Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Cadeaus voor baby's en kinderen bedrukken en maken


De beste gepersonaliseerde cadeaus voor de magische wereld van kinderen

In de ongelooflijke wereld van de kindertijd telt elk klein detail en zelfs het kleinste geschenk kan een stempel drukken op de harten van de kleintjes. In deze context zijn gepersonaliseerde geschenken voor kinderen de perfecte optie om speciale en blijvende cadeaus te creëren. Bij Wanapix bieden we een breed scala aan producten die kunnen worden afgestemd aan de smaak en persoonlijkheid van elk kind. Ontdek waarom gepersonaliseerde cadeaus ideaal zijn en bekijk enkele inspirerende ideeën voor elke leeftijdsgroep, van 1 tot 12 jaar oud.

Gepersonaliseerde cadeaus voor jongens en meisjes gaan verder dan een eenvoudig voorwerp; elk kind ziet graag zijn naam op een product gedrukt, of nog beter, zijn foto, alleen, met zijn beste vriendjes in de klas, of met mama, opa of ooms en tantes. Of je kunt het zelfs personaliseren met een afbeelding van de favoriete superheld, de favoriete prinses of wat je kind ook maar fascineert op dit moment zijn je leven, of het nu dinosaurussen, tekenfilms, planeten en de ruimte zijn... wat dan ook. Een artikel met de naam van het kind, een foto of zelfs een door hem of haar gemaakte tekening wordt meer dan gewoon speelgoed of een kledingstuk; het wordt een kleine persoonlijke schat. Deze cadeaus bevorderen het gevoel erbij te horen en het gevoel van eigenwaarde en worden herinneringen die ze nog jaren kunnen bewaren.

Dit soort cadeaus zijn perfect voor hun verjaardag, voor Kerstmis, maar ook voor het voorbereiden van een feest, vermaak tijdens reizen, hun verjaardagsfeest... en het assortiment is heel breed. Of het nu voor je dochter is, je neefje, de zoon van je beste vriend, je kleinzoon... wij kunnen je zeker helpen om dat cadeau te maken dat hem zal doen glimlachen zodra hij het opent (zeker, zonder enige zorg aan het inpakpapier te besteden...).

Gepersonaliseerde cadeaus voor jongens en meisjes

Cadeautips per leeftijdsgroep

Cadeaus voor kinderen van 1 tot 2 jaar

In dit prille stadium verkennen kinderen (bijna nog baby's) de wereld met nieuwsgierigheid en fascinatie. Kiezen voor zachte, gepersonaliseerde cadeaus is een verstandige keuze: wat dacht je van een knuffel met hun naam erop, of een dekentje met hun geboortedatum en foto's met hun mama, papa en grootouders? Je kunt ook kiezen voor T-shirts met grappige boodschappen, kinderflesjes met hun naam erop voor in de kinderkamer of kleine houten puzzels met maar een paar stukjes, passend bij hun jonge leeftijd.

Cadeaus voor kinderen van 3 tot 5 jaar

Naarmate kinderen ouder worden, bloeit hun verbeelding op. Voor deze leeftijdsgroep zijn gepersonaliseerde puzzels met hun favoriete afbeeldingen een geweldige uitdaging. Of kinderschorten om mama en papa te helpen met het bereiden van de lunch (hoewel ze waarschijnlijk alleen zullen "meewerken" door hun handen en gezichten vies te maken), of rugzakken met hun naam erop om elke dag op school extra speciaal te maken. Met gepersonaliseerde kleding met hun favoriete stripfiguren kunnen ze bovendien al op jonge leeftijd hun eigen smaak en persoonlijkheid uitdrukken.

Cadeaus voor jongens en meisjes van 6 tot 8 jaar

In deze fase zijn kinderen hongerig naar avontuur en creatief spel. Je kunt kiezen voor gepersonaliseerde etuis of mokken met hun favoriete helden of prinsessen erop. Je kunt ook ons assortiment bordspellen verkennen, waarvan er veel al geschikt zijn voor deze leeftijdsgroep en die, hoewel ze op zichzelf al leuk zijn, nog cooler worden als ze hun gezicht of foto's op het spel zien: parcheesi, wie is wie, memoryspellen en nog veel meer. Maar ook bouwspelletjes en blokken, die geweldig zijn om creativiteit en gezond spelen zonder scherm aan te moedigen.

Gepersonaliseerde capes voor hun eigen superheldenkostuum

Cadeaus voor jongens en meisjes van 9 tot 12 jaar

Als ze de tienerjaren ingaan, waarderen kinderen spullen die hun persoonlijkheid weerspiegelen. Een sweatshirt of kussensloop met hun favoriete superhelden of zangers zal een hit zijn. Met gepersonaliseerd schrijfgerei, zoals schriften of etuis, kunnen ze in de klas pronken met hun persoonlijke schoolspullen. Ze zullen het ook leuk vinden om hun kamer te versieren met posters van hun favoriete dingen.

Oh, en er zijn ook veel cadeaus voor voetbalfans, op deze leeftijd beginnen veel van hen te houden van sporten!

Dit zijn maar een paar ideeën en voorstellen, maar uiteindelijk is elk meisje en elke jongen uniek, ongeacht hun leeftijd. We moeten analyseren wat hun smaak is, wat hun voorkeuren zijn, waar ze het gelukkigst van worden of wat ze dagelijks kunnen gebruiken en waar ze dol op zullen zijn. Bekijk alle producten in deze categorie, en in het algemeen op onze website, en je zult zeker de perfecte combinatie van product en foto vinden die hen met vreugde zal vervullen.