Gepersonaliseerde langwerpige metalen sleutelhanger

Gepersonaliseerde langwerpige metalen sleutelhanger

sleutelhanger
€ 7,95
Kwantumkortingen

Details
  • Afmetingen: 2,5 cm (Breedte) x 6,3 cm (hoogte) x 0,5 cm (dikte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: metaal.
  • Personaliseer aan beide zijden, elk verschillend.
  • ID: #17023
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Langwerpige metalen sleutelhanger met ontwerp of foto naar keuze

Een discrete, originele, gepersonaliseerde... uniek! Dit is een rechthoekige metalen sleutelhanger, met een langwerpige of liggende vorm, waarop je de foto, naam, tekst of het ontwerp kunt aanbrengen dat je het mooist vindt. Hij is aan één kant gepersonaliseerd, is zeer stevig en heeft het ideale formaat om jouw sleutels dagelijks te vergezellen.

We dragen allemaal sleutelhangers, het is een universeel feit, en iedereen vindt ze leuk. Sleutelhangers maken onze sleutels onmiskenbaar en herkenbaar op het eerste gezicht, en zijn ook het ideale geschenk en souvenir om aan een speciaal iemand te geven.

Personaliseer het naar jouw wens

Probeer een speciale foto toe te voegen, of een zin die jullie beiden mooi vinden. We hebben ook voorbedachte ontwerpen in onze online editor, die heel intuïtief is en het je heel gemakkelijk maakt om dat ontwerp dat je in gedachten had te verwezenlijken. Vanwege zijn vorm is een zeer populair ontwerp voor deze sleutelhanger de "mini-nummerplaat-sleutelhanger", waarbij je de naam of datum van jouw keuze toevoegt, zodat hij eruitziet als een gepersonaliseerde nummerplaat van een auto - we weten zeker dat ze er dol op zullen zijn!

Het ideale geschenk

Wie draagt er geen sleutelhanger met zijn sleutels, of zelfs meerdere? Het is een eenvoudige manier om een moment of een geliefde te herinneren, elke keer dat we het huis verlaten en binnenkomen. Wat is een betere manier om een glimlach op hun gezicht te toveren dan met een sleutelhanger?

Een verjaardag, Vaderdag, een jubileum... of gewoon omdat je van die persoon houdt en je hem of haar eraan wilt herinneren met een detail waarvan u weet dat het niet onder in een la blijft liggen: de langwerpige metalen sleutelhanger kan jouw bondgenoot zijn om te verrassen, zonder teveel te hoeven kosten. Het is ook een ideaal artikel voor merchandising en bedrijven, want hoe groter het aantal eenheden, hoe voordeliger het zal zijn.

Gepersonaliseerde langwerpige sleutelhanger met mini nummerplaat ontwerp