Ontwerp uw eigen T-shirt!

Dit is onze familie van een T-shirt bedrukken. Dankzij onze online editor kunt u hier uw eigen T-shirts maken, met de afbeelding, ontwerp, bericht, logo of de tekst die u wilt. Het T-shirt laten bedrukken heeft oneindig veel mogelijkheden, zoals u hier kunt zien.

Uw T-shirt in slechts enkele stappen maken en thuis ontvangen in een zeer korte tijd. Wees origineel en bedruk leuke, grappig, originele, freaky shirts zoals u dat wilt. U kunt ook meerdere T-shirts bestellen en profiteren van onze kwantumkorting. Dit is ideaal als u op zoek bent naar goedkope T-shirts bedrukken voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest.

T-shirt soorten

In onze catalogus vindt u maten en modellen voor kinderen en baby's, voor vrouwen en mannen. Al onze T-shirts zijn van hoge kwaliteit katoen.

T-shirts voor vrouwen

Als we het hebben over T-shirts voor vrouwen, hebben we het over de vorm van het T-shirt. Onze T-shirts voor meisjes of vrouwen hebben twee verschillen van de rest van de modellen die we onderscheiden van de traditionele rechte t-shirts:

  • Bij de nek zijn ze wijder, meer open.
  • Ze zijn strakker rond de taille.
Ontwerp uw eigen T-shirt

In eerste instantie waren al onze T-shirts klassiek recht gesneden, maar we zagen dat veel meisjes en vrouwen ons vroegen om T-shirts met deze eigenschappen, omdat de pasvorm mooier is. Natuurlijk kan een vrouw ook kiezen voor het rechte T-shirt, die we nu "voor mannen" noemen. In beide gevallen is er een grote verscheidenheid aan maten om uit te kiezen.

Alle maten van XS tot XXL zijn beschikbaar voor dit type T-shirt. D.w.z. groot, klein en alle tussenliggende maten. Als u op het product klikt, ziet u een tabel met de exacte afmetingen in centimeters voor elke maat.

T-shirts bedrukken voor mannen

Dit is het standaard t-shirt, dat wil zeggen, tshirts met bij de hals de standaard opening en recht bij de taille. Het type T-shirt is voor de mannen is ook mogelijk voor vrouwen, of ze kunnen het andere model van hierboven beschreven kiezen. Alle soorten shirts voor u om het geweldige T-shirt met foto te ontwerpen.

In het geval van de maat hebben wij hier veel mogelijkheden in, omdat het ook kindermaten omvat, want meisjes en jongens dragen altijd klassieke traditionele rechte T-shirts. Daarom hebben we in dit type t-shirts van de maat 1 jaar tot XXXL. Als u op het product klikt, ziet u de tabel met de exacte maten in centimeters voor elk van hen, en zodoende maakt u geen fout in de maat bij het ontwerpen ervan, en de shirts te maken.

T-shirt laten bedrukken Harry Potter

Wasvoorschrift

  • Een belangrijk advies voor bij het wassen van de bedrukte T-shirts is, dat het is aan te raden om het t-shirt op een koudwaterprogramma te wassen.
  • Het t-shirt binnenstebuiten te doen, voordat u het in de wasmachine plaatst, zodat het bedrukte gedeelte binnenin beter beschermd is.

T-shirts bedrukken voor kinderen

Zoals we in de vorige paragraaf hebben uitgelegd, de shirts voor jongens jongens zijn als het model van de mannen. Zowel voor meisjes als jongens, dragen altijd rechte T-shirts. Daarom, als u een T-shirt nodig heeft voor meisjes of jongens tot 11 jaar (ongeveer), moet u in de tabel van "T-shirts voor mannen/jongens" invullen.

Onze maten variëren van 1/2 jaar tot 9/11 jaar, en bij het product ziet u wat de afmeting in centimeters zijn per maat, zowel de lengte (van de hals tot de onderkant) als de breedte (van zijkant naar zijkant, de mouwen niet meegerekend, alleen het lijf).

Rompertjes bedrukken

Ten slotte, hoewel het niet echte T-shirts heten, noemen wij ze wel in deze sectie, de rompertjes bedrukken voor baby's. En deze body is vooral voor het eerste levensjaar, baby's zitten zeer comfortabel in dit kledingstuk.

Ze zijn ook gemaakt van katoen, het beste materiaal voor het contact met de huid van de baby. We hebben ze in de maten van pasgeborenen tot 2 jaar, of met andere woorden: van 3 tot 24 maanden.

Kleuren

Tot nu toe hebben we gesproken over de soorten T-shirts zolas de vorm. De kleuren verdienen een speciale vermelding, want u kunt kiezen tussen verschillende kleuren T-shirts online bedrukken, zowel voor de meisjes- als jongens t-shirts. Van de basiskleuren in zwart en wit, tot blauw, groen, oranje, rood, roze, ... bij elk productziet u de beschikbare kleuren.

Er zijn ook verschillende kleuren voor de rompertjes mogelijk, ze zijn er in: wit, blauw of roze (fuchsia).

