Foto op leisteen bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Leisteen met steunvoet.
  • Afdruk in full colour.
  • Kiezen uit verschillende formaten.
  • Matte afwerking (behalve 15x10 glans).
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beoordelingen
Google Reviews

Het fotoblok is zelfs boven verwachting mooi geworden! Heel blij mee.

Eline Nederveen ()

Leuke winkel, niet duur en vlotte bestelling en ontvangst!

Alexis (Noord-Holland)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Beschrijving

Foto op leisteen gepersonaliseerd

Het afdrukken van foto's op leisteen is makkelijker dan ooit op onze website. Als u op zoek bent naar een originele portretfoto om cadeau te geven, dan denken wij dat de portretfoto op leisteen de beste keuze is. Wij geloven dat u er niet één dezelfde zult vinden, zoals u deze laat maken.

Het is mogelijk in verschillende formaten, zodat u de maat kunt kiezen die het beste past bij wat u zoekt. Het bevat ook twee steunvoeten, zodat u het als decoratie op uw nachtkastje, een willekeurige plank, op de televisie enz. kunt plaatsen.

Hierop kunt u uw favoriete foto, een collage of één van onze ontwerpen kiezen en deze minimaal aanpassen. De afdruk van foto's op leisteen is van zeer hoge kwaliteit, omdat we in full colour printen met een zeer elegante matte afwerking. U krijgt een schilderij op lijsteen zeer origineel en van hoge kwaliteit.

Dit type fotolijstjes zijn anders dan alles wat u in andere winkels vindt, dus het is altijd een geweldig idee als cadeau. Wij raden het vooral aan op data zoals verjaardagen, Moederdag of Kerstmis. Creëer het meest exclusieve portret en verras de persoon aan wie u het geeft.

Elk stuk leisteen is uniek en altijd verschillend doordat het een natuurlijk product is. Daarom kunnen de afmetingen 1 cm variëren met betrekking tot de aangegeven formaat.