadeaus kunt vinden. U kunt alle producten ontwerpen met een foto van het kind, zijn naam, een fictief karakter...

Artikelen voor persoonlijke verzorging en kleding zijn nuttig, omdat de kinderen nog klein en afhankelijk zijn. U kunt een cadeauset voor kinderen samenstellen met verschillende producten: gepersonaliseerde t-shirts, fopspenen, slabbetjes... Alles wat u zich maar kunt voorstellen. Een cadeauset is altijd een goede keuze.

Knuffels en gepersonaliseerde kussens zijn ook heel populair. U kunt ze ontwerpen met een geborduurde naam of met een foto van het kind, bijvoorbeeld. Het wordt gegarandeerd zijn of haar favoriete knuffel.

Persoonlijke cadeaus voor 2-jarige kinderen

Het lijkt wel gisteren toen hij of zij geboren werd en nu is die al twee jaar oud. De tijd vliegt voorbij en kinderen worden groot bijna zonder dat je het beseft. In een tijd van groei en verandering moet hun garderobe voortdurend vernieuwd en/of aangevuld worden, net als hun speelgoed. We willen je graag helpen. Daarom hebben we deze sectie gemaakt waarin we onze te personaliseren artikelen hebben verzameld die het meest geschikt zijn voor jongens en meisjes 2 jaar.

Het is heel gemakkelijk om op onze website te kopen, want de editor is intuïtief en helpt je om het proces snel te doorlopen. Met de personalisatie kun je alle details verzorgen en zo de meest originele cadeaus maken. Als je nog niet weet wat je gaat geven, maak je dan geen zorgen, want we hebben enkele cadeau-ideeën voor tweejarigen die van pas kunnen komen.

Welk cadeau te geven aan een 2-jarige?

Een verjaardag is een heel bijzondere datum om als gezin te vieren. Vooral de eerste verjaardagen zijn belangrijk als het kind nog heel klein is. Vereeuwig elk moment want je zult het graag terugzien als hij of zij ouder geworden is. Om het beste cadeau te vinden, raden we je deze aan:

 • Customised t-shirts, altijd passend bij mama en papa: maak het onderscheid met zijn kleding en creëer een eigen stijl met onze t-shirts. Je kunt er de afbeelding of het ontwerp van je keuze op zetten. Een andere mogelijkheid is om ze zo te maken dat ze passen bij de t-shirts die je als volwassene draagt.
 • Gepersonaliseerde knuffeldieren, de zachtste: op deze leeftijd spelen ze graag en onze poppen en knuffeldieren kunnen hun favorieten worden. Ze voelen niet alleen heel prettig aan, maar je hebt ook de mogelijkheid ze te ontwerpen met hun naam geborduurd of met een foto.
 • Bestek en bakjes bedrukken, de tijd is gekomen: vanaf drie jaar weten ze al hoe ze zelfstandig moeten eten. Je er eerder mee beginnen en ze leren met vork en lepel te eten. We hebben ook plastic bakjes, zodat ze, als het vallen, niet breken en er geen gevaar voor snijwonden is.

Op onze website kun je nog veel meer praktische producten voor kinderen vinden. Bovendien kun je ze, dankzij personalisatie, persoonlijk maken door er een foto, cartoons waar ze van houden of hun naam op te zetten. Je eigen fantasie bepaalt de grenzen!

Gepersonaliseerde geschenken voor 3-jarigen

Kinderen beginnen meestal op driejarige leeftijd het schooltraject te doorlopen. Dat is voor hen speciaal fase omdat ze elke dag nieuwe vriendjes maken en hun sociale vaardigheden ontwikkelen. Volgens sommige deskundigen beginnen ze op deze leeftijd permanente herinneringen te ontwikkelen. Laat hem zijn derde verjaardag zijn hele leven herinneren en maak een afwijkend exclusief cadeau.

