Kerstbal met naam of foto bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Vorm: rond.
  • Materiaal: transparant plastic.
  • Verwisselbare foto's.
  • Ze bevatten fluweelachtig lint om op te hangen.
Beoordelingen
Google Reviews

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Beschrijving

Versier uw kerstboom

Elk jaar in de maand december is het weer tijd om het huis te decoreren en het in kerstsferen te brengen. Een tijd van gezellige dagen met vrienden en familie om aan een prachtige tafel te genieten van lekker eten en gezelligheid. Maak uw huis en de kerstboom helemaal compleet met onze gepersonaliseerde kerstballen met foto's.

Vergeet die standaard kleuren die u in elke winkel kunt kopen en kies voor deze originele kerstballen. U kunt ze ontwerpen zoals u dat wilt met uw foto, tekst, tekening of één van onze ontworpen sjablonen. U bepaalt hoe ze eruit komen te zien.

We hebben twee verschillende modellen: de klassieke ronde kerstbal en de kerstbal met glitter. Deze laatste is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: goud en rood, de favoriete kleuren van deze speciale dagen.

Het klassieke model kan aan beide zijden volledig naar eigen wens worden bedrukt. U personaliseert de binnenkant van de kerstbal, en niet de buitenkant. De binnenkant is te openen, zodat u de afbeelding kunt veranderen wanneer u dat maar wilt. Terwijl de kerstbal met glitter alleen gepersonaliseerd is met een foto, maar de voorkant zit vol met glitter om een prachtige glans eraan te geven.

U kunt de kerstboom helemaal in uw eigen stijl versieren en zo het eens anders te maken dan voorgaande jaren. Het is tevens een goed idee voor kerstbomen voor bedrijven en versier de kerstballen met foto's van de personen die er werken, heel erg origineel.

Gerelateerde producten