De origineelste cadeaus voor kinderen

We weten dat een kind net zo moeilijk te verrassen kan zijn als een volwassene. Afhankelijk van zijn leeftijd en smaak, kunt u hem met open mond laten staan. Wij raden u gepersonaliseerde cadeaus aan, omdat ze altijd een succes zijn en u een product met een andere ontwerp eenvoudigweg uniek kunt maken.

We willen het u gemakkelijk maken, daarom helpen we u in deze sectie met het vinden van fotocadeaus voor kinderen. De cadeaus zijn geschikt voor alle leeftijden van één tot tien jaar, ongeveer. We doen ook enkele voorstellen voor cadeaus voor kinderen waarvan we zeker weten dat ze u zullen helpen het beste te vinden voor elke datum: cadeaus voor verjaardagen, Kerstmis, communies ...

Leuke cadeaus voor kinderverjaardagen

Een van de belangrijkste data voor kinderen is hun verjaardag. Een dag waarop zij de hoofdrolspelers zijn en waarop zij cadeaus van familie en vrienden krijgen. Als u niet weet hoe u verjaardagscadeaus voor kinderen moet maken, laten we dan onze favoriete details voor hen aangeven.

  • Mokken, voor alle smaken en in alle kleuren: zijn perfecte cadeautips voor kinderen. Afhankelijk van hun leeftijd kunt u kiezen voor ons keramische model, dat u kunt personaliseren met een tekening, met hun foto of met een afbeelding van hun favoriete comic. Maar we hebben ook plastic modellen, zodat de kleintjes veilig kunnen drinken, voor het geval ze de mok laten vallen, want die zal niet breken.
  • Pluche speelgoed, zachtheid en onderscheiding: vormt van het meest originele speelgoed dat u een kind kunt schenken; ze zullen het geweldig vinden. Het pluche speelgoed is zacht en u kunt het ontwerpen met hun foto, met hun naam erop geborduurd, of zelfs met een eigen grappig ontwerp. We weten dat het hun favoriete knuffel wordt. Het is ideaal, speciaal voor de allerkleintjes.
  • Diploma voor de beste zoon/dochter ter wereld: is een van onze meest originele kinderspeeltjes. Onder andere ideaal op momenten waarop we de kleine willen belonen en feliciteren met zijn gedrag of de grote betrokkenheid bij haar studie. Zo kan het in hun kamer hangen en hebben ze het altijd in uw achterhoofd.

Wanneer ze een verjaardag vieren met vrienden, worden vaak verjaardagscadeaus met school gegeven. We hebben ook gepersonaliseerde verjaardagscadeaus die u kunt aanpassen om een ander detail te geven: badges, petten, schoolspullen (string rugzakken met koorden zijn een succes als cadeau tijdens dit soort evenementen).

Kerstcadeaus voor kinderen

We hebben het tot nu toe gehad over originele verjaardagscadeaus voor kinderen. We hebben echter ook ideeën voor cadeaus voor kinderen met Kerstmis. Het is een speciale moment met veel emoties en illusies. Dit zijn enkele van onze favoriete cadeau voor Kerstmis:

  • Gepersonaliseerde sieraden, een herinnering voor altijd: gepersonaliseerde horloges en armbanden waarop u uw naam, uw geboortedatum, een motiverende zin kunt graveren... wat u maar wilt!
  • Puzzels van karton en vele andere materialen: niemand is ooit te oud om te puzzelen, en nog minder wanneer u alle mogelijke materialen en maten op onze website kunt vinden. Het zijn meestal spellen voor kinderen van 8 jaar of rond die leeftijd waarop ze er veel meer van gaan genieten. Maar u kunt ze op elk moment inwijden; kies dat spel waarvan u denkt dat het het beste past en het meeste plezier zal maken.
  • Fluorescente mok: het is de meest originele mok in onze catalogus. Pas een mok met een leuk ontwerp aan (uw naam of een foto) en hij zal gloeien in het donker. Het zijn de "witte gedeeltes" die in het donker oplichten; houd dat in gedachten als u het ontwerp aanpast.
  • De ontdekkerskit: ze zijn altijd op zoek naar nieuwe belevenissen. Als de ontdekker heel nieuwsgierig is, dan kunt u een geweldig cadeau maken om op excursies mee te nemen: een pet, drinkfles en gepersonaliseerde rugtas met koorden. Het zal de ontdekker aan niets ontbreken en hij of zij zal zeer goed uitgerust op pad gaan.

Hoe pakt u cadeaus voor kinderen in?

Het cadeaupapier blijft meestal maar een paar seconden zitten, omdat kinderen hun cadeaus snel openen. Maar u kunt het wel het origineelste, gepersonaliseerde cadeaupapier maken. Of maak, bijvoorbeeld, dierlijke vormen zodat uw cadeaus voor zichzelf spreken.

Het kan voor erg kleine kinderen wat lastig zijn papieren verpakkingen te openen. Daarom raden wij u aan om een kindvriendelijke verpakking te maken. U hoeft daarvoor het typisch gekleurde cadeaulint, dat normaal gesproken aan de buitenkant zit, alleen maar met plakband aan de binnenkant van het papier vast te plakken. Vergeet niet dat het lint één kant een beetje moet uitsteken onder het cadeaupapier, zodat er een marge overblijft om met dat uitstekende lint het cadeaupapier open te trekken.