Gegraveerde baby sleutelhanger

€ 14,95
Aantal:
Sleutelhanger
  • Afmetingen: 3,5ø cm (breedte) x 0,1 cm (dikte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Materiaal: roestvrij staal.
  • Gepersonaliseerd door gravure op de ronde plaat. Gepersonaliseerd op 1 zijde.
  • Inclusief 4 miniatuurbedeltjes: kinderwagen, laarsjes, voetafdrukken van de baby en babyflesje.
  • Elk figuurtje is ongeveer 2,5 cm groot.
  • ID: #16943
Beoordelingen Trusted Shop Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
27f4acdd22151dff4d6c6c514fecf383122eb71d
99838b463b29f6fd02799c8a2a466b54e78aa8b2

4,5
8 Beoordelingen
5
88 %
4
0 %
3
0 %
2
0 %
1
13 %
Customers Reviews
L
Llorenç (Badalona, ES)
19/09/2023
"Het werd zeer gewaardeerd"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
s
Simone (Mülheim an der ruhr, DE)
16/05/2023
"Ik ben blij dat alles goed is gegaan"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
L
Laura (Pamplona, ES)
19/03/2023
"Het ziet er geweldig uit en de doos waarin het komt is erg mooi. Het zou goed zijn om aan te geven dat ze een foto zonder schaduwen op het gezicht hebben gezet, hoewel het eindresultaat er geweldig uitziet, zie je het altijd beter in het echt. Maar de foto ziet er geweldig uit, je moet gewoon rekening houden met die kleine dingen om de klanten aan te geven dat de foto geen achtergrond heeft en zo."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Cristina (Lleida, ES)
19/03/2023
"Heel mooi. Geweldig om cadeau te geven. Uitstekende kwaliteit."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
D
Dimitri (Cournon d'auvergne, FR)
20/12/2022
"Snelle, nauwkeurige levering en kwaliteitsproduct"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Beschrijving

De leukste sleutelhanger voor een mummie

Er zijn veel cadeau-ideeën voor zwangere vrouwen of nieuwe moeders, maar weinig cadeaus zijn zo origineel als deze. Dit is de sleutelhanger gegraveerd met babybedeltjes. En het is origineel om twee redenen: enerzijds omdat het verschillende babygerelateerde charmes heeft. Aan de andere kant kan het helemaal naar wens worden gepersonaliseerd.

Wat de bedeltjes betreft, dat zijn de figuurtjes die aan de sleutelhanger zitten, zijn er vier verschillende. Ze zijn klein, maar zeer gedetailleerd. Er is een kinderwagen, met zijn motorkap, wielen en zelfs enkele hartjes die de reiswieg versieren. Er is ook een gedetailleerde bedel van een babyfles, babyschoentjes en een ronde bedel met kleine babyvoetafdrukken erin.

Naast deze kleine decoratiestukken is er een ronde plaquette die kan worden gepersonaliseerd. De gebruikte methode is een directe gravure op het stuk. Zo kunnen wij het door jou gemaakte ontwerp direct bij de bestelling op de website graveren. Het kan een foto zijn van de pasgeboren baby, of met mama, papa of allemaal samen. Naast teksten: naam, geboortedatum, of zelfs andere gegevens zoals gewicht en lengte, om een herinnering voor het leven te creëren.

Als je moeilijk kunt beslissen hoe je de sleutelhanger wilt personaliseren, dan beschik je over verschillende vooraf ontworpen sjablonen. Zo kun je er een kiezen die jij het mooist vindt en deze bewerken met de gegevens die elk ontwerp nodig heeft, door een foto te uploaden of de naam of tekst te bewerken.

Deze sleutelhanger kan bij elke gelegenheid cadeau worden gedaan, maar het perfecte moment is waarschijnlijk als de moeder net is bevallen, of zelfs als ze zwanger is, want dan kun je haar deze sleutelhanger geven met de naam van de baby, als ze die al heeft bedacht. Het is ook een perfect cadeau voor de eerste moederdag van een vrouw, of voor haar eerste verjaardag als moeder.

De leukste sleutelhanger voor een mummie
Labels van Gegraveerde baby sleutelhanger