Ze hebben alles vandaag de dag, dus het kan blijken dat ze weten wat ze moeten weggeven. Omdat we het u gemakkelijk willen maken, hebben we dit gedeelte gemaakt waar we u een aantal cadeau-ideeën voor 3 jarigen gaan geven die u zeker goed zullen doen. Al onze artikelen zijn gepersonaliseerd, zodat u voor elk detail kunt zorgen en van hem zijn beste cadeau kunt maken.

Wat te geven aan een 3-jarig kind

Je wordt niet elke dag drie jaar, dus het moet in stijl gevierd worden. Het kan de eerste verjaardag met vriendjes zijn en een dag om veel plezier te hebben. Organiseer het allemaal goed, beginnend met de cadeaus. Weet u niet welke cadeaus u een driejarige moet geven? Schrijf dan een van onze favoriete ideeën op:

 • Gepersonaliseerd bestek en lunchbox. Kinderen op deze leeftijd zijn al in staat om zelfstandig te eten. Maak het hen gemakkelijk en help hen met onze gepersonaliseerde broodtrommels. Naast het ontwerpen van ze met hun naam en het gewenste beeld, zijn ze gemaakt van bamboe, zodat ze in het geval van een val niet breken en niet beschadigd worden.
 • Armbanden: het is een zeer typisch detail bij doopplechtigheden en verjaardagen van kleine kinderen. Kies de armband die u het beste bevalt en zet de geboortedatum, een kleine zin of de naam.

Denk niet dat dit de enige geschenken zijn die u op onze website kunt vinden; we hebben er namelijk nog veel meer! Zoek dat cadeau dat het beste bij u past, en verras hem of haar met een origineel cadeau.

Hoe speelt u met een 3-jarige

Het is altijd een goed moment om met kinderen te spelen. U kunt veel activiteiten en spelletjes met hen doen, zodat ze niet alleen plezier hebben, maar ook leren en hun vaardigheden ontwikkelen.

Puzzels en raadsels zijn enkele van de leukste spellen om in gezelschap met familie te doen. Ze hebben ook tal van voordelen voor kinderen, want ze helpen hen onder andere bij het ontwikkelen van hun concentratie en creativiteit. U kunt onze spellen ontwerpen met de afbeelding of tekst die u wilt, zodat ze nog leuker zijn om te spelen. Kunt u een beter plan bedenken om een leuke middag te hebben?

Personaliseerde geschenken voor 4-jarigen

Ze groeien snel op en leren op school elke dag meer en meer. Op deze leeftijd zijn ze als sponzen. We moeten dus proberen hun vaardigheden te vergroten met leerzame activiteiten, die ook plezierig zijn. Hun verjaardag is een prima moment om daar mee te beginnen. Op onze website vind je te personaliseren cadeaus voor kinderen die je naar wens aan kunt bedrukken en precies zo kunt maken als je wilt.

Hier vind je de beste selectie producten op het web. We geven je graag enkele cadeau-ideeën voor 4-jarigen. Als je niet weet wat te geven aan een 4 jarig meisje of jongen, dan raden we je aan verder te lezen.

Welk cadeau te geven aan een 4-jarige

Het kiezen van een cadeaus lijkt op het eerste gezicht misschien ingewikkeld. In praktijk is het heel eenvoudig als je de persoon goed kent. Bij kinderen is het ook heel gemakkelijk; je hoeft alleen maar te weten wat hun favoriete strips of programma's zijn, of wat hun favoriete kleur is. Zo kan je het cadeau personaliseren maken met het leukste en verrassendste ontwerp. Dit zijn onze favoriete producten voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar:

 • Zwembadhanddoek: tussen de vier en zes jaar is het heel gunstig voor kinderen om te zwemmen. Het heeft talrijke voordelen: het verbetert namelijk, onder andere dingen, hun coördinatie en hun evenwicht. Daarom kun je ze een leuke kinderhanddoek geven met de foto's of motieven die je mooi vindt.
 • Het is tijd om te eten!: maak van etenstijd hun favoriete tijd met onze verschillende kinderbestekjes en bakjes. Ze zijn exclusief voor de kleintjes ontworpen, zodat ze zelfstandig kunnen eten zonder bang te hoeven zijn voor snijwonden als ze ze laten vallen.

