Gegarandeerde levering Vaderdag

Kerstbal met foto

Versier je kerstboom met gepersonaliseerde kerstversieringen

Er zijn eindeloze mogelijkheden om je kerstboom te versieren. Van de klassieke ronde kerstballen die al sinds de oudheid worden gebruikt, tot moderne acryl kerstversieringen in allerlei kerstvormen, die je boom er moderner uit zullen laten zien.

Bij Wanapix hebben we kerstversieringen voor allerlei smaken, die je kunt combineren tot een unieke decoratie. Van platte ornamenten in verschillende materialen, zoals acryl ornamenten die een meer innovatief tintje geven of houten ornamenten, die het een meer natuurlijke uitstraling geven. Houten ornamenten worden steeds populairder, die warme, natuurlijke, Scandinavische stijl met lichte kleuren blijft nooit onopgemerkt.

We hebben ook sfeervormige ornamenten, met en zonder glitter, de klassieke kerstballen die nooit uit de mode raken, maar in een nieuw jasje.

En er is een ornament dat niet mag worden gemist, zonder enige twijfel de hoofdrolspeler. Het gaat om het laatste ornament dat gewoonlijk wordt opgehangen en dat in zekere zin aangeeft wanneer de boom is versierd, de kerstster, die verkrijgbaar is in twee maten, afhankelijk van de behoeften, smaken en grootte van de boom in elk huis.

Alle kerstversieringen, evenals de ster die bovenop de boom komt, zijn 100% personaliseerbaar, afhankelijk van het gekozen model, kunnen ze aan één kant of aan beide kanten worden gepersonaliseerd met het ontwerp dat het best past bij de decoratie van elk huis. Je kunt kiezen uit honderden ontwerpen of er zelf een ontwerpen. Geen twee decoraties zullen ooit precies hetzelfde zijn.

Kerstballen met foto bedrukken

Verschillende decoratie mogelijkheden om mee te verrassen

We kunnen de kerstversiering gebruiken om de kerstboom op de meest originele manier te versieren. Een idee dat niemand onverschillig zal laten, is voor elk gezinslid een kerstornament te maken. Het enige wat je hoeft te doen is het materiaal te kiezen dat het beste bij jouw smaak past, de gewenste vorm of vormen te kiezen die je wilt combineren en de naam of foto van elk familielid op te nemen, van grootouders of de oudste tot de jongste, zelfs huisdieren, die ook een belangrijk deel van gezinnen uitmaken en daarom willen we dat ze aanwezig zijn op de kerstboom. Je zult alles klaar hebben om te genieten van de meest ongelooflijke decoratie.

Een andere optie is het versieren van een bedrijfskerstboom met gepersonaliseerde ornamenten met de namen of foto's van elke werknemer. Een heel speciale manier om ze allemaal in gedachten aanwezig te hebben. Het zal een detail zijn dat ze nooit zullen vergeten en iedereen zal op de foto willen naast de boom waar ze deel van uitmaken. Die foto zal voor altijd in ieders geheugen gegrift staan.

Nu hoef je alleen nog maar jouw fantasie de vrije loop te laten, te bedenken waar je deze kerstornamenten wilt neerzetten, of aan wie je ze gaat geven, en een perfect ontwerp voor de gelegenheid te maken.

Het belang van kerstversiering

Kerstmis is een van de meest magische tijden van het jaar. Momenten die perfect zijn voor bijeenkomsten met familie en vrienden om alle goede dingen te vieren die ons dit jaar zijn overkomen en ook om onze beste wensen te vragen voor het jaar dat voor de deur staat.

Gepersonaliseerde houten ster kerstversiering

Met Kerstmis zijn zowel straten als huizen gevuld met allerlei soorten versieringen, met lichtjes, rode tapijten bij de ingangen van winkels, alles heeft een bijzondere charme en schittering.

Het is typisch dat elk jaar tijdens de maand december mensen de gelegenheid te baat nemen om het huis te decoreren. En het dat kersttintje te geven waardoor het nog warmer en gezelliger lijkt. Omdat Kerstmis een tijd is waarin lichtjes en versieringen ons weer als kleine kinderen doen voelen; zoals toen we vroeger met onze ouders en grootouders het huis versierden.

Het is een tijd van thuis samenzijn met vrienden en familie en kerstversieringen helpen ons om mooie herinneringen te creëren aan die momenten met hen, waardoor het huis een gezellige plek wordt die ons geluk brengt.

Jij kiest de stijl van je kerstballen

Hier zijn de populairste soorten gepersonaliseerde kerstballen. Het is niet hetzelfde om ornamenten voor je kerstboom thuis te willen maken, als voor bijvoorbeeld een winkel of bedrijf. Dit zijn de zoekopdrachten die onze klanten het meest interesseren:

Gepersonaliseerde kerstballen met foto

Dit is het populairst, voor wie foto's wil plaatsen van zijn kinderen, zijn partner en zichzelf, maar ook van grootouders, ooms, tantes en ooms, enz. Iedereen met z'n eigen kerstbal, met foto op de bal gedrukt. Ideaal voor gezinnen en voor particuliere kerstbomen.

Gepersonaliseerde kerstballen met logo

Wij worden vaak gecontacteerd door winkels, bedrijven, firma's, kantoren... die graag hun werkplaats versieren met een mooie boom, waar ze kerstballen in hangen met hun logo erop gedrukt. Of, als promotiegeschenk voor jouw klanten, is het een leuk idee om een kerstbal met jouw merklogo cadeau te geven aan elke klant die je bezoekt, of een bestelling plaatst, gedurende de maand november of december. Iedereen houdt van geschenken, en vooral deze kerstbal zal niet alleen hun kerstboom versieren, maar ook helpen om meer zichtbaarheid te geven aan jouw merk.

Gepersonaliseerde kerstballen met naam

Net als de kerstballen met foto's zijn er mensen die alleen een naam op de bal geschreven willen hebben. Deze optie is vooral geschikt voor onze platte kerstballen. U kunt kiezen tussen hout en methacrylaat, en tussen verschillende vormen. U kunt het lettertype en de kleur van de tekst kiezen, en op elke bal en elk ornament een andere naam schrijven.

Transparante kerstbal met laarsvorm bedrukken

Gepersonaliseerde transparante kerstballen

Veel mensen decoreren graag met doorzichtige kerstballen en ornamenten. Het voordeel van transparante kerstballen is dat ze de boom versieren en tegelijkertijd de takken erachter laten zien, wat een zeer aantrekkelijk effect geeft. In onze catalogus vind je klassieke bolvormige kerstballen en andere platte doorzichtige kerstballen. Al deze opties zijn handig als je op zoek bent naar transparante kerstballen om te personaliseren.

Gepersonaliseerde houten kerstballen

Hout is een erg kerstachtig materiaal. Het heeft een warme, huiselijke, rustieke uitstraling, en de prachtige kleur (en geur) van hout. Hier kun je ook houten kerstballen kiezen, in verschillende vormen, om ze te personaliseren met een naam, logo, foto... wat je maar wilt.