Kerstdecoratie maken

Maak je kerstversiering met gepersonaliseerde decoraties

Kerstmis is een tijd van tradities, delen en tijd doorbrengen en vieren met de familie. Elk klein detail is belangrijk en je moet ervoor zorgen dat alles perfect is: het eten, de cadeaus en natuurlijk de kerstversiering. We kijken er allemaal naar uit om ons huis te versieren en te genieten van de feestdagen, omringd door onze geliefden in een warme en gezellige sfeer.En alles is beter als het door jou is ontworpen, omdat je unieke items kunt maken die die persoonlijke sfeer creëren.

Door de producten die ons huis aankleden te personaliseren en te ontwerpen, creëren we herinneringen. Alle tradities die we thuis met Kerstmis in het leven roepen, zoals decoratie, gewoonten, gezelschap, menu's, enz. vormen de essentie van ons Kerstfeest. En we weten niet welke dingen die nu deel uitmaken van onze kerst, later deel zullen uitmaken van de herinneringen van onze kinderen, kleinkinderen en andere jongere familieleden, maar vanuit Wanapix willen we je helpen om kerst nog mooier te maken met de meest bijzondere details.

In deze categorie vind je de leukste gepersonaliseerde artikelen voor kerst, waarmee je je huis kunt versieren in deze speciale tijd van het jaar. Allerlei artikelen, zoals gepersonaliseerde kerstballen, gepersonaliseerde ornamenten voor de boom in verschillende materialen en gepersonaliseerde servetten die de tafel zullen versieren tijdens het kerstavond diner. Zelfs gepersonaliseerde zakken zodat de Kerstman of Sinterklaas de cadeautjes voor de kleintjes en minder kleintjes binnen kunnen laten. Een universum van gepersonaliseerde artikelen voor een van de mooiste dagen van het jaar.

Daarnaast vind je niet alleen producten met een oneindig aantal ontwerpen die je snel en eenvoudig kunt aanpassen met onze editor, maar kun je ook elk item je eigen persoonlijke touch geven door het vanaf nul te creëren. Met foto's, afbeeldingen en teksten ben jij de maker. Wij helpen je om het artikel dat je ontwerpt uniek en perfect voor de gelegenheid te maken.

We hebben allemaal herinneringen aan onze kersttijd toen we klein waren, een ornament in de boom dat ons terugbrengt naar die tijd, een film, een maaltijd of zelfs een decoratiefiguurtje dat we vroeger gebruikten. Nu kun je je eigen gepersonaliseerde producten maken, die in de toekomst kostbare souvenirs zullen worden van die magie waar we zo van houden met Kerstmis.

Kerstboom versierd met gepersonaliseerde ornamenten

De beste kerstsfeer creëren

Bij Wanapix vind je allerlei artikelen om elke kamer in je huis te versieren. Je kunt je huis aankleden vanaf de entree, bijvoorbeeld met een gepersonaliseerde kerstdeurmat, tot de slaapkamers of de woonkamer met gepersonaliseerde kussens met kerstmotieven. Ook met gepersonaliseerde dekens, super warm, om alleen of met gezelschap films te kijken, of prachtige 3D lampen, in de vorm van een boom of een huis, die je die warme en gezellige touch geven waar je naar op zoek was.

Je hoeft alleen maar je fantasie de vrije loop te laten, de decoratieve lijn van je huis te volgen zodat je persoonlijke tintje opvalt en wij zorgen ervoor dat alles er perfect uitziet. Deze kerst zal je huis stralen met een specialer en magischer licht dan ooit tevoren..