Dit zijn maar een paar ideeën, maar we nodigen je uit om in onze website te duiken, want je vindt er nog veel meer producten die geschikt zijn voor je kleintje.

Wat te spelen met een 4-jarige

Zoals hierboven al gezegd, is het belangrijk kinderen te stimuleren met leuke en leerzame spelletjes. Op deze leeftijd beginnen ze ook plezier te maken met andere kinderen van hun leeftijd, dus let erop dat ze ook buiten de klas met hen omgaan.

Kinderen zijn dol op spelen, dus aarzel niet om thuis een ruimte in te richten waar ze al hun speelgoed bij de hand hebben. Onze houten puzzels zijn perfect omdat de stukjes gemakkelijk in elkaar te zetten zijn. Daarnaast kan het een leuke bezigheid zijn om als gezin te doen.

Te personaliseren geschenken voor 5-jarigen

Kinderen maken voortdurend vorderingen en ontwikkelen verschillende vaardigheden. Als ze vijf jaar zijn, houden ze er vooral van om dingen te ontdekken. Door die ontdekkingsdrang neigen ze te vragen waarom alles gebeurt en raken ze erg geïnteresseerd in hun omgeving. Omdat we weten dat je niet elke dag jarig bent, hebben we enkele cadeau-ideeën voor 5-jarigen die je vast leuk zult vinden.

Al onze producten zijn naar eigen (of andermans) wens te personaliseren. Je kunt elk product personaliseren met je favoriete afbeeldingen en tekst. Om het je gemakkelijker te maken, hebben we deze sectie gemaakt met onze beste selectie van artikelen voor kinderen van deze leeftijd. Zo vind je op een snelle, gemakkelijke en voordelige manier originele cadeaus voor 5-jarigen.

Wat te geven aan een 5-jarige

Vandaag de dag hebben we praktisch alles binnen handbereik. Dit kan een voordeel zijn bij het zoeken naar een cadeau, maar het is ook steeds lastiger om te verrassen. We geloven echter dat je op onze website het beste cadeau voor de kleine zult vinden. Dit zijn onze favoriete cadeaus voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar:

 • Nummerbord voor de fiets: met vier of vijf jaar worden veel kinderen aangemoedigd en leren ze fietsen op een fiets met steunwieltjes. Geef een leuk tintje aan hun fiets met een gepersonaliseerde nummerplaat, bijvoorbeeld met hun naam en geboortedatum. We zijn er zeker van dat ze er dol op zullen zijn, want er is geen andere fiets zoals deze.
 • Het excursie-pakket: op school zul je veel excursies maken, bereid een pakket voor met alles wat je nodig hebt, zodat je de volgende keer goed uitgerust op pad gaat. Bijvoorbeeld: rugzak, waterfles, pet en t-shirt.

Dit zijn slechts enkele van de vele producten die je op onze website kunt vinden. Je kunt ook kiezen voor decoratieve voorwerpen om de kamer aangenamer en leuker te maken. Of voorwerpen die het eten makkelijker kunnen maken; met ons speciale bestek en borden voor kinderen wordt het makkelijker en leuker voor ze als er Aan tafel! geroepen wordt.

Gepersonaliseerde cadeaus voor 6-jarigen

Hoe snel groeien de kinderen, toch? Zes jaar worden is erg belangrijk voor hen en het is een fase waarin ze veel nieuwe vaardigheden zullen opdoen. Een ideaal moment om hun vaardigheden maximaal te ontwikkelen en hun fantasie de vrije loop te laten.