Type bedrukking

Tot slot willen wij u nog een toelichting gegeven op de soorten bedrukking die we hebben. U kunt het soort afdruk kiezen dat u wilt, of u nu een t-shirt met foto voor een vrouw, man of kind wilt bedrukken. U zult zien dat het ene soort bedrukking een betere kwaliteit heeft, dan het andere soort van bedrukking, deze is goedkoper, en de kwaliteit is ietsje lager.

T-shirts bedrukken voor gamers

Premium kwaliteit: DTG digitale print

Dit is de beste bedrukmethode hetgeen wij Premium noemen en bestaat uit het bedrukken met behulp van digitale druktechniek DTG.

DTG digitaal printen wordt gedaan met gespecialiseerde machines van hoge kwaliteitsdruk, met directe inktinjectie op het T-shirt. Het resultaat is spectaculair, zeer heldere en levendige kleuren. Het is het type druk dat de het vele wassen zal doorstaan.

Belangrijk: dit type bedrukking maakt T-shirts bedrukken met een transparant achtergrond ontwerp mogelijk, zowel in PNG- als SVG-formaat. Dit betekent dat als u een ontwerp heeft met een illustratie of tekening met een transparante achtergrond (heel gebruikelijk voor degenen die enige ervaring hebben in het ontwerpen), dit de perfecte methode is, omdat de achtergrond niet geschilderd zal worden, en alleen het deel zal afdrukken waar er een afbeelding is.

Kortom, Premium T-shirts zijn ideaal voor wie op zoek is naar een T-shirt met foto van goede kwaliteit, bestand tegen wassen, en het vele dragen ervan.

Basiskwaliteit: Transferdruk

Het is de ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar goedkope T-shirt bedrukken, de bedrukking is van iets mindere kwaliteit en minder goed bestand tegen het wassen.

De meest typische voorbeelden zijn: T-shirts voor vrijgezellenfeesten, voor dorpsfeesten, voor evenementen, congressen,enz., dat wil zeggen: T-shirts die normaal gesproken slechts één of enkele keren gedragen zal worden, voor een leuk feest of een uniek eendaags evenement.

T-shirts bedrukken voor kinderen

Voor dergelijke gelegenheden wordt gezocht naar het bestellen van meerdere T-shirts voor alle leden van dezelfde groep, club, team, kantoor, enz... En probeer elke shirt met foto zo goedkoop mogelijk te maken. U kijkt niet zozeer naar de kwaliteit of de wasbestendigheid, want het idee is het daarna niet of enkele keren te gebruiken.

In deze transferdruk wordt de gekozen afbeelding direct op het doek gestreken. De kwaliteit en scherpte is goed, maar niet zo goed bestand tegen het wassen, en hoewel het beeld een transparante achtergrond heeft, wordt het op die transparante plaatsen in het wit afgedrukt. Daarom moet hier rekening mee worden gehouden, vooral bij het bedrukken van T-shirts met verschillende kleuren tot wit.

Ontwerpideeën

Weet u niet hoe u het T-shirt moet ontwerpen? Het is normaal om twijfels te hebben, omdat om het shirt te bedrukken er oneindig veel ideeën en mogelijkheden zijn: u kunt T-shirts maken met absoluut elk ontwerp, afbeelding, foto, tekst, logo .... zoals u dat wilt.

U moet weten dat we op onze website tientallen gratis ontwerpen hebben om uit te kiezen, allemaal geheel naar uw smaak aan te passen, of u kunt ze bestellen zoals u ze afgebeeld zijn op onze webpagina, u maakt de keuze. We hebben ontwerpen voor geek T-shirt, grappig, leuke, mooie, romantische, kinderlijk, .... u zal het wilt laten maken.

De T-shirts met logo of foto bedrukken zijn een multifunctioneel geschenk en kunnen gebruikt worden om bij elke gelegenheid, of het nu gaat om Vaderdag T-shirts, Moederdag, Valentijnsdag, verjaardag, Kerstmis, enz.

U kunt een hippie T-shirt ontwerpen als dat uw stijl is, of als je een geek bent kunt u een ontwerp of tekst maken om uw eigen Star Wars T-shirt, Game of Thrones, Breaking Bad, Stranger Things, Harry Potter, videogames, films, tv-series, muziekbands... wat u maar wilt.

Voor de meer rockliefhebber kunt u rock T-shirts maken, en voor de komische personen onder ons, een grappig T-shirt ontwerpen met tekst, foto's of afbeelding.

Alsmede T-shirts met naam voor de meest eigen shirt, een cool t-shirts voor elk type persoon, ook te kiezen met uw hobby's, sport, enz.

Wist u dat....?

Het woord T-shirt is afgeleid van de vorm van het kledingstuk. Heden wordt het shirt gemaakt met diverse vormen rond de hals V-hals en ook de mouwen zijn er in een kortere versie, lange mouwen of zelfs zonder mouwen. Dus als u op zoek bent naar shirt bedrukken, bent u bij ons op het juiste adres.

T-shirt bedrukken zonder minimum bestelling

We willen u nogmaals aangeven dat, in tegenstelling tot de meeste andere online winkels, wij u niet verplichten om een minimum aantal T-shirts te bestellen. U kunt ook 1 exemplaar kopen, als u dat wilt. Maar dankzij de kwantumkortingen vertaalt het kopen van veel identieke eenheden zich in minder kosten per eenheid.