Kerstbal met naam of foto bedrukken en maken

Aantal:
#{{ product_article_id }}
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beschrijving

Versier uw kerstboom

Elk jaar in de maand december is het weer tijd om het huis te decoreren en het in kerstsferen te brengen. Een tijd van gezellige dagen met vrienden en familie om aan een prachtige tafel te genieten van lekker eten en gezelligheid. Maak uw huis en de kerstboom helemaal compleet met onze gepersonaliseerde kerstballen met foto's.

Vergeet die standaard kleuren die u in elke winkel kunt kopen en kies voor deze originele kerstballen. U kunt ze ontwerpen zoals u dat wilt met uw foto, tekst, tekening of één van onze ontworpen sjablonen. U bepaalt hoe ze eruit komen te zien.

We hebben twee verschillende modellen: de klassieke ronde kerstbal en de kerstbal met glitter. Deze laatste is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: goud en rood, de favoriete kleuren van deze speciale dagen.

Het klassieke model kan aan beide zijden volledig naar eigen wens worden bedrukt. U personaliseert de binnenkant van de kerstbal, en niet de buitenkant. De binnenkant is te openen, zodat u de afbeelding kunt veranderen wanneer u dat maar wilt. Terwijl de kerstbal met glitter alleen gepersonaliseerd is met een foto, maar de voorkant zit vol met glitter om een prachtige glans eraan te geven.

U kunt de kerstboom helemaal in uw eigen stijl versieren en zo het eens anders te maken dan voorgaande jaren. Het is tevens een goed idee voor kerstbomen voor bedrijven en versier de kerstballen met foto's van de personen die er werken, heel erg origineel.

Houten hanger om op te hangen, te bedrukken en te maken

Versier uw kerstboom met een gegraveerde houten hanger, een zeer originele kerstversiering van natuurlijk hout, met een koordje en bijpassend balletje om het op zijn plek te houden.

Aangezien het versiersel gemaakt is van natuurlijk hout, zal elk product een unieke vorm, kleur en dikte hebben en verschillend zijn van de rest.

U kunt elk ontwerp, foto, tekst of naam uploaden, en we kunnen het graveren aan één zijde van de hanger.

U kunt deze decoratieve ornamenten combineren met de klassieke ronde kerstballen, of gewoon kiezen voor een exclusief natuurlijke decoratie met deze in platte stukjes gesneden hout.

Ze kunnen ook gebruikt worden om een kamer of een meubel in landelijke stijl te decoreren, natuurlijk ook buiten de kerstperiode.