Aangezien we weten dat ze tegenwoordig al alles hebben, kan het moeilijk zijn om het meest geschikte cadeau voor hen te vinden. Daarom hebben we deze sectie gemaakt waar we u cadeau ideeën voor kinderen van 6 jaar zullen geven. Denk er dus niet langer over na, als u het nog steeds niet weet wat u een 6-jarige jongen moet geven, kijk hier en zie alle ideeën die wij u aanbieden om hen op verschillende dagen mee te verrassen.

Verjaardagscadeaus voor kinderen van 6 jaar

Naarmate ze ouder worden, worden ze meer nerveus voor hun verjaardag. Ze genieten van de cadeaus en ook van hun vrienden. Mis de kans niet om het te vieren en al hun vriendejes uit te nodigen, want het zijn onvergetelijke herinneringen. Als u niet weet wat u een 6-jarige jongen voor zijn verjaardag moet geven, helpen wij u met het geven van onze favoriete details:

 • Gepersonaliseerde verhalen om van te genieten: op deze leeftijd weten ze al hoe ze moeten lezen, dus gepersonaliseerde verhalen kunnen een geweldige optie zijn als detail. We raden vooral onze mooie verhalen aan. Ze worden de hoofdrolspelers van hun eigen verhaal en ze zullen het geweldig vinden.
 • Kinderrugzak, ideaal voor school: ze beginnen met meer verantwoordelijkheden op school, daarom kunt u hen bijvoorbeeld een gepersonaliseerde rugzak met zijn of haar naam of zijn of haar favoriete fictieve personage geven. Zo zullen ze nooit wat vergeten, u tevens is het erg handig voor het meenemen op excursies.
 • Diploma voor de jarige jongen: het is eens ander detail, maar we zijn er zeker van dat het heel origineel is. Het is positief om kinderen te belonen en hen te feliciteren als ze het goed op school doen met een persoonlijk diploma. Maak het meest geschikte ontwerp en verras hem.

Cadeaus voor kinderen van 6 jaar voor Kerstmis

Sinterklaas of Kerstmis wordt met veel enthousiasme en emotie beleefd. De komst van de kerstman of Sinterklaas is erg belangrijk voor hen. Als u niet weet wat u met Kerstmis of Sinterklaas voor zesjarigen moet geven , geven wij u onze beste ideeën om dit jaar te slagen:

 • Puzzels, familieplezier: het is een educatief cadeau voor kinderen van 6 jaar en geweldig amusement om avonden met het gezin door te brengen. We hebben verschillende soorten puzzels in verschillende materialen en formaten, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past. De puzzels helpen veel bij het ontwikkelen van hun concentratie.
 • Gepersonaliseerde horloges: op die leeftijd imiteren ze graag ouderen, dus geef hen een ​​horloge dat voor hen ontworpen is met het ontwerp dat u op de wijzerplaat zult kiezen.
 • Nummerbord voor op de fiets: het is een heel origineel detail. Tussen 4 en 6 jaar oud, leren de meeste fietsen. Als u een vleugje klasse wilt toevoegen, plaats dan een gepersonaliseerde nummerbordje met het gewenste ontwerp, de naam en geboortedatum en vele andere opties. We zijn er zeker van dat ze dit idee geweldig zullen vinden.

U vindt deze en nog veel meer cadeaus op onze website. We zijn er zeker van dat u zult slagen en hiermee de meest blije kinderen zult krijgen.

Gepersonaliseerde cadeaus voor zevenjarigen

Tussen zes en acht jaar beginnen kinderen met basisonderwijs. Een zeer belangrijke sprong voor hen want vanaf dit moment hebben ze op school veel meer taken. Ze zullen in deze jaren een hoop gaan leren, en ook moeten ze genieten met hun vriendjes.

We weten precies wat een 7-jarige jongen leuk vindt, dus als u nog steeds niet weet wat u hem kunt geven voor zijn verjaardag of met Kerstmis, zullen wij u hierbij helpen. We hebben veel cadeau ideeën voor 7-jarigen waar zij zeker van zullen genieten.

