Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Kunst en decoratie

Haal de artiest in uzelf naar boven

Kunst zit niet alleen in musea, maar ook in de in onze huizen. Kortom, het is bij mensen die iets anders willen doen en dat aan de rest willen laten zien. Dankzij Wanapix kunt u uw meest creatieve kant naar voren halen en uw huis inrichten met een persoonlijke touch.

We hebben dit gedeelte voor u gemaakt om de best gepersonaliseerde producten te maken om uw huis helemaal naar uw stijl in te richten. Omdat de kleine details het verschil maken, probeert u elke kamer in uw huis te verbeteren door de perfecte harmonie te creëren in elke kamer en een decoratie te maken die exclusief door u en voor u is ontworpen.

Hoe maak ik de decoratie eens anders

Decoratie is erg belangrijk om van uw huis uw favoriete plek te maken. Maar het is niet iets dat van de ene op de andere dag gedaan zal zijn. Want het kost een beetje tijd om na te denken over welke meubels u moet kiezen, welke muur kleur, of welke decoratieve elementen u moet gebruiken. Als u e beste decoratie voor uw huis wilt maken, willen we u enkele tips geven om in gedachten te houden:

  • Vind uw eigen stijl: elk huis is anders en dat komt omdat elke persoon een eigen smaak heeft. U kunt inspiratie opdoen bij andere stijlen, van de meest minimalistische tot de meest kleurrijke, en u kunt er uw eigen stijl van maken door enkele variaties te maken. U hoeft niet overal in huis dezelfde stijl te volgen, maar we raden u aan het in één kamer wel dezelfde aan te houden. Zo zullen alle elementen perfect met elkaar overeenkomen en het zal er prachtig uitzien.
  • Foto's zijn de beste optie: bij het inrichten van elk huis, raden we altijd aan om dit te doen met familie- en persoonlijke afbeeldingen omdat ze een warmere en een speciale harmonie creëren.
  • Het belang van kleur en helderheid : licht is een belangrijk element in de decoratie, omdat het van invloed is op het complete plaatje Als de kamer donker is en we schilderen het in donkere tinten, zal het gevoel somber zijn, ondanks het feit dat u lampen toevoegt. Het is beter om lichte of pasteltinten te gebruiken om de helderheid te versterken.
  • Teveel items is niet de oplossing: wanneer we veel elementen in dezelfde ruimte hebben, kan dit te druk worden. Houdt het simpel zodat het totaalplaatje niet te druk wordt.

Als u deze tips volgt, zijn wij van mening dat u uw eigen decoratie kunt maken met uw meest persoonlijke stijl. U hoeft alleen maar te zoeken naar onderscheidende elementen die uw huis verbeteren. Maak een goede indruk op uw vrienden en familie vanaf de ingang en laat uw huis voor zichzelf spreken, want er is niets beter dan uw zich prettig thuis te voelen.