Gegraveerde sleutelhanger

Gepersonaliseerde gegraveerde sleutelhangels

Sleutelhangers zijn voor iedereen een must, omdat ze ons helpen sleutels op een comfortabele manier te bewaren of, eenvoudigweg, als decoratie in tassen en rugzakken. In winkels vindt u duizenden verschillende vormen, maar als u op zoek bent naar iets anders, heeft u nu de mogelijkheid om dat zelf te maken. Wij raden u onze sleutelhangers om te graveren aan.

Personalisatie in de gravure kan duur zijn. Bij ons krijgt u echter een kwaliteitsproduct voor de beste prijs, voor ieder budget. In deze sectie vindt u verschillende modellen, zowel in grootte als in prijs.

Hoe maakt u eenvoudige en mooie sleutelhangers?

Vandaag de dag het makkelijker dan ooit om uw eigen gegraveerde fotosleutelhanger te maken. Kies gewoon het model dat u leuk vindt en ontwerp het met de foto of tekst die u wilt. Het resultaat is zeer elegant, want de afwerking van de gravure is heel sober. Als u niet weet welke u moet kiezen, helpen wij u om de verschillen tussen de sleutelhangers te kennen:

  • Fotogravure: onze favoriete optie is de fotogravure, omdat het resultaat onberispelijk is en altijd impact maakt op de ontvanger. Als u wilt verrassen, dan is dit de beste optie.
  • De meest elegante: als u iets eenvoudigs, maar elegant zoekt, kies dan voor een tekst: een naam, een kleine zin, een motief ... Met een kleine personalisatie kunt u de sleutelhanger een leuk accent geven.
  • Het verschil maken: we hebben verschillende sleutelhangers die een dubbele functie vervullen, waardoor ze nog completer zijn. We hebben het over het handtasje en de pillendoos sleutelhangers. Ze zijn anders dan de rest en zeer praktisch.

Als u al weet welke sleutelhanger u wilt, dan is het tijd om te beginnen met de aanpassing om het model origineler en exclusiever te maken. De sleutelhanger is altijd een geliefd artikel, ook als cadeau, omdat het goedkoop en van goede kwaliteit is.

Mooie zinnen om op een sleutelhanger te graveren

Wie kiest voor gravure als personalisatie, geeft meestal de voorkeur aan motiverende teksten of zinnen. Ze willen een elegant, discreet en sober ontwerp maken, maar bij ons kunt u het doen zoals u wilt. Heeft u ideeën nodig? Dit zijn onze favoriete sleutelhangerzinnen:

  • Met jou is alles beter
  • Het enige onmogelijke is wat je niet probeert
  • Je straalt niet, je verblindt
  • Ik zal monsters voor je doden
  • Als je het kunt dromen, kun je het doen

Nu kunt u beginnen met het maken van een van onze sleutelhangers en ze uw persoonlijk tintje geven. U bedenkt het, wij maken het waar, want bij ons is alles mogelijk.