Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Stempel laten maken

Hoe maakt u een stempel?

Als u hier bent, is dat omdat u nog niet weet hoe u aangepaste rubberen stempels moet maken. Maar maakt u geen zorgen, we hebben jarenlange ervaring en er zijn verschillende maten en vormen beschikbaar. Kies gewoon de tekst of het ontwerp dat u wilt afdrukken op papier, karton of kleding.

De gepersonaliseerde rubberen stempels hebben verschillende toepassingen: voor bedrijven, die hun gegevens, adres of logo moeten stempelen; knutsel- en plakboek; bruiloften, doopfeesten of communies, met de namen van de hoofdrolspelers en de datum; en om kleding van kinderen of volwassenen te markeren. Kies uit verschillende inktkleuren voor de gewenste afdruk.

Als u uw stempel wilt drukken waar u ook gaat, wat is er dan beter om dat te doen met gepersonaliseerde stempels. In deze rubriek hebben we onze stempels, die u kunt aanpassen aan uw behoeften, gegroepeerd. We vertellen u wat meer over de verschillende stempels.

Gepersonaliseerde rubberen stempels

Afhankelijk van waar u het voor nodig heeft, zult u een of ander model moeten kiezen. We hebben zowel textiel- als rubberstempels, de laatste speciaal voor het sealen van papier en karton. Het is heel eenvoudig om uw eigen stempel te maken met onze editor. U hoeft alleen het formaat, de kleur van de inkt en de personalisatie te kiezen.

Het is belangrijk om het goed te onderhouden zodat het in goede conditie blijft en u het kunt gebruiken wanneer u het nodig heeft. We sturen het geladen voor 20.000 afdrukken.

Hoe maakt u een stempel

Gepersonaliseerde huwelijksstempels

Het vieren van een bruiloft kost veel werk, maar het is een zeer mooie en bijzondere gebeurtenis. U dient te zorgen voor de kleinste details, te beginnen met de uitnodigingen. Sommige bruidsparen kiezen onze huwelijksstempels om de uitnodigingen te versieren. U kunt ze op elke gewenste manier ontwerpen en er bijvoorbeeld de namen en de datum op zetten.

U kunt verschillende maten kiezen voor uw huwelijksstempel, die aan te passen is aan de uitnodiging. De stempel wordt meestal aan de buitenkant gezet, op de sluiting van de enveloppe met de uitnodiging voor het huwelijk. Er zijn drie verschillende inktkleuren om uit te kiezen: rood, blauw en zwart.

Aangepaste bedrijfsstempels

In de zakenwereld is er geen tijd te verliezen. Elke minuut telt, vandaar de noodzaak om te zoeken naar efficiëntie in alles wat u doet. Zakelijke zegels maken het mogelijk om veel sneller te gaan met het beoordelen van documenten en u kunt ze snel en veilig afstempelen.

Start met het maken van uw bedrijfsstempel, kies gewoon het formaat dat u wilt, de kleur van de inkt, en de afbeelding of tekst die u wilt afdrukken. Normaal gesproken wordt ervoor gekozen een bedrijfslogo of bedrijfsgegevens op het stempel te zetten.

Scrapbooking stempels

Kent u de techniek van het scrapbooking? Het is zeer modieus en het is een ideale activiteit voor diegenen die graag met hun handen werken en zeer persoonlijke handwerken maken. Onze gepersonaliseerde scrapbooking stempels zijn de beste optie om uw projecten en handwerken op een andere en bijzondere manier te decoreren.

Kies het formaat met het gewenste ontwerp, de inkt en personaliseer de stempel aan uw project. Uw scrapbooking stempels geven een zeer origineel tintje aan elk project.

Gepersonaliseerde textielstempel

Gepersonaliseerde textielstempel

Gepersonaliseerde textielstempels zijn heel handig in elk huis met kinderen, maar ook voor volwassenen. Het is een snelle en eenvoudige manier om uw jas, vest, overall, etc. te markeren.

Het is heel eenvoudig om uw eigen gepersonaliseerde textielstempel te maken. U hoeft alleen maar het formaat te kiezen dat u wilt, de kleur van de inkt én het maatwerk dat u wilt laten bedrukken. Wij raden u aan om de markering op niet-poreuze oppervlakken aan te brengen en de stempel goed te onderhouden, zodat u deze kunt gebruiken wanneer u deze nodig heeft.

Zo kunt u de kleding van uw kinderen voor school of kamp markeren. U beschikt over verschillende vooraf ontworpen sjablonen of, als u dat liever hebt, kunt u ook uw model naar eigen wens maken.