Tazas personalizadas
Er zijn 18 producten beschikbaar.

Hoe maak ik stap voor stap een mok bedrukken

Wat is er nou leuker om een mok te hebben met een komische tekst waar u elke dag weer vrolijk van wordt. Wij zijn het geschikte bedrijf om uw mok te bedrukken Wij hebben een uitgebreide catalogus waar u alle soorten en materialen kunt vinden om te kiezen wat u wilt.

Op onze website kunt u bedrukte mokken kopen met de afbeelding, ontwerp of tekst die u wilt. Maakt u zich geen zorgen voor het ontwerp, want onze editor is zeer eenvoudig te gebruiken en in een paar stappen krijgt u het gewenste model. We hebben ook een zeer snelle levering, binnen een oogwenk kunt u er thuis van genieten. Als u niet precies weet hoe u de mok moet laten bedrukken, volg dan deze eenvoudige stappen:

  • Kies het model dat u wilt : in tegenstelling tot andere aanbieders, kunt u op onze website kiezen uit meer dan 20 modellen. Een ander voordeel is dat ze ook verkrijgbaar zijn in verschillende materialen: keramiek, aluminium, kunststof, .... U hoeft alleen maar te kiezen wat het beste bij u past.
  • Het is tijd om te ontwerpen!: na het kiezen van het materiaal dat u wilt is het tijd voor het persoonlijk te maken. We hebben veel vooraf ontworpen sjablonen waarmee u slechts kleine wijzigingen hoeft aan te brengen. Maar u kunt ook uw creativiteit de vrije loop laten en het zelf ontwerpen, de afbeelding of tekst kunt u toevoegen die u wilt. De mok kunt u geheel naar uw wensen laten bedrukken.
  • De bestelling voltooien: als u het product met de bedrukking naar uw wensen heeft, is het tijd om de bestelling af te ronden en het naar de winkelwagen te gaan. Zo makkelijk is het. Binnen enkele dagen ontvangt u uw meest originele bestelling thuis.

Nu weet u hoe de mok kunt personaliseren, hoeft u alleen nog maar in onze catalogus te duiken en de mok te kiezen die het beste bij u past: grote mok, ontbijt mok, originele mok.... We zijn er zeker van dat het moeilijk wordt er één te kiezen, want er is zoveel variëteit.

De meest originele bekers voor kinderen

Bij het maken van deze groep, denken we aan alle familieleden. Ja, zelfs de allerkleinsten. Zij moeten natuurlijk ook een eigen beker hebben, vindt u niet? Maar we weten dat het soms gevaarlijk is voor de kleintjes, omdat het kan vallen en breken met gevaar zich te snijden. We hebben echter aan alles gedacht en hebben tal van plastic items, zodat u comfortabel kunt drinken zonder gevaar dat het breekt.

De kinderen zijn dol op mok van plastic bedrukken omdat ze hun eigen ontwerp, tekening, hun favoriete tekenfilmfiguur, naam of foto kunnen kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Veel ouders bestellen deze mokken voor de crèche en bedrukken deze met hun naam en foto.

Voor de wat oudere hebben we ook twee heel speciale modellen die altijd in de smaak vallen wanneer ze als cadeau worden gegeven: de magische mok en de fluorescerende mok. De magische mok is zwart, maar door het contact met warmte wordt het bedrukte gedeelte getoond. De fluorescerende mok geeft licht in het donker, waardoor het zeer origineel en anders is dan de rest, dus als u op zoek bent naar een origineel cadeau, raden wij u deze mokken aan.

Hoe maak ik een goed kopje koffie?

Er gaat niets boven het starten van de dag met een kopje koffie, omdat het u de energie geeft die u nodig heeft om de routine onder ogen te zien. En wat is een betere manier om dat te doen dan met onze persoonlijke kopjes. We hebben verschillende koffie sets te bedrukken, tevens met schoteltje zodat het niet ontbreekt als details bij het ontbijt.

In porselein of keramiek zijn er verschillende sets om uit te kiezen en neem de set die u volledig naar uw eigen smaak wilt ontwerpen voor uw eigen koffie set. Het kan bij elke gelegenheid een goed cadeau zijn voor liefhebbers van dit drankje, want het is altijd goed om een set kopjes in huis te hebben.

Maar denkt u dat we alleen complete sets hebben? Wij verkopen ook individuele koffiekopjes met de ideale espresso formaat. En natuurlijk zit er ook een schoteltje bij, dus helemaal compleet.

Goedkope beker bedrukken

Voor een goed cadeau hoeft u iet altijd veel geld uit te geven. Dit kan bijvoorbeeld met onze mok met foto bedrukken, omdat ze zeer economisch zijn, maar wel van kwaliteit zijn. Voor elke gelegenheid een goed detail: verjaardag, Kerstmis, Valentijnsdag, Vaderdag of Moederdag.... De personen zijn er altijd blij mee.

Ook denken we aan bedrijven, bij ons kunt u reclame mokken maken. U hoeft ze alleen maar te personaliseren met bijvoorbeeld het logo, de naam van het bedrijf of de bedrijfskleuren. We hebben ook kwantumkortingen, dus hoe meer gelijke eenheden u bestelt, hoe goedkoper uw bestelling zal zijn. Ze kunnen een goed relatiegeschenk zijn, want het is een zeer praktisch product, dus ze zullen u altijd in gedachten hebben.