Wat te geven aan een 7-jarige jongen

Naarmate ze groeien, weten ze soms niet echt wat u ze moeten geven, omdat ze praktisch alles al hebben. Op deze leeftijden beginnen ze echter activiteiten of hobby's te ontwikkelen die als leidraad kunnen dienen. Als ze graag fietsen, zwemmen, tekenen, welke activiteit het ook is, kunnen deze als inspiratie dienen om het perfecte cadeau te vinden.

Kinderen houden net als volwassenen van cadeaus, hoe creatiever hoe beter. Daarom raden wij u onze gepersonaliseerde producten aan. Personalisatie stelt u in staat om voor elk detail te zorgen en u krijgt dus een exclusief item. Dit zijn onze favoriete cadeaus voor jongens en 7-jarige meisjes:

 • Memory: het is het klassieke spel van gelijke kaarten matchen, maar we hebben het opnieuw uitgevonden. U kunt het personaliseren met foto's of met de ontwerpen die u maar wilt, dus het wordt veel leuker en specialer.
 • Gepersonaliseerde mok: we hebben een brede catalogus met mokken en wel hele originele. Onze magische, fluorescerende, fantasiemok ... Ze zijn allemaal te bedrukken en u krijgt zo de meest originele.
 • Gepersonaliseerd keukenschort: programma's zoals Masterchef junior hebben bij veel jongens en meisjes nieuwsgierigheid gewekt bij het koken. Bovendien houden velen van hen ervan volwassenen te imiteren, dus als u uw kleintje graag voor de kookpitten ziet staan, maak dan een keukenschort voor uw kind maar heelmaal door uwzelf ontworpen.
 • Fotopuzzels: dit detail is erg nuttig omdat het hen helpt een groter concentratievermogen te ontwikkelen. We hebben veel soorten puzzels in verschillende materialen en met verschillend aantal stukjes. Het is ook een ideaal spel om met het hele gezin van te genieten.

Kijk verder op onze website waar u nog veel meer artikelen kunt vinden die zijn ontworpen voor uw kleintje. We zijn er zeker van dat u uw cadeau zal vinden.

Gepersonaliseerde cadeau voor 9-jarigen

Speciale datums vereisen verschillende en geweldige cadeaus. De kleine groeien snel en zo is de leeftijd van negen jaar erg belangrijk. Daarom willen we het u gemakkelijk maken en hebben we een sectie gemaakt met de beste gepersonaliseerde details voor negenjarige jongens en negenjarige meisjes.

Personalisatie zorgt voor een grotere zorg voor elk detail en we zijn er zeker van dat u met onze brede catalogus het beste cadeau zult vinden. Als u inspiratie nodig heeft, geven wij u een aantal cadeau ideeën voor 9-jarigen. Let op!

Wat te geven aan een 9-jarige jongen

We weten dat het overweldigend kan zijn om te zien hoe de afgesproken dag nadert en dat u nog steeds niet weet wat u hem moet geven. Maar we zijn ervoor u om u daarbij te helpen en dat u uw jongen echt verrast met de leukste cadeaus. Dit zijn onze favorieten:

 • Glow in the dark mok: dit is een van de coolste mokken uit onze catalogus. Het is fluorescerend, dus het licht op in het donker en u kunt het ontwerpen met de gewenste afbeelding of tekst. De kinderen zijn er dol op.
 • Nostalgische speldoos: als u niet weet welk speelgoed u een 9-jarig meisje of een jongen moet geven, raden we deze gepersonaliseerde doos vol spelletjes aan. Het is een goed detail om oude spelletjes uit te leggen en samen er plezier van te hebben als gezin.
 • Gepersonaliseerd horloge: één van de accessoires die jongens en meisjes het leukst vinden, zijn horloges. Nu kunt u een exclusief model maken door het te personaliseren met zeer originele ontwerpen. We zijn er zeker van dat ze het geweldig zullen vinden, want er zal geen ander zijn zoals u die ontwerpt.

