Gegarandeerde levering Vaderdag

Gegraveerde baby sleutelhanger

sleutelhanger
€ 14,95
Kwantumkortingen

Details
  • Afmetingen: 0,1 cm (dikte) x 3,5ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: roestvrij staal.
  • Gepersonaliseerd door gravure op de ronde plaat. Gepersonaliseerd op 1 zijde.
  • Inclusief 4 miniatuurbedeltjes: kinderwagen, laarsjes, voetafdrukken van de baby en babyflesje.
  • Elk figuurtje is ongeveer 2,5 cm groot.
  • ID: #16943
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

De leukste sleutelhanger voor een mummie

Er zijn veel cadeau-ideeën voor zwangere vrouwen of nieuwe moeders, maar weinig cadeaus zijn zo origineel als deze. Dit is de sleutelhanger gegraveerd met babybedeltjes. En het is origineel om twee redenen: enerzijds omdat het verschillende babygerelateerde charmes heeft. Aan de andere kant kan het helemaal naar wens worden gepersonaliseerd.

Wat de bedeltjes betreft, dat zijn de figuurtjes die aan de sleutelhanger zitten, zijn er vier verschillende. Ze zijn klein, maar zeer gedetailleerd. Er is een kinderwagen, met zijn motorkap, wielen en zelfs enkele hartjes die de reiswieg versieren. Er is ook een gedetailleerde bedel van een babyfles, babyschoentjes en een ronde bedel met kleine babyvoetafdrukken erin.

Naast deze kleine decoratiestukken is er een ronde plaquette die kan worden gepersonaliseerd. De gebruikte methode is een directe gravure op het stuk. Zo kunnen wij het door jou gemaakte ontwerp direct bij de bestelling op de website graveren. Het kan een foto zijn van de pasgeboren baby, of met mama, papa of allemaal samen. Naast teksten: naam, geboortedatum, of zelfs andere gegevens zoals gewicht en lengte, om een herinnering voor het leven te creëren.

Als je moeilijk kunt beslissen hoe je de sleutelhanger wilt personaliseren, dan beschik je over verschillende vooraf ontworpen sjablonen. Zo kun je er een kiezen die jij het mooist vindt en deze bewerken met de gegevens die elk ontwerp nodig heeft, door een foto te uploaden of de naam of tekst te bewerken.

Deze sleutelhanger kan bij elke gelegenheid cadeau worden gedaan, maar het perfecte moment is waarschijnlijk als de moeder net is bevallen, of zelfs als ze zwanger is, want dan kun je haar deze sleutelhanger geven met de naam van de baby, als ze die al heeft bedacht. Het is ook een perfect cadeau voor de eerste moederdag van een vrouw, of voor haar eerste verjaardag als moeder.

De leukste sleutelhanger voor een mummie