Op onze website vind u nog veel meer producten die het perfecte cadeau kunnen zijn voor de verjaardag, Kerst of op eenn andere speciale datum. Zoek gewoon dat product waarmee u denkt het verschil te kunnen maken en verras hem echt. We zijn er zeker van dat ze het geweldig zullen vinden.

Te personaliseren cadeaus voor 10-jarigen

De leeftijd van tien jaar bij kinderen is zeer belangrijk, omdat zij pre-adolescenten zijn en beginnen te veranderen. Het is ook een heel speciaal jaar, omdat ze op deze leeftijd veelal hun eerste communie vieren. Wanneer je cadeaus aan kinderen geeft, kies je vaak voor typische cadeaus. Daarom raden wij te personaliseren cadeaus voor meisjes en jongens aan, omdat je op die manier van een gewoon product iets unieks en exclusiefs kunt maken.

Als je wilt opvallen met jouw cadeau, maar niet goed weet wat te geven aan een 10-jarig meisje of jongen, dan geven wij je enkele ideeën geven die van pas kunnen komen. Daarom hebben we deze sectie gemaakt met onze beste te personaliseren cadeaus voor kinderen. En maak je geen zorgen over hoe je ze moet maken, want onze online editor is heel eenvoudig en intuïtief om het cadeau naar eigen wens te maken! Schrijf al onze ideeën op!

De meest originele geschenken

Als je verder leest weet je nog steeds niet wat je een 10 jarig meisje of jongen moet geven, maar maak je geen zorgen, want aan het eind zul je het ideale cadeau voor een 10 jarige jongen hebben gevonden. En het is niet moeilijk als je zelfs voor het kleinste detail kunt zorgen. Je hoeft alleen maar hun smaak te kennen: favoriete team of zanger, welke films of series ze leuk vinden of, als je dat liever doet, voeg hun beste foto's toe en geef leven aan onze producten. Dit zijn onze favoriete geschenken voor hen:

 • Sieraden op maat, het mooiste detail bij communies: hangers en armbanden waarin je een geboortedatum, een leuke zin, hun naam kunt graveren ... Dit soort sieraden wordt met speciale genegenheid bewaard om een belangrijk moment te herinneren. Het is meestal het typische detail bij communies, maar je kunt het ook op elk ander moment geven.
 • Fluorescerende mok, gloeit in het donker: deze mok is anders dan de typische keramische mok. Maak het leukste ontwerp, bijvoorbeeld met het schild van je favoriete team. Houd er rekening mee dat wat oplicht in het donker de witte delen zijn; dus vergeet dat niet als je de mok ontwerpt.
 • Gepersonaliseerde T-shirts, een must in elke garderobe: hoewel kinderen niet altijd veel omkijken naar hun kleding, kan het een leuk detail zijn als je het personaliseert. Gebruik je fantasie en maak hun favoriete T-shirt met mooie afbeeldingen, hun favoriete foto's en leuke teksten.
 • Persoonlijke puzzels, een heruitgevonden klassieker: puzzels zijn altijd een hit bij kinderen, omdat het spelletjes zijn waarmee ze vaardigheden en bekwaamheden kunnen ontwikkelen, zoals creativiteit of coördinatie. Nu kun je ze ontwerpen met de foto's of afbeeldingen die jij wilt om het leuker te maken.
 • Gepersonaliseerde horloges maken het verschil: je kunt veel horloges hebben, maar geen enkel zal zo speciaal zijn als het horloge dat je zelf kunt ontwerpen. Personaliseer de wijzerplaat met hun favoriete cartoons en verras ze!

Dit zijn slechts enkele van onze ideeën. Op onze website kun je alles vinden wat je zoekt en er jouw meest persoonlijke touch